Marvel Frpg

KezdőlapRegisztrációBelépés

Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin

Admin

▪▪ : : Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) 3b18fb0965ece6b2d523c3f33eafbfb125f0e23f
▪▪ Play by : Bárki
▪▪ Karakterdal : Boss Bitch
▪▪ Kapcsolat : A sors útjai...
▪▪ Karakterlap : SZABÁLYZAT
▪▪ Foglalkozás : Adminisztrátor
▪▪ : : Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) A944de94b748ef6682435fbba7c030110d96d148
▪▪ Hozzászólások : 626
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : Marvel AU
▪▪ : : Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) 1e3ca389cb7763e6f09d8b879cd463a341e27ed3
▪▪ Keresem :

Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) Empty
TémanyitásTárgy: Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)   Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) EmptyVas. Jan. 15 2023, 08:42

Kaland leírása

"I who now stand ready to snuff out the brief candle of your worthless life..."

Pusztulás számláló: 95%
Dormammu átvette az irányítást Karl Mordo felett, és általa elkezdte "terjeszteni az igéjét". Igyekszik sötét varázslatokkal a maga oldalára állítani az arra fogékonyakat, hogy vagy az eljövendő harcban a serege részei legyenek, vagy a lelkük feláldozható legyen, ami által a Föld Dimenziójába léphet.

Játéktérre gyakorolt hatása:
Aki szeretné, Mordo irányítása alatt Dormammu oldalára állíthatja a karakterét, ami a játéktéren is felhasználható. Leginkább olyanokat keres, akikben elég fájdalom, szenvedés, bűntudat, gyász lakozik, hogy őt táplálja, illetve legyen mit kínálnia nekik cserébe, pl. szeretteik feltámasztása, gyógymód, stb.
/Ezek azonban csak üres ígéretek, illúziók, elme manipuláció. Dormammu nem képes valóra váltani ezeket, nincs uralma élet és halál felett. Az általa megkísértettek azonban mindezt mégis valóságként élik meg, makacsul hisznek abban, hogy ez igaz./

Térfúziót kísérő jelenségek:
-áramingadozás
-szélsőséges időjárás (az évszakhoz képest túl magas/alacsony hőmérséklet, csapadék mennyisége és annak formája)
-apró, de gyakori földrengések

Akik ismerik a térfúzió fogalmát, a mágikus világ részei, elkezdhetnek felfigyelni az intő jelekre.

Az indokolatlan áramingadozás vagy a szélsőségesebbre forduló időjárás témáját felkaphatja a média, fórumok, a közösségi platformok.

...
Vissza az elejére Go down
Admin

Admin

▪▪ : : Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) 3b18fb0965ece6b2d523c3f33eafbfb125f0e23f
▪▪ : : Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) A944de94b748ef6682435fbba7c030110d96d148
▪▪ : : Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) 1e3ca389cb7763e6f09d8b879cd463a341e27ed3
▪▪ Keresem :

TémanyitásTárgy: Re: Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)   Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) EmptySzomb. Jan. 28 2023, 20:52

Kaland leírása

Pusztulás számláló: 96%
A Dormammu által irányított Karl Mordo egyre többeket állított az oldalára, akik szintén megkezdték az újabb követők (harcosok, feláldozható lelkek) toborzását. Köztük van Pietro Maximoff is, aki erejének és gyorsaságának köszönhetően betört a hongkongi szentélybe, és sikeresen ellopta Watoomb jogarát, átadva Mordónak.

Aki szeretné, továbbra is van rá lehetőség, hogy Mordo irányítása alatt Dormammu oldalára állíthatja a karakterét, ami a játéktéren is felhasználható. Leginkább olyanokat keres, akikben elég fájdalom, szenvedés, bűntudat, gyász lakozik, hogy őt táplálja, illetve legyen mit kínálnia nekik cserébe, pl. szeretteik feltámasztása, boldog család, beteljesült plátói szerelem, gyógymód, stb.

-egyre gyakoribb áramingadozás, olykor már órákig tartó áramkimaradás
-szélsőséges időjárás (nyáron szállingózik a hó)
-egyre érezhetőbb, gyakori földrengések (remegnek az ablakok, vagy a poharak az asztalon)

Akik ismerik a térfúzió fogalmát, a mágikus világ részei, egyre egyértelműbben tudják azonosítani és lekövetni a tipikus jeleket.

Az indokolatlan áramingadozás vagy a szélsőségesebbre forduló időjárás témáját már alaposabban boncolgatja a média, fórumok, a közösségi platformok. Nem egy videó felkerült már a netre a nyári hózáporról.

...
Admin

Admin

▪▪ Keresem :

TémanyitásTárgy: Re: Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)   Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) EmptySzer. Feb. 08 2023, 12:18

Kaland leírása

Pusztulás számláló: 97%
Emma Frost telepatikus képességeinek hála Pietro Maximoff felszabadult Dormammu befolyásolása alól. Elárulta a nőnek, hová vitte a hongkongi szentélyből ellopott Watoomb jogarát. Több információval azonban nem tudott szolgálni. Nem emlékezett, hogy mit látott ott, találkozott-e valakivel, ahogyan a hely címére sem, de vissza tudna találni oda.

Emma Frost a Pokoltűz Klub Belső Körének tagjaként mindent elmondott Selene Gallio-nak, amit Pietrótól megtudott. A nő felkereste az információkkal Doktor Strange-t, aki összeállított egy csapatot, akik Higanyszál útmutatásával visszaszerezhetik a jogart, mielőtt megnyílna a két dimenzió közti átjáró. A rögtönzött bandának fogalma sincs, hogy mi vár rájuk ott majd, így mindenkinek a legjobb formáját kell hoznia, mérlegelve, hogy talán Dormammu megkísértheti a szívét.

@Dr. Stephen Strange  nem jelöl ki konkrét játékosokat, hanem PM-ben lehet nála most vasárnapig jelentkezni, hogy ki szeretne részt venni a karakterével a jogar visszaszerzésében. A karakternek nem kell ismernie a Dokit, anélkül is meg tudjuk magyarázni, hogy került oda. -Jelentkezés lezárva!

Aki szeretné, továbbra is van rá lehetőség, hogy Pietróhoz hasonlóan Mordo irányítása alatt Dormammu oldalára állíthatja a karakterét, ami a játéktéren is felhasználható, akárcsak az észhez térítése is. (Akár szintén Emma Frost révén is.) A korábbiakhoz hasonlóan a Lélekfaló leginkább olyanokat keres, akikben elég fájdalom, szenvedés, bűntudat, gyász lakozik, hogy őt táplálja, illetve legyen mit kínálnia nekik cserébe, pl. szeretteik feltámasztása, boldog család, beteljesült plátói szerelem, gyógymód, stb.

A Sötét Dimenzió és a Föld Dimenzió túl közel került egymáshoz.
-gyakori áramingadozás
-szélsőséges, hideg időjárás
-gyakori földrengések
-nem kelt fel a nap

A térfúzió megállítására már csak 2%-nyi idő maradt. Utána a két dimenzió véglegesen összeütközik, mindkettőből csak egy élet nélküli, üres tér marad, benne azzal az egyetlen egy személlyel, aki előidézte mindezt. Fontos! Ha a térfúzió megállításra kerül, Dormammu fenyegetése nem szűnik meg.

...
Admin

Admin

▪▪ Keresem :

TémanyitásTárgy: Re: Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)   Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) EmptySzomb. Márc. 04 2023, 10:33

Kaland leírása

Pusztulás számláló: 100%
-Waatomb jogarának visszaszerzésére szervezett csapat sikeresen teljesítette a feladatot.
-A térfúzió megállításra került.
Dormammu már csak Watoomb jogarával és a megfelelő számú lélekkel léphet át a Föld Dimenzióba.

Dormammu hírnökei azonban már időközben átlépték a dimenziók közti határt. Továbbra is egyre több a rejtélyes haláleset, ami mögött az ellopott és feláldozott lelkek rituáléja áll.

Aki szeretné, továbbra is van rá lehetőség, hogy Mordo irányítása alatt Dormammu oldalára állíthatja a karakterét, ami a játéktéren is felhasználható, akárcsak az észhez térítése is. (Akár szintén Emma Frost révén is.) A korábbiakhoz hasonlóan a Lélekfaló leginkább olyanokat keres, akikben elég fájdalom, szenvedés, bűntudat, gyász lakozik, hogy őt táplálja, illetve legyen mit kínálnia nekik cserébe, pl. szeretteik feltámasztása, boldog család, beteljesült plátói szerelem, gyógymód, stb.

Térfúzió:
A térfúzió megállításra került. Az időjárás normalizálódott, akárcsak a természeti katasztrófák (pl. földrengések) gyakorisága. A rejtélyes áramingadozások megszűntek. A Nap újra felkelt.

FONTOS
Hamarosan kezdetét veszi a végső összecsapás Dormammu és a Földre érkező serege ellen.

...
Admin

Admin

▪▪ Keresem :

TémanyitásTárgy: Re: Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)   Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) EmptyVas. Ápr. 09 2023, 08:57

Kaland leírása

Pusztulás számláló: lenullázva
A térfúzió már korábban megakadályozásra került, Dormammu-t pedig egy csapat képzett mágia használó megállította, hogy ne jöhessen a Föld Dimenziójába, ne kebelezhesse be azt, és az embereket se tehesse a szolgáivá. Az elmétlenek, illetve az agymosott szolgák pusztítását sikerült elhárítani, utóbbiak felszabadultak Dormammu irányítása alól.

Játéktérre gyakorolt hatása: Föld
A földi részt mindenki úgy játssza ki, ahogy szeretné. (vagy sehogy)
Egyedül one shot szerűen, párosban, másokkal valahol összeverődve is felhasználhatóak az események, vagy azt a forgatókönyvet követitek, amit én találtam ki.
OneShot-ként, páros játékként például el tudom képzelni, hogy valaki az Elmétlenektől, vagy egy NJK agymosott Marvel karaktertől az otthonát, számára fontos személyt védi. pl.: Peter MJ-t, Bishop és az X-ek az iskolát. Vagy 2-3 ember kitalál egy saját sztorit pl. Mystique és Killmonger lopott vibrániumot keresnek a városban, de közben támadnak az Elmétlenek vagy szintén egy megbűvölt Marvel NJK.

Ez egy szabadabb kaland rész, mindenki találja meg azt, ami az ő kreativitásának jobban fekszik. Mindenki maga tudja, mennyire akar több körös részvételt, miben lát fantáziát, mire van szabad ideje és kapacitása.

És akkor az én javasolt forgatókönyvem, ami szabadon felhasználható:
-A Földön maradóknak (John Allerdyce, Erik Stevens, Lucas Bishop, Peter Parker, Emma Frost, Raven Darkholme, de akár más is beszállhat, ha szeretne) be kell gyűjteniük azokat, akiket Dormammu irányít, és elvinni Emma Frost-hoz, amíg a varázslók és boszorkányok le nem győzik Dormammut a Sötét Dimenzióban.
-Emma telepátiával felszabadítja az elmekontroll alatt állókat, de mivel ő az áldozatokkal van elfoglalva, szüksége van valaki(k)re, aki(k) védi(k) a támadásoktól.
-A többiek harcolnak az Elmétlenekkel, Dormammu dimenzió határokat átlépő seregével, illetve a megigézett földiekkel. Utóbbiakat el kell juttatniuk a már korábban említett Emmához. Ehhez Wong nyitja/zárja/védi az átjárót, hogy csak az juthasson át, akit ők akarnak. Legfőbbként ő felel a földi eseményekért.

Játéktérre gyakorolt hatása: Sötét Dimenzió
Itt is el lehet dönteni, hogy valakik szeretnék-e kijátszani, vagy csak megtörténtnek veszik az eseményeket. Ez a forgatókönyv azonban nem módosítható, ezt már jóval régebben kitaláltuk párakkal, és ragaszkodom hozzá, hogy fix legyen.

-Dr. Stephen Strange a Szentélyben megosztja a végső tervet.
-Clea átjárót nyit a Sötét Dimenzióba.
-Strange és a Lokik (Loki, Sylvie) feladata, hogy minden lehetséges módszerrel hatékonyan eltereljék Dormammu figyelmét.
-Wanda Maximoff és Selene boszorkánysággal rúnák közé zárják a Lélekfalót, hogy csak ők használhassák az erejüket ott és akkor.
-Közben Clea létrehoz egy zsebdimenziót, ahová ő tanult meg speciális rúnákat kiszórni, így olyan helyre zárhatta, amit kizárólag ő irányít, mivel a Sötét Dimenzió Dormammu után az ő kezébe kerül, és ő fog uralkodni. Clea ebbe a zsebdimenzióba zárta a fenyegetésnek ítélt Selene-t is. A nő további sorsa egyelőre ismeretlen, bár azért sejthető.
-Ide terveztem egy olyat, amikor még rendelkeztek userrel, hogy a Lokiknak a rúnákról eszébe juthat, hogy a TVA-ban is voltak ilyenek több helyen is, több fajta, több szín. (Ebből a későbbiekben felmerülhet a "Vajon azokat ki szórta szét?" kérdéskör, és lassan felvezetheti a Kang-hez köthető szálakat.)

FONTOS
Ezek a kaland események szabadidőtől, kedvtől függően bármikor szabadon kijátszhatóak most, vagy akár utólag is, egyénileg, párosban, csoportosan, stb.
A lényeg, hogy az itt leírtak az Alapsztori részévé váltak, így mindenkinek figyelembe kell vennie ezek megtörténtét.

A teljes kaland során elveszített karakterek:
- Pietro Maximoff
(másik univerzumból érkezett; kiiktatta: Karl Mordo)
- Erik Lehnsherr
(másik univerzumból érkezett; kiiktatta: Selene)
- Karl Mordo
(Dormammu befolyása alatt állt; kiiktatta: John Allerdyce & Clea)
- Selene
(kiiktatta: Clea)

...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)   Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás) Empty

Én, a Káosz Ura újjászülettem. (Kaland leírás)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Dormammu /Térfúzió-
Ugrás: