SRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCOK🫣ZÖLD-KÓD: LAZE ELTŰNT!!! Lili, a feketeNem tűnt el Kaine, a karmazsinMegette egy húsevő növény?Lili, a feketeHagyott üzenetet a hűtőn, nem olvastad?NEM VÁLASZOL AZ ÜZIJEIMRE MENTŐAKCIÓT KELL SZERVEZNÜNK!!! BIZTOS A HYDRA VOLT Lili, a feketeRomy, konkrétan egy perce írtam, hogy nincs semmi baja, majd jön haza Ja, írt a hűtőre üzit, vészriadó lefújva skacok
▪▪ Foglalkozás : Photographer, Barista ▪▪ : : ▪▪ Hozzászólások : 541 ▪▪ Csatlakozott : 2022. May. 16. ▪▪ Tartózkodási hely : Bayville, Elm Street, "Vibe-house" ▪▪ : :
Tárgy: Re: Mis locos Vas. Júl. 16 2023, 15:12
Az alábbi üzenetváltást az alábbi játék ihlette:Aftershock
85%
Mi casa crazy SRÁÁÁCOOOOOOOOOK!4!!!! FEKETE KÓÓÓD 🤯🤯🤯 Nincs meg Lili btw Nincs itthon T-T A hívásaimra se válaszol T-T Csak az idegesítő mobilszolgáltatós néni dumcsizik velem De én nem vele akarok beszélni T-T Ha még 1x meg kell hallgatnom, hogy a hívott számon előfizető blablbbla 🤬 SIKÍÍÍTOK Az üzijeimre sem ír vissza T-T Lili nem szokott ghostolni T-T Eddig sose csinálta T-T Mondott valamit, hogy nem lesz itthon??? HAHHHÓÓÓ
Nincs rajta macskanyomkövető?
XDDD Lili nem macska Laze, sztem töröld ki, mielőtt látja xD Vagyis macska, de érted ;-)
Egy órája még itthon volt, nem?
Passz, én most estem haza :/ @Kaine ez fonti @Kaine azért van a telefonod, hogy nééézd 🥹 @Kaine és hogy ííírj
Szerintem leveri a szomszéd kandúrokat épp Lili elég nagylány, tud vigyázni magára
És ha a HYDRA volt?!????444!!?? Még mindig csak a díszpécser-néni veszi fel T_T Mit csináljuuunk??? :S Beveszem Ugróegerért is a csopiba ;-) Már amúgy is tiszteletbeli Mi casa tag @Ugróegér te tudsz valamit Liliről??? 🥹 Nincs meg Lili TT___TT
Tuti nem a Hydra volt Mindjárt ott vagyok, nyitok egy portált
Na, erről beszélek!!! 🤩 Várj, szedj össze engem is @Ugróegér Jövök én is! Öööö... várj, hova kell menni? Hol van ez a HYDRA???
Kaine, Laze ti is jöttök, ugye? @Kaine@Laze
Kaine még mindig elfelejti használni a mobilját, de szerencsére itt van mellettem, azt mondja jön. Megoldom egyedül mindjárt Ember nem kell a halálba rohannod, elkísérünk téged mi is!
Állj meg Niel, a vesztedbe rohansz! *Obi-Wan Kenobi hang*
Eeeegy peeerc Ja hopp itt nincs Te most egyedül mentél?
OMG!444!!4 NE MENJ EGYEDÜL!!444!! GYERE ÉRTÜNK
Nem tudok egyszerre mindenkit kihozni, ha gáz van De megyek