Marvel Frpg

KezdőlapRegisztrációBelépés

To have and to hold

Go down 
2 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Peter Parker

Peter Parker

▪▪ : : To have and to hold Petey-gif2-268x174
▪▪ Play by : Thomas Stanley Holland
▪▪ Karakterdal : Homecoming
▪▪ Kapcsolat : my dear Watson
▪▪ Karakterlap : To have and to hold Profil-gif
▪▪ Foglalkozás : Szabadúszó önbíráskodó
▪▪ : : To have and to hold Petey-gif-3-268x174
▪▪ Hozzászólások : 313
▪▪ Csatlakozott : 2021. Jul. 04.
▪▪ Tartózkodási hely : 410 Chelsea Street, Apt. 4, Manhattan, NY
▪▪ : : To have and to hold Petey-gif1-268x174

To have and to hold Empty
TémanyitásTárgy: To have and to hold   To have and to hold EmptySzomb. Ápr. 15 2023, 19:07

Michelle & Peter

I found damaged Spider-Cop szolgálatára, my lady!

Tudom, nem szép dolog szembemenni az orvosi utasítással, akkor sem, ha az éppenséggel szavak nélkül, egy jelentőségteljes pillantás formájában érkezik, de figyelembe véve, mennyi mindenen mentünk ma keresztül, szerintem nem róható fel nekem az, hogy aggodalommal tölt el a hívásom nyomán jelentkező hangposta. A sípszó élesebben hasít a fülembe, mint az indokolt lenne, ezt pedig annak számlájára írom, hogy hallatán tudatom előterét rögtönzött zsibongóként használva öntik el a rosszabbnál rosszabb forgatókönyvek, perzselő méregként kúszva végig idegpályáimon, mígnem teljesen kizárják a fizikai fájdalom vagy a fáradtság legelenyészőbb hullámait.
Az utcák felett haladva a zajok pont olyan absztrakt akusztikus festménnyé olvadnak össze, mint amilyen elmosódottnak a tovasuhanó épületeket érzékelem eme pillanatokban, mit sem törődve azzal, milyen hatással lesz sérüléseimre az általam diktált felfokozott iram. Már csak akkor lassítok le, mikor az ismerős házhoz érek, szemeimmel célozva be magamnak a megfelelő ablakot, mielőtt egy kilőtt hálóva átlendülnék a tetőre. Kézenfekvőbb, s némileg egyszerűbb is volna Peterként becsengetnem, ám ha a szülei itthon vannak, a mostani állapotom olyan kérdéseket vethetne fel bennük, amiknek a megválaszolására jelenleg nem állok készen. Nem beszélve arról, hogy ha gáz van, az esetlegesen rájuk leselkedő fenyegetésre gyorsabban reagálhatok, ha már eleve rajtam van a szerkó. Tény, látott már szebb napokat, de még mindig jobb, mint civil ruhában akcióba lendülni.
És ha már ruha, az ablak elé ereszkedve még gyorsan összefoltozom magam egy kis hálóval a mellkas részen, hogy ne hozzam rá a frászt a szoba lakójára. Amit szintúgy szem előtt tartok az üvegtáblán leadott halkabb kopogással. Amíg várakozok, pihenés gyanánt az ablakkeretnek döntöm a fejemet.  
- Üdv hölgyem! A szomszédok lármát jelentettek és mivel 2012-t elnapolták, meg kell kérnem, hogy halkítsa le a zenét! - bár kicsit kezd zúgni a fejem, szóval ha max. hangerőn szólna is valami, az sem biztos, hogy zavarna ebben  pillanatban, de ezt neki nem kell látnia rajtam.
- Várj, ez a filmes példa nem is működik. - legfőképp azért nem, mert közel tizenhárom év telt el azóta, mégsem ez az ok, ami engem zavar....
- Nem jut eszedbe olyan, amiben világok ütköznek majdnem egymásba? - segítségképp ujjaim ismétlődő, gyors egymásba fűzésével illusztrálom, amire gondolok, de kezeimre lepillantva ez a mutogatás kissé... más sugallatúnak tűnik, úgyhogy megrázom a fejem.
- Ez... oké... inkább tekerjük vissza... khm... - erőltetek némi komolyságot magamra, maaaajd...
- Hölgyem, Póknagy nyomozó vagyok, ugye nem folytat odabenn semmilyen gyanús tevékenységet?
....
- Nem lett jobb a mentéssel sem, igaz?

Vissza az elejére Go down
Michelle Jones

Michelle Jones

▪▪ : : To have and to hold YJOw
▪▪ Play by : Zendaya
▪▪ Karakterdal :
MJ Playlist:

To have and to hold 5767b909b2755302ad84a6b4331e39a0ba97b6d4
▪▪ Kapcsolat : PP My Hero <3
▪▪ Karakterlap : BOH!
"Számíts a csalódásra, és akkor sosem fogsz csalódni"

▪▪ Foglalkozás : Tanuló: Institute of Fine Arts, New York University , Munka: Hírharsona - Fotóriporter gyakornok
▪▪ : : To have and to hold Tumblr_inline_ptk1ju5eAi1txm9sv_540
▪▪ Hozzászólások : 289
▪▪ Csatlakozott : 2021. Aug. 14.
▪▪ Tartózkodási hely : New York, Manhattan
▪▪ : : To have and to hold A971ba1118de481fd51a2ecd44f47cf6b0c0259f

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyVas. Ápr. 16 2023, 14:37

MJ & Peter

Nagyon forgalmas egy hét volt. Először is remek fotót tudtam készíteni, ahogy Peter segített az embereken, mikor apuért mentünk. Bár az esőcseppek látszanak viszont, a fényképező nagyon jól reagált rá, és tudott fókuszálni is. Ez egyenes belépőm lett a Hírharsona gyakornoki állására. Mai napig nem hiszem el. Viszont majd jövőhéten kezdek, most annyi minden történt, az áramkimaradások, az ismételt fura zombi szerű támadásoktól. Pont hétvége van, így itthon voltunk, Petert tudom, hogy elhívta a kötelessége, de végig aggódom minden percet. Apu jól bereteszelte az ajtót, és együtt ültünk lent a nappaliba egész nap, és néztük a híreket. Hála az égnek, hozzánk nem jöttek, nem felénk történt. Viszont a hősökről semmi felvételük nem volt, nem volt biztonságos sem, sem tanácsos közel kerülni a helyhez. Végül későre járt, így mindenki elment a szobájába, én is így tettem... fel-alá járkáltam, amíg végül zenét nem kapcsoltam, hogy az is tompítsa valamennyire az aggódalmamat. Nem sok sikerrel. Majd ablak felől hallok fura hangokat, azt hittem megint vihar van, de meglátom Petert. Gyorsan felhúzom az ablakot, és aggódva nézek rá.
- Jesszusom... - ennyi szakad ki belőlem hirtelen. Össze-vissza beszél, de őszintén nem is tudok rá figyelni... Behúzom az ablakból. - Hozom az elsősegély dobozt, addig vedd le a ruhád... - mondom aggódva, teljesen bevagyok pánikolva, ilyen rossz színben még nem láttam. Feltenném a méltán jogos kérdést, miért nincs kórházban, de tudom a választ. Így remegő kézzel összeszedek mindent, legutóbbi esett óta beújítottam minden egyebet, sok filmet láttam elsősegélyből is, nem hiszem, hogy gond lesz, főleg hogy gyorsan gyógyul... de akkor is.
Visszatérek remélhetőleg addig felszabadította felső testét, de még rosszabb látvány tárul elém, mint képzeltem.
- És ezek... tényleg befognak gyógyulni maguktól? Biztos nem kell orvos? - csak hogy megnyugodjak.

...x
Peter Parker

Peter Parker

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptySzer. Ápr. 19 2023, 19:58

Michelle & Peter

Window torn Akkor mostantól hívjalak doktornőnek? :smirk:

Én egy szívós önbíráskodó vagyok, kérem szépen... és mint bármely ilyen személy, makacsul kitartok eme imidzs fenntartása mellett, éppen ezért... áh, kit akarok áltatni, izmaim hiába feszülnek meg egy pillanatra, igazából meg sem próbálok ellenkezni, amikor behúz a szobájába. De persze csakis azért, mert úgy ítélem meg, hogy ráérek akkor makacskodni, amikor az utcai levegőnél már sokkal kellemesebb atmoszféra ölel körbe és ennek az azonnali, szótlan engedelmességnek semmi köze nincs ahhoz, hogy már akkor megkönnyebbülten sóhajtottam fel maszkom alatt, mikor megpillantottam őt az ablak túloldalán.
- Csak ennyi? Egyből a vetkőzésre térünk, se mozi, se vacsi? - még a fájdalom sem tarthat vissza attól, hogy némi komolytalankodással oldjam a légkört, enyhén oldalra döntött fejjel, hogy még a fojtott hangom ellenére is egyértelmű lehessen, csak húzom őt picit. Viszont amint elfordul, hogy elmernjen az említett elsősegély felszerelésért, pár tétova lépést teszek beljebb, ügyelve arra, hogy lábaim nesztelenül érintsék a padlót, miközben én fogaimat összeszorítva hámozom le magamról a pókruha felső részét. Magam elé tartva veszem szemügyre az anyagot, csak hogy még egy kicsit fájdítsam vele a szívemet.
- Azt hiszem, új szerkót kell majd csinálnom. - közlöm, mikor MJ visszaér, és még egy bánatos kölyökkutyaábrázattal is megspékelem a dolgot... amit sajnois nem láthatott, mert a zseniális agyam csak késve kapcsol, hogy valami nem oké.
- Hopsz, bocsi, néha már elfeledkezek róla! - kapom le egy laza mozdulattal a magamon hagyott maszkot, hogy korábban levetett társával együtt egy szék háttámláján pihenjenek. Majd, látva az arckifejezését közelebb lépek hozzá, hogy megérintsem kissé remegő kezeit.
- MJ, nyugi, kutyabajom, komolyan! - küldök felé egy bátorító mosolyt is.
- Felfokozott regeneráció, emlékszel? Érzetre azt mondanám, hogy máris gyógyul. - amit nem csupán azért mondok, hogy egy kegyes hazugsággal próbáljam megnyugtatni, bár az is igaz, hogy nem elég gyorsan. Ilyenkor kicsit bánom, hogy nem vagyok Hulk.
- Itt minden rendben? Ti jól vagytok? - elvégre, azért jöttem, hogy erről megbizonyosodjak. És miközben a válaszát várom, most rajtam a sor, hogy gyengéd erővel az ágy felé húzzam, majd leültethessem a szélére, hogy kényelmesebben fújhassa ki magából az első sokkot. Én pedig, annak érdekében, hogy sérült szerencsétlenségem ne legyen kihatással az ő fekvőhelyére, az ágy előtt foglalok helyet, a bútornak támasztva a hátam, hogy fejemet a matracra hátradöntve nézhessek fel rá. Nehéz eldönteni, mitől is hagyja el pontosan ajkaimat a jóleső szusszanás... a meglepően kényelmes pozíciótól vagy az arcának látványától. De ha már itt tartunk, cseppet sem nehéz döntés, mert egyértelműen az utóbbitól.

Michelle Jones

Michelle Jones

▪▪ Karakterdal :
MJ Playlist:

▪▪ Foglalkozás : Tanuló: Institute of Fine Arts, New York University , Munka: Hírharsona - Fotóriporter gyakornok

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptySzer. Ápr. 19 2023, 21:06

MJ & Peter

Egyszerűen nem tudok úgy reagálni a poénjaira, ahogy azt szeretné. Ami azt illeti, inkább megijeszt, mert a hangja iszonyat kimerült. Néha picit el is csuklik a hangja, és kapkodja a levegőt, nem tudom mennyire vette észre... De gondolom pont ezért is próbálja poénok mögé rejteni azt, hogy gond van. Szörnyen néz ki. Szinte remegő kézzel szedem össze a cuccokat, áldom magam, hogy sikerült mindent beszereznem.
Mikor visszatérek, és a maszk is lekerül róla... Vissza tartom a könnyeimet nagy levegőt veszek, inkább meg se szólalok, mert tudom, ha egy hang is kijön a torkomon vele együtt fog a zokogás is. Erős nőnek tartom magam, de a szerelmem összevert képe nem tartozik a korlátjaimon belül.
- Nyugi? - nézek rá hitetlenkedve. De mély levegőt veszek. - Ha belenéznél a tükörbe megértenéd, miért nincs nyugi. Peter egyszer láttalak így, mikor Mysterioval harcoltál, sőt akkor se voltál ennyire leharcolt. - sóhajtok. - Tudtam, hogy kemény küzdelmetek lesz, de nem, hogy ennyire. De legalább élsz. Most csak ez nyugtat. - mély levegő. - Attól függetlenül, hogy gyorsan regenerálódsz gondolom még összekéne varrni a sebet, nem? - kérdezem aggódva, miközben már szedem is elő a cérnát és a tűt, alkoholt. Nem mondom, hogy biztos kézzel. Picit reménykedem benne, hogy azt mondja nem. De összeszedem magam, elsőnek át kéne mosni a sebeket, hogy lássam. Így is kezdek neki.
- Mi jól vagyunk, nem jutottak ide, amúgy is apu úgy bereteszelte az ajtót, lehet mi se jutunk ki holnap. - mosolyodom el nehezen. - Elintéztétek? Mesélj el mindent... - addig is eltereli a figyelmemet, amig igyekszem minden tudás, és gyakorlat nélkül összeraknom őt. - Követtük a tv-be, de nem mertek közelebb menni. Zombik megvannak, meg párszor feltűnt valaki messziről közöttetek. Szörnyű ez az egész. Most már ufó célpont leszünk? - hadarok össze vissza idegességemben, tudom...

...x
Peter Parker

Peter Parker

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyCsüt. Ápr. 20 2023, 20:24

Michelle & Peter

Numb torn 6215-ös páciens jelentkezik!

Nem mondom, van egy nem is annyira enyhe bűntudatom amiért kiteszem őt annak, hogy így kelljen látnia, de sajna elég makacs vagyok, így nem tudtam volna aludni addig, amíg meg nem bizonyosodok arról, vele minden rendben van-e.
- Akkor még mázli, hogy alapból kerülöm a tükröket. A Bloody Mary legenda miatt nem bízok bennük, a Winchester fivérek számát pedig valahol elhagytam, úgyhogy jobb nem kockáztatni. - vigyorodok el, ezzel is jelezve, hogy én bizony kihívásként fogtam fel a nevetésének, vagy legalább gy mosoly kicsikarását.
- De ha ez segít, visszahúzhatom az álarcot! - bökök fejemmel az imént száműzött darab felé, nehogy azt gondolja rólam, hogy nem vagyok készséges, és kooperatív páciens.
- Persze, mert Mysterio lényegében csak egy csaló volt mozgásrögzítő ruhában, egy akváriummal a fején. - forgatom meg szemeimet az említett miatt. Nyilván sok minden történt már azóta, de még mindig eléggé fájó pont az a baklövés. Mert nincs mit szépíteni rajta, az egész nem eszkalálódott volna akkora kaliberű problémává, mint amilyen az európai körút végére kerekedett belőle, ha én nem látom el a fickót extra fegyverarzenállal. A színészi képességein kívül nem volt a birtokában más, csak egy kilenc milliméteres stukker. Ennél az akciónál viszont merőben más volt a felállás.
- Igen, de egy pár öltés megteszi. Az összehúzás felgyorsítja a beforrást, a lényeg úgyis annyi, hogy bekössük, nem szeretnék vérmintákat hagyni szanaszét a városban. - ha valaki lenne annyira elhivatott, hogy összeszedje és esetleg vércsoport alapján próbálja meg beazonosítani Pókembert, akkor sem jutna vele semmire, mert nem vagyok benne semmilyen orvosi nyilvántartásban. De a módosult DNS-em miatt inkább biztosra szeretnék menni, nehogy valami őrült tudós miattam szabadítson a városra egy pókszörnyet.
- Technikailag nem ufók voltak. - rázom meg finoman a fejem.
- Ami azt illeti, az ufó nem volna megfelelő kategorizálás, mert az a repülő objektumokra vonatkozik, nem pedig magukra az idegen lényekre. Tudományos szempontból az "extraterresztriális individuumok" volna a korrekt megnevezés. - megeresztek egy kis tudálékos mosolyt, hogy provokáljam picit.
- De ők inkább misztikus entitások egy másik dimenzióból. - jóóó, ez sem hangzik sokkal megnyugtatóbban, de ugye az ördög a részletekben rejlik. Csak aztán maradjon is ott, mára elég volt a természetfelettiből, nem hiányzik, hogy bebizonyosodjon, még valami sátán figura is létezik!
- A baj nem az Elmétlenekkel lett volna. Csak amint a helyszínhez értünk, felbukkant Doktor Strange Grindelwaldja és még bodzapálcára sem volt szüksége ahhoz, hogy megnehezítse a dolgunkat. - mutatok jelzésértékűen a mellkasomra. - Ráadásul a nagyfőnöke a fejembe férkőzött egy rövid időre, ami szintén nem könnyített a helyzeten. Bár, azt nem tudom, azzal a húzással melyikünk járt rosszabbul. - nevetek egy aprót a végén. De hogy ne csak a rosszról beszéljek....
- Viszont szereztem ma egy új barátot! - újságolom nagyon büszkén. - Egy alakváltó katona, aki szinte tuti, hogy utál, de segített nekünk, amiért felszabadítottuk a manipuláció alól. Úgyhogy végül megszereztük, amit kerestünk, a Lélekfaló nem jöhet át ebbe a világba. - mondanám, hogy győztünk, ha a szó nem generálna némi keserű ízt a számban.

Michelle Jones

Michelle Jones

▪▪ Karakterdal :
MJ Playlist:

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyPént. Ápr. 21 2023, 22:40

MJ & Peter

Sóhajtok, igazából jó jel hogy ennyire jópofi még ilyenkor is, ami azt illeti még jobban mint álltalában szokott. De én most nem vagyok olyan állapotban, hogy ezt kellően értékeljem, így nem igazán tudok reagálni a vicceire, még vissza szólni sincs kedvem. Főleg a maszkos élcelődésére nézek rá nagyon szigorúan.
- Vettél már be valami fájdalomcsillapítót ? - kérdezem félig komolyan, de félig viccelve. Olyan picit mintha belenne tépve, vagy egyszerűen még dolgozik benne az adrenalin. De továbbra is csak jó jelnek veszem.
- Ő nem volt durva inkább a stark kütyük. - jegyzem meg, tudja jól miről beszélek. De ne is beszéljünk arról az alakról többet, bábom is, hogy felhoztam. De csak aggódtam..., és akkor láttam a legrosszabb állapotában ezen kívül, így nyílván azt hoztam fel.
Készültem rá, hogy ha esetleg ilyen történne legyen minden itthon, egy két trükköt is megkérdeztem anyámtól, vagy néztem olyan tv műsört. Egy biztos se ápoló, se orvos nem lennék... De legalább a helyes fertőtlenítést, bekötés, és seb összevarrását mindenképp elakartam sajátítani. Hisz Peter nem mehet orvoshoz, kórházba, így készültem. És ha ennyivel is tudok neki segíteni ám legyen.
- Rendben, szólj, ha nagyon csíp, vagy fáj... teljesen anélkül nem tudom, de nem akarom hogy például a tűt átszúrjam rajtad vagy ilyesmi, szóval ne is ficánkolj, ha kibírod. - sóhajtok ugyanis a hátától indul egy jókora nyílt vágás az oldaláig. Ajkamba harapok, és remeg a kezem, ahogy a bőre közeledek a tűvel. Közbe megkérdezem mi történt pontosan hátha eltereli a figyelmem, úgy jobban fog menni.
Hallgatom miközben átszúrom elsőnek a bőrét. Én szisszenek fel helyette.
- Bocsi, bocsi.. - suttogom.
- Köszönöm ezt a precíz körül írást. - sóhajtok, majd megkapom szép lassan a válaszomat. - Fantasztikusan hangzik. Örülök, hogy szereztél egy barátot. Biztos megbízható? Na de a lényeg... sikerült megállítanotok? Vagy még nincs vége? - ugyanis olyat még nem hallottam, hogy "MJ győztünk". Csak hogy fáradt, és egyáltalán nem tükrözi vissza azt, hogy nyertünk. Egyre inkább kezdek aggódni.
Közben összevarrtam a sebét. Elvarrom a végét.
- Hát szépnek nem szép, de remélhetőleg a kellő hatás elérésében megfelelő. - vizsgálom oldalra billentett fejjel. Közben kopognak. Kiakad a szemem.
- MJ, kérsz még a sütiből? - futok oda az ajtóhoz, mielőtt kinyitná apám, majdnem át is esek az ágyon. Furán néz rám, ahogy kikukucskálok.
- Bocs csak... alsóneműt szortírozok. - forgatom a szemeim, mintha ez lenne a szokásos esti programom. Majd eszembe jut Peter talán éhes. - Köszi, farkas éhes vagyok. - kikapom a kezéből.
- Annyit ettél, azt hittem az enyém lehet... csak gondoltam, puszta udvariasságból megkérdezem.
- Hát akkor hülye ötlet volt. Kösziiii apuuuu. Jóéjt.. - rákacsintok, majd becsukom az ajtót, és alig halhatóan ráfordítok a zárra. Majd leülök Peterrel szembe, mintha mi sem történt volna, és nyújtom neki a sütiket.
- Egyél valamit.

...x
Peter Parker

Peter Parker

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyKedd Ápr. 25 2023, 22:05

Michelle & Peter

Numb torn *_____*

- Vettem volna, de sajna nem volt lehetőségem megállni idefelé jövet egy patikánál. Meg aztán, némi fennakadást okozott volna, ha megkérdezem, milyen adagolást javasolnak felgyorsult anyagcsere esetén. - örülök, hogy a látványom okozta traumából kezd visszatérni a humorához, úgyhogy ezt a könnyedséget kihasználva fordítom picit vissza a szarkazmusát.
- De Doktor Strange megvendégelt a spéci teájával, szóval, ha a foltozásom során olyan dolgokra hívnám fel a figyelmed a szobádban, amik nincsenek is itt, akkor tuti fix, hogy valami durva tibeti gyógyfüveket használnak. Végtére is... a varázslóknak is kell valahogy lazítaniuk hébe-hóba. - nincs ebben semmi rossz, ez egy stresszes életmód.
- Ne aggódj miattam, Happy mackókezei alatt megedződtem. - ahogy a szavak elhagyják a számat össze is szorítom a szemet, mert hát... elnézést, mi????
- Uhhh, apám, ez nagyon rosszul jött ki. Éééés soha többé nem fogok már szabadulni a mentális képtől. - remek.
- Nyugi, az fel fog tűnni, ha már a bordáimat szúrkálod. - vélhetően mindkettőnknek. De egyrészt aranyosnak találom azt, hogy ő rosszabbul reagál a látványra, mint én az érzésre, és nem csak egy fellengzős mondat volt, hogy nem kell aggódnia. Ha úgy vesszük, azután a misztikus fegyver után, ami ezeket a sebeket okozta, a tűt már gyakorlatilag meg sem érzem. De azért egy poént még muszáj belöknöm.
- Árulja el, doktornő, mióta csinálja már ezt? Csak mert nagyon profi, és tudja, milyen vagyok... szabályosan fúrja az oldalamat a kíváncsiság. - lehet, hogy feleslegesek az erőfeszítései, mert menthetetlen eset vagyok.
- Nem tudom, MJ, nem igazán volt időm teljeskörű háttérátvilágítást végigzongoráznom. Felhagyott azzal, hogy megpróbált megölni, úgyhogy ezzel kellett dolgoznunk. és még csak haragban sem váltunk el, ami már több, mint amit sokakról el tudok mondani. - egy idő után az ember megtanulja alacsonyra tenni a lécet ilyen szempontból.
- Igen, megállítottuk. Bukta a végzet jogarát, így nem kell újraforgatnunk a Riddick filmeket és az időjárás lassan teljesen normalizálódni fog mindenütt. - pedig kár a Sötétség Krónikái új felvonásának elmaradásáért. (Dehogy kár...)
Azt viszont utálom, hogy hiába mozdulnék reflexszerűen, búvóhelyet keresve a kopogás hallatán, amint megfeszülnek izmaim, testem emlékeztet is arra, hogy nem lenne bölcs a friss varratokat felszakítanom egy ügyesebb hirtelen mozdulattal. Így csak várok... és fülelek.
- Csak harapok egy falatot, aztán itt sem vagyok... -kezdek bele, egy szelet sütit a számhoz emelve, de mielőtt beleharapnék, még egy pimasz mosoly átsuhan az arcomon, ahogy hozzáteszem:
- ... mégsem illendő feltartanom egy hölgyet az alsóneműk szortírozásában. - megölhet érte, de ezt sosem fogom elengedni.

Michelle Jones

Michelle Jones

▪▪ Karakterdal :
MJ Playlist:

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptySzer. Ápr. 26 2023, 20:44

MJ & Peter

Csak sóhajtok, nem igazán tudok ehhez a poénokhoz most hozzáfűzni semmit. Nagyon örülök, hogy ehhez van ereje, és jól van.
- Jól van, te humorbomba. Olyan teát többet nem ihatsz az tuti. - sóhajtok. - Kevesebb fecsegést, és több regenerációt. - és ennek megerősítésére a bennem élő morbid picit belenyomja a tűt, persze épp felületre.
- Most kezdtem és te voltál a teszt alanyom. - gúnyos a hangom legszívesebben ki is nyújtanám rá a nyelvem akár egy kis gyerek, de igyekszem felnőtt nőként viselkedni. Picit meglep a gúnyos válasza a kérdésemre, de betudom a sérüléseinek, és annak, hogy ritka szar napja lehetett, így nem vetem az orra alá, csak sóhajtok egy nagyot.
- Értem. A lényeg, hogy nem történt nagyobb baj. - Lehet jobban járok ha majd máskor faggatom ki, majd pihentebb lesz, és nem lesz "gyógytea" hatása alatt.
- Hát köszönöm mindenki nevében, hogy megmentettétek a világot. Különösen neked. - egy gyors puszit adok az arcára, mert fateromat hallom az ajtónál. Gyorsan felállok, lerendezem, elveszem az utolsó sütit majd bejövök. - Imádom őket, tényleg. De néha, főleg ilyenkor jó lenne külön lakni. - sóhajtok, és azonnal lelkifurkám lesz. Nyilván egyszer el kell hagynom a fészket, de mindig mikor erre gondolok hálátlannak érzem magam. Leülök Peterrel szembe, és nyújtom felé a sütit.
- Edd meg, majd menj mosakodj meg. Itt van még a táskád van ruhád, és itt alszol szépen. Nem engedlek így el. Az ajtót kulcsra zárom, és kész. - jelentem be ellentmondást nem tűrően. Amúgy is van, amit elakarok mondani neki, méghozzá a gyakornokságot. Annyira kiakar törni belőlem, de szeretném, ha előtte picit rendbe jönne, és nyugalmi állapotba kerülne. Gondoltam egy jó hír hátha feldobná. Közben felállok, előkotrok egy tiszta törülközőt, és a hátizsákját, amit a ruhás szekrényemben legfelül tartok, ott anyámnak se szúrja ki a szemét. Majd átnyújtom neki őket, és biccentek a fürdő felé. - Azonnal Parker!

...x
Peter Parker

Peter Parker

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyCsüt. Ápr. 27 2023, 19:40

Michelle & Peter

night changes survived bumm, még egy válasz, ha nem figyelek a sebességemre, még visszafutok az időb... jah, várj, az Flash

Az apró szidásra kuncogok egyet, ügyet sem vetve arra, hogy egy ilyen apró dolog ellen is tiltakozni fognak a fájdalomtól felgyulladó idegnyúlványok.
- Pechedre az öngyógyító folyamat passzív módon megy végbe, így a kettő nem zárja ki egym... - nem fejezem be a mondatot, hanem csak az utolsó szó közben nyelvemre harapva veszem tudomásul a jelzésértékű, erősebb szúrást. Oké, vettem a lapot!
- A tesztalanyoknak nem szokott valami fizettség járni? - vonom fel kíváncsian a szemöldökömet egy halovány vigyor kíséretében, így tartva fenn az eddig is tanúsított rendkívüli komolyságomat. A szememet azonban nem veszem le róla, s míg ő a tűvel ügyködik, én felemelem jobbomat, hogy ujjaim egy apró simításával kényszerítsem barna fürtjeit a füle mögé, hogy ne lóghassanak a szemébe, illetve a helyzetet kihasználva lopva végigsimíthassak az arcán.
- Ugyan, én csak amolyan lelki erősítés voltam, az oroszlánrészét a többiek végezték. Ha úgy vesszük, én szolgáltattam a totál szükségtelen dumálást. - legyintek egyet, de azért a pusziját enyhe pírral fogadom.
- Aggódnak. Az elmúlt napok eseményeit tekintve ez nem róható fel nekik, a helyükben valószínűleg én is pontosan ugyanezt tenném. - elég csak arra gondolni, hogy nem annyira régen még MJ is odakint volt a viharban, hogy megkeressük Mr. Jonest. Ezek után érthető, ha a szülei kiemelt figyelmet fordítanak rá, hogy biztonságban tudhassák. Ami azt illeti, ebben nagyon is osztozok velük.
- Biztos vagy benne? Úgy értem... nem akarom, hogy miattam kerülj bajba náluk vagy ilyesmi. - ugyanakkor azt sem tagadhatom, hogy a gondolat, miszerint nem kell végigjárnom az utcákat a lakásomig, több, mint kecsegtető ezekben a másodpercekben.
- Ejnye, hát illik ilyen hangnemben beszélni egy komoly szuperhőssel? - más esetben talán tovább sikerülne fenntartanom a szigorú utasítására felvett sértődött ábrázatomat, deee a "komoly" részt igazából én sem hiszem el, úgyhogy gyorsan megtöri a játékomat az arcomra költöző mosoly, amivel átveszem tőle a táskámat és a törülközőt.
- Öt perc és visszatérek, doktornő! - azért miközben elhaladok mellette a fürdőszobája felé véve az irányt, megragadom az alkalmat, hogy ezúttal én adjak egy puszit az ő arcára. Ez a legkevesebb azok után, amit ma értem tett.
A fájdalmas nyögést csak akkor engedem útjára, mikor a mosdó ajtaját már becsuktam magam mögött. Az egyből szemben lévő tükröt gondosan kerülöm tekintetemmel és maradék energiáimat inkább arra fordítom, hogy a kötésre ügyelve hagyjam, hadd mossa el rólam a nap fáradalmat, s így az adrenalint is a kellemesen meleg zuhany. Nyugtató hatásának köszönhetően csak jobban kezdem el érezni tagjaim nehézségét, viszont legalább ki is tisztítja némileg a fejemet, elhomályosítva a vissza-visszakúszó képet elesett csapattársunk összerogyó testéről.
Felhorkantva rázom meg a fejem. Szuperhős... aha, persze.
Azzal nem bajlódok, hogy hajamat teljesen szárazra töröljem, így legalább egy hanyag mozdulattal hátra tudom simítani egyébként rakoncátlan tincseimet. Ennek, s az arcomba némileg visszaköltöző színnek köszönhetően pár fokkal normálisabb állapotban, halkan fordítom el az ajtó gombkilincsét, hogy fehér pólómban és piros-kék rövidnadrágomban lépjek ki rajta. Megpillantva a szoba lakóját, amint épp nekem háttal állva pakolja el az összefoltozásomhoz használt eszközöket, nesztelen léptekkel osonok mögé, hogy a vállaitól indulva gyengéden simíathassak le karjain, szem előtt tartva, hogy semmi hirtelen mozdulattal ne ijesszem meg, majd a derekát átkarolva öleljem végre magamhoz. Igazából... már azóta akarom ezt, hogy bemásztam az ablakon.
- Köszönöm a mai mentést, Michelle Jones! - suttogom magunk közé.
- Ne haragudj, hogy így rád ijesztettem! - tudom, hagynom kéne pakolni, de helyette én lenyúlok kezeihez, hogy végigsimíthassak az ujjain.
- Szóval... mikről maradtam le a világvége hangulat miatt? - Pókemberség ide vagy oda, engem az érdekel, vele mi a helyzet.

Michelle Jones

Michelle Jones

▪▪ Karakterdal :
MJ Playlist:

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyPént. Ápr. 28 2023, 15:45

MJ & Peter

Fogalmam sincs honnan vesz elő magából ennyi szerénységet, de mélyen tisztelem ezért. Tett az emberekért az egész világért annyi mindent, hogy simán lehetne nagyképűbb is. De nem, az én Peteröm nem az. Csak mosolygok erre. Még picit sokkban vagyok az egész miatt, szóval mikor beparancsolom a fürdőbe picit fellélegzem, és jól esik a nyugalom, hogy megengedhessek magamnak némi mély levegőt. Mikor lenyugszom persze ólomsúlyként nehezedik rám a hiánya.
Hirtelen megérzem az érintését, és csak egy pillanatra összerezzenek, mikor megijedek, de nem túlságosan, hisz mikor már tudatosul bennem ő van mögöttem azonnal ellazulok. Csak elmosolyodom a simítására, majd az ölelésére. Oldalra billentem a fejem, az övére.
- Hát, ha ez mondható volt annak, akkor nagyon szívesen, máskor is. Mármint, örülnék, ha több ilyen nem lenne. De ahogy ismerlek lesz... fogalmazzunk úgy, hogy ennél súlyosabb ne legyen. - sóhajtok, megint csak hadarok zavaromba. Hogy miről maradt le? Ajkamba harapok.
- Azt hittem picit, vagyis nyugodtabbnak képzeltem a helyzetet, bár tudtam csata után fogunk találkozni, de azért akkor sem úgy képzelem el ilyenkor, hogy leharcolt leszel. Szóval... na mind1 egy jó hír. Megkaptam a gyakornoki állást a Harsonánál... - ez egyben marha jó hír is, és ijesztő is. Peter dolgozott ott szóval ő tudja az ijesztő részét. - Remélem nem fognak teljesen kikészíteni. Szóval mikor elmentünk apámért, volt egy pillanat mikor kerestelek, és lőttem rólad egy képet. Azzal kerültem be.- biccentek az asztalom nyugvó újság felé. A címlapon van a kép. - Bár a cikket ne olvasd el, mert JJJ szerint te okoztad szó szerint lassan a természeti katasztrófát is. Én csak a képet készítettem. - vigyorgok büszkén. - Az se olyan profi amiket magadról csináltál, de mivel elment a legjobb póki fotósa, megelégszik velem is.

...x
Peter Parker

Peter Parker

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyVas. Ápr. 30 2023, 13:33

Michelle & Peter

you are the reason survived hey, miss reporter! *-*

Nem teszem szóvá azt, amit a leharcoltságomról mond, mert egyrészt felesleges volna, másrészt nem szeretnék üres ígéreteket tenni... nyilván tisztában vagyok azzal, hogy nem az az életmód jár a legjobb nyugdíj alappal, amit jelenleg folytatok, mégsem gondolom, hogy ez változna. Érintésem alatt azonban ennek ellenére is érzékelem a feszültségét, és már éppen rákérdeznék, mi az, ami bántja, amikor megkapom a hírt.
- Várj, tényleg? Ez fantasztikus hír! - csillan fel a szemem a sikerére, izgalammabn még gyorsanszembe is fordítom magammal, hogy arcát figyelve húzhassam vissza az ölelésembe.
- Mármint, persze, Jonah egy kissé nehéz eset, de ha ignorálod az időnként teljesen kéretlen megjegyzéseit, akkor rájössz, hogy nem rossz ember ő. - mindennek megvan az oka, annak is, hogy miért nem bízik bennem. Vagyis... a maszkos felemben. Ezt pedig nem fogom felróni a férfinak, hiszen joga van a véleményéhez. Nem mellesleg, a megállapításom is teljesen őszinte. JJJ a szíve mélyén szintén riporter, ízig-vérig, az, hogy a személyes élményei megkeményítették a személyiségét, még nem teszi őt szükségtelenül szívtelenné is.
- Gratulálok, tudom, hogy szuperül fogsz teljesíteni náluk! - már csak azért is, mert tudom, milyen szenvedéllyel képes ragaszkodni az igazsághoz. A Hírharsona szerkesztősége sokkal inkább lesz az ő környezete, mint amennyire az enyém valaha is lehetett volna.
- Ezek után akkor már nem róhatod fel nekem, ha a "Miss Lane" megszólítással illetlek! - nem is én lennék, ha ezt kihagytam volna.
- Fene, tehát lebuktam, hogy át akarom venni a világ felett az uralmat és mindezt azzal kezdem, hogy egy titkos fegyverrel a Föld mágneses pólusaira hatok? - kérdem, természetesen a szokásomhoz híven teljesen komolyan véve a cikk tartalmi részét illető megjegyzését, miközben az újsághoz lépve szemügyre veszem a képet.
- Neked sokkal jobb szemed van ehhez, mint nekem, úgyhogy Jameson nemsokára rájöhet, hogy nem én voltam a legjobb fotósa. - küldök felé egy széles, büszke mosolyt, teljesen komolyan gondolva minden egyes szót. MJ nagyobb szakértő ilyesmikben, mint én, engem csupán a szükség és a helyzeti előny juttatott ehhez az álláshoz. De ahogy már korábban is utaltam rá, az sosem volt az én helyem. Nem igazán. És ha MJ megtalálja náluk a számításait, én támogatni fogom őt benne, minden lépésnél.

Michelle Jones

Michelle Jones

▪▪ Karakterdal :
MJ Playlist:

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptySzer. Május 03 2023, 11:30

MJ & Peter

Mosolygok rá hálásan, mint a tejbetök a reakciójára. Őszintén szólva, most, hogy kimondtam neki hangosan, így realizálódott bennem, és jövök rá, hogy ez ... igazi. Tényleg megtörténik: Peter túlélte a nagy csatát, itt van velem, és megkaptam egy marha jó lehetőségekkel teli állást, és tudom fizetni a főiskolát, ha így haladok lehet egy lakást bérelnem is ... bár ahhoz nagyon jó képeket kell készítenem, és haladnom kell a sulival is, mert aztán itt marha drága ... és őszintén szólva vagyok annyira luxus jelen körülményeim között, hogy ennél lejjebb ne adjam. Nem akarok egy putriba költözni, mikor itt egy jó helyem van...
- Köszönöm. Remélem, hogy meg fogok felelni. Azért ideges vagyok... ott mindenki ideges, rohangál, és üvöltözik, ez a feszültség hamar ráragad az emberre. - forgatom a szemeimet, tudom ennyi gondom legyen, de Ő tudja mire gondolok, és miről beszélek. Hiába próbálja az ember a magánéletét külön szedni a munkától, ha akkor átragad rád egy hangulat, nehezen szabadulsz tőle. De abban bízom menni fog, Peternek is ment, nekem is menni fog.
- Igen, JJJ-t kezelni kell, ezt már én is tudom. - sóhajtok. - De elfogadom a kihívást, és kibírom az öreget. Elhatároztam. - ilyen apróság nem fog rajtam kifogni. Viszont az tény és való, hogy nálam megjelenik a krónikus igazmondás, amit lehet vissza kéne fognom. Mondjuk lehet, pont ez imponálna neki.
- Hát egyenlőre úgy érzem a pókemberes képekkel lehet ott feltörni, úgy hoooogy ha már ilyen remek protekcióval rendelkezem, lehet néha használni is fogom. Aztán azért igyekszem bepróbálkozni egyéb fotókkal is, de annyira rád van függve JJJ, nagyon kemény. Bár néha szórakoztató, de sűrűbben idegesítő hogy mindent rád akar kenni, nehéz vissza fogni magam. - erre felkell készítenem magam, és még jobban vigyáznom kell mit mondok, mennyire akadok ki dolgokon, nehogy eljárjon véletlenül a szám. Peter titka az első.
- És veled? Főiskolai jelentkezééés ? - összefonom szigorúan a karjaimat mellkasom előtt.

...x
Peter Parker

Peter Parker

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptySzer. Május 03 2023, 19:58

Michelle & Peter

heat waves survived hey, miss reporter! *-*

Picit homlokráncolva, hitetlenkedve pillantok rá, amikor megosztja velem az idegességét. Méghogy ne felelne meg, ugyan már!
- Michelle... - vonásaim ugyan ellágyulnak, eltekintek a becenevének használatától, hogy ezzel érzékeltessem, mennyire komolyan gondolom mindazt, amit ezután fogok mondani.
- Te vagy a legbelevalóbb, legmenőbb személy, akit ismerek. Sosem hagytad, hogy mások véleménye befolyásoljon vagy megállítson bármiben, és akkor is erős tudszt maradni, amikor mások már reménytelennek ítélnének egy helyzetet. És még mielőtt megpróbálnál felhozni valami ellenérvet, emlékeztetnélek rá, hogy olyasvalaki mondja ezt, aki történetesen több ilyen szituációnak is szemtanúja volt. - felhozhatnám itt Európát, a midtowni végzős évet, Liberty Islandet, de akár az utolsó Szentélyben tett közös látogatásunkat is. Nem említve azt a szintén nem elhanyagolható apróságot, hogy néhány perccel ezelőtt még engem foltozott össze, anélkül, hogy legalább előzetesen felkészítettem volna arra, hogy mire számítson.
- Kétlem, hogy annak a személynek a hozzállássán, aki itt áll előttem, éppen John Jonah Jameson alkalmankénti hangoskodása vagy a Hírharsonában uralkodó hangulat változtatna. Éppen ezért, abban is biztos vagyok, hogy nincs olyan jelentkező, aki nálad jobban "megfelelne". - a mondat végén megnyomom az általa is használt szót, így burkoltan tudatva vele, hogy serintem nem csupán megfelel, de tökéletes személy a pozícióra. Tudom, hogy meg tud majd birkózni a velejáró kellemetlenségekkel.
- Plusz, nem egyedül kell szembenézned a főszerkesztő elragadó stílusával. Bármilyen hihetetlenül hangzik, akad a berkeikben olyan személy, akire Jonah hallgat. Robbie Robertson már régóta vele dolgozik, annak idején együtt kezdtek el nyomozni a new yorki alvilági szervezetek után. Robbie mindenben segíteni fog, ha problémá akadna, őhozzá nyugodtan fordulhatsz. - nem szeretném, ha tévesen azt gondolná, hogy totál egyedül, mindennemű kapaszkodó nélkül zuhanna bele a mélyvízbe.
- És összefuthatsz Bettyvel. Az is lehet, hogy kaptok valami közös ügyet. - teszem még hozzá bónuszként egy bátorító mosoly kíséretében. A kapcsolódási pontnak köszönhetően legalább nem egy teljesen idegen környezetbe kerül.
- Joga van a véleményéhez, csak engedd el a füled mellett. - vonom meg a vállaimat. Nem mondom, szívesen megkérdezném egyszer tőle, mi táplálja ennyire az irántam tanúsított megvetését, de amikor ezt Peterként megtettem az irodájában, megkérdezte, pszichiáternek készülök-e, hogy ilyen személyes kérdéssel rabolom az idejét.
- Jelentkezés... persze... mármint... nézelődtem... - amit nevezhetnénk akár kegyes hazugságnak, de maga az állítás igaz. Csak épp azt nem teszem hozzá, hogy a nézelődésnél meg is akadt a tervezés. Szóval ennek tudható be, hogy a kérdése nyomán ujjaimmal kezdek babrálni és zavaromban mindenfelé nézelődök a szobában, mint aki valami rosszat csinált.
- Meg aztán, még az is lehet, hogy nem lesz rá szükség, mert betörök a kulináris bizniszbe és felcsapok séfnek. Csak gáz lenne egy konyha kellős közepén átöltözni. - kalandozok el, hogy oldjam a saját feszültségemet. Heh, ebben legalább jó vagyok.

Michelle Jones

Michelle Jones

▪▪ Karakterdal :
MJ Playlist:

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyPént. Május 05 2023, 11:18

MJ & Peter

Nagyon jól esik a biztatása, és ezzel mosolyra is késztet. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ha ez mind nem is lenne igaz, akkor is lenne olyan kedves, hogy ezeket mondja. De ezt félre teszem, és igenis magamra veszem a bókjait. Egy apró, de annál sokatmondóbb csókkal jutalmazom.
- Köszi Pete, nagyon jól esett. Igen szerintem is menni fog, csak azért ez eléggé új terep. Tudod nehezen lépek ki a komfortzónámból. - sóhajtok. Ez a tömény szocializálódás nem az én asztalom, a jópofizás se. De ez a felnőtt léthez tartozik hozzá, hogy igenis fel kell szívnom magam, és néha megerőltetni magam. Így reálisan látom, hogy sok választásom nincs.
- Menni fog. - bólintok, ezt főleg saját magam elhatározásaként nyomatékosítom.
Kíváncsian felszalad a szemöldököm egy női névre.
- Betty? Már ott van Ő is? Rég nem beszéltem vele, őszintén. Azt hittem fősulin van. Gyakornok között pedig nem láttam, mikor összehívtak minket. - lehet ő lett a fő gyakornok, neki aztán van riporteri múltja úgymond. Vagy már Peter említette csak annyira elvoltam a saját dolgainkkal, hogy kimegy a fejemből.
- Tehát nem jelentkeztél. - mérges leszek nem kicsit. - Peter... tudom, hogy sok a dolgod mostanában, de ezt nem most beszéltük meg. Nem fogsz tudni egyrészt megélni az önjelölt hősködésből, meg azon kívül is kell, hogy legyen életed. Nem tudlak mindennap ellenőrizni... - de ha kell mindennap ráírok, vagy komolyan már ott tartok kitöltöm helyette....
- Gondolj magadra is kérlek. - megragadom a kér vállát, legszívesebben megráznám. - A jövődre. Nem csinálhatod ezt örökké. - milyen lehet Pókembert seggbe rúgni? Eltörne a lábam?

...x
Peter Parker

Peter Parker

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold EmptyPént. Május 05 2023, 19:25

Michelle & Peter

heat waves survived hey, miss reporter! *-*

Hihetetlen, hogy a csókjától még mindig képes vagyok egyszerre elgyengülni és zavarba jönni. A röpke pillanat után úgy vigyorgok, mint aki éppen a város kulcsát kapta meg, de ugyanakkor próbál nem pocsolyává olvadni.
- Igen, de ezt az előnyödre fordíthatod. Ne hátrányként, amolyan szükséges rosszként tekints rá, hanem vedd úgy, hogy pont a komfortzónádból való kilépés által tudsz nekik egy olyan perspektívát mutatni, ami csak a tiéd, senki másé. A szemszöged tehet téged egyedivé. - ha ilyen szempontból nézzük, nincs két egyforma ember, még a Harsona szerkesztőségében sem. Lehet, hogy Michelle modorát sokan túlzottan szarkasztikusnak tartják, de szerintem ez a fajta vakmerőség az, ami remek jelöltté teszi erre a szakterületre. Végső soron az emberek nem mézzel nyakon öntött szavakra lesznek kíváncsiak, hanem a tényekre. MJ kendőzetlen, szókimondó attitűdje, kombinálva az igazsághoz és annak felderítéséhez való hozzáállásával mind-mind olyan tulajdonságok, amelyekben biztos vagyok, hogy előre fogják vinni az ágazatban, akármelyik lap vagy online platform mellett tegye le a voksát hosszabb távon.
- Menni fog! - ismétlem el bólintva a szavait, hogy vokálissá tegyem a támogatás mellett az abszolút egyetértésemet is.
- Igen, Midtown után New Yorkban maradt, a gyakornokok között pedig valószínűleg azért nem láthattad, mert nem olyan rég Jameson személyi titkára lett teljes állásban. Ha jól tudom, médiát és újságírást szeretne tanulni, de előtte élesben akart tapasztalatot szerezni. Ennél többet sajna nem tudok, mert nem sűrűn futottam vele össze, amikor pedig mégis, akkor csak néhány szót váltottunk, mert hát... érted. - furán venné ki magát, ha megkérdezném tőle, tartja-e még a kapcsolatot bárkivel is a suliból, úgy, hogy közben fogalma sincs ki vagyok.
- Nem csak erről van szó. - rázom meg fejemet egy nagyobb sóhajjal karöltve, bár mitagadás, a kettős életem nehezen lehetne összeegyeztethető azzal, hogy szemináriumokra járok be, a határidős munkákat nem is említve. Utóbbiakkal már a gimiben sem volt túl ideális a kapcsolatom.
- Dr. Crawford utalt már rá korábban, hogy szívesen venne maga mellé egy megbízható labor asszisztenst. És még ha félre is tesszük, hogy nem vagyok valami megbízható, akkor is volnának akadályozó tényezők. - húzom a számat egy bánatos, keserű fintorra.
- Az ESU fizikai és biokémiai programja is remekül hangzik, viszont azok után, ami történt Dr. Warrennel év elején, nem szabadna túl nagy feltűnést keltenem, mert azzal azt kockáztatnám, hogy ő és Dr. Crawford összekötik velem Pókembert. - ez még csak a kisebbik rossz lenne, hiszen Miles Warren nem valami szuperbűnöző. Csak egy ragyogó elméjű tudós, aki elszámította magát.
- Túl sokan kerülnének életveszélybe már pusztán amiatt, mert én ott vagyok. - azok, akiket maszkban felbosszantok, egyből az intézményt vennék célba, amint megneszelik, hogy a falmászónak valami köze van hozzájuk.
- Önzőség volna tőlem ilyesmit megkockáztatni. Legutóbb, mikor magamra gondoltam... - May meghalt, de ezt leharapom a végéről. Mára elég terhet kapott azzal, hogy neki kellett összevarrnia.
- Ugye tudod, hogy egy kiadós alvás után holnap koccintani fogunk a gyakornoki állásodra? Alkoholmentes pezsgővel, szigorúan. - a szavak ellenére játékosan csillannak szemeim. Talán egy kis bűnözés azért bele fog férni. Elvégre, ilyen hírre dukál az ünneplés. Kibúvó nincs!

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: To have and to hold   To have and to hold Empty

To have and to hold
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: USA-
Ugrás: