the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Halle repülőtér (Lipcse)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Jeremy Renner
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 5
▪▪ IC hozzászólások : 4
▪▪ Csatlakozott : 2018. Apr. 10.
▪▪ Tartózkodási hely : Raft után szabadon
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Clint

 #1•• TémanyitásTárgy: Halle repülőtér (Lipcse)   Pént. Május 25 2018, 12:35


Barnes & Barton

A Sokoviai egyezményhez hasonló intézkedések hada már régóta lógott a levegőben, és várható volt, hogy hamarosan élesben is lépni fognak. Érthető, ha az emberek félnek, nem értik, hogy mi történik körülöttük, de akkor sem tartom helyes megoldásnak, hogy megpróbálnak korlátozni minket és a működésünket. Segíteni akarunk, nincs bennünk ártó szándék, és bár kegyetlenül hangzik, de a járulékos veszteség akkor is esélyes lesz, ha a kormány mondja meg, hogy mikor és hová mehetnénk. Én pedig ebből nem kérek, a saját utamat akarom járni, azoknak segíteni, akik rászorulnak, nem akiket pár fejes érdemesnek tart erre. Sokat hibáztunk, de ez benne van a pakliban, és ezután is benne lesz. Közöltem, hogy nem fogom aláírni az egyezményt, akármi lesz is ennek a következménye, még ha ezzel megbélyegeznek és bűnözőnek is kiáltanak ki. Ellenkezik az elveimmel, és többre tartom azt, hogy legalább tükörbe tudjak nézni, anélkül, hogy szembe kellene köpnöm saját magamat.
Ahogy ténnyé vált a Sokoviai egyezmény, úgy váltam egyre "népszerűbbé" telefonos körökben, és nekem is mérlegelnem kellett, hogy akkor mi legyen. Natasha akarta tudni a vonal másik végén, hogy milyen állásponton vagyok, én pedig közöltem vele is, hogy az egyezményt semmilyen szín alatt nem írom alá, mert az nem én lennék. De nem tehetem meg, hogy illegális játszmába kezdek, túl sok forogna kockán. A családom! Nem hagyhatom, hogy Laura-nak és a gyerekeknek miattam essen bántódása. Így inkább a visszavonulást választottam, és megígértem a kölyköknek, hogy elviszem őket vizisízni.
De még 5 perce sem nyugdíjaztam magam, de Amerika Kapitány máris az agyamba férkőzött és elérte, hogy ne húzzam meg magam az árnyékban. Ő a nemzet szimbóluma, és olyan lelkesítő dumákat tud lenyomni, hogy csak na, az igazságérzete pedig egyszerűen a lelkedig hatol. Felébresztette bennem a cselekedni akarást, így belementem, hogy szívesen segítek, nem lehet nemet mondani neki. A kérésének eleget téve elmentem a Bosszúállók főhadiszállására, hogy elhozzam Wandát, ami Víziónak hála nem volt épp túl egyszerű. De a kis boszorka végül helyesen döntött. A találka pont előtt még tennünk kellett egy kis kitérőt, hogy elhozzam a Hangyaként elhíresült Scott Langot, aki majd a szedett-vedett bandánkat erősíti majd. Mi lettünk a bűnös bűnüldöző brigád, a lehető legfurább alakokból összerakva. Lázadó Amerika kapitány, jó útra tért (?) Tél katonája, belső harcokat vívó Skarlát Boszorkány, a nevemet lenyúlni akaró Sólyom, egykori 13-as ügynök, aki a CIA-t is elárulta. És végül én! A dunsztos üvegek hőse, aki maga sem értette, hogy mit keres már megint egy ilyen felturbózott ütközetben. Pláne az ellenkező oldalon, mint ahol Nat volt. De hát ilyen az élet... Attól még jóban lehetünk, ha nem üt majd nagyot. De mégis itt voltam... ahol annyira nem akartam. Lipcse.
Sok időnk nem volt a kötelező csevejre, hamar megtudtuk a hangosbemondóból, hogy kiürítik a repteret. Egyértelmű volt, hogy Stark és a törvényszolgák műve. Ideje volt felfegyverkezni.
Amíg az új gyerek (értsd Lang) még mindig a Kapitánytól volt elájulva, inkább a háttérben ácsorgó katonához léptem, mielőtt még végleg ellopja a láthatatlan szerepemet a csapatban. Én vagyok a no name tag, akit mindenki elfelejt, és ez így is marad. De talán egy napon majd dalt írnak rólam.
-Hé, ezt neked hoztam. -dobtam oda Barnes-nak egy fegyvert. Pontosabban egy jegelőt, végül is nem mészárlásra készülünk, csak meg akarunk lépni előlük. Nem ismerem a fickót, de hallottam már róla. Mondhatni... S.H.I.E.L.D.-es alaptanagyag volt. És Nat is mesélt már róla, mikor szépen kicsinosította a bikinis álomalakját.
-Tudom, hogy menő a fém karod meg minden, de még szükséged lehet rá. Nem tudod, kikkel állunk szemben. -bár lehet majdnem jobb a boldog tudatlanság, mint arra várni, hogy Stark vagy Vízió odapörköljön egy kellemeset. A korábbiakból kiindulva az utóbbinak nincs baja azzal, hogy elgyepáljon, és gondolom a Vasmanusnak sem épp én vagyok a szíve csücske.
-Gondolom Rogers azért mesélt róluk pár dolgot. -tettem még hozzá. Gondolom ő is be van avatva. Muszáj. Főleg, hogy kb az egész mizéria miatta... érte van. Ő nem hibás, csak a rendszer, és a sok agymosás mániás köcsög. Mondhatni, tudom mit érez. Ezúton is csók Loki, te mocskos szemét.

Music: Team
***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Sebastian Stan
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 164
▪▪ IC hozzászólások : 93
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 15.
▪▪ Kor : 100
▪▪ Tartózkodási hely : on the run
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Bucky

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Halle repülőtér (Lipcse)   Pént. Jún. 22 2018, 19:07

*Ilyen az én szerencsém. Komolyan, nem is értem, miért vagyok meglepve. Steve és a baj mindig is kéz a kézben járt, naná, hogy ahogy ő felbukkant újra, úgy a harc sem váratott magára sokat, cirka két percet talán. És azóta minden egy őrület volt, rohanás, harc, macskajelmezes önjelölt bosszúállók, harc, hamis pszichológusok, harc, triggerek, harc, fejfájás. És nem is nagyon néz ki más a közeli jövőre nézve sem, csak ugyanez a káosz.
Harc és fájdalom, amitől két éven keresztül menekültem. De most - megint - nincs más választásom, mint újra belevetni magam. Azért, mert a világnak szüksége van rá, azért, mert Steve-nek szüksége van rám. És még ha előbbire mutathatnék is fügét, utóbbira semmiképpen sem. De amúgy a világnak sem fordítanék hátat, részben mert amúgy is épp eleget ártottam és épp ideje egy kicsit törlesztenem, ha csak így is, részben mert ezért a rakás szarért is már megint én vagyok a felelős valahogyan, szóval az a legkevesebb, hogy elegyengetem a dolgot, amennyire lehetséges.
Hogy ennek így mennyi értelme van, azt lehetőleg senki se kérdezze meg tőlem, részben mert keresztül találom lőni az illetőt, hogy minek olvassa a gondolataimat (már semmin nem lepődök meg), és részben mert cirka hetven évvel ezelőtt elvesztettem a képességemet, hogy megkülönböztessem az értelmet az őrülettől.
Mielőtt kifejezetten elmélyedhetnék efféle negatív gondolatokban, az egyik újonnan érkezett - Barton, Sólyomszem, SHIELD ügynök, lövész, kiemelten veszélyes - lép mellém, és hajít felém valamit. Ösztönösen térek ki jobbra, és fém kézzel nyúlok fel, hogy lehalásszam a levegőből, karnyújtásnyi távolságra, még ha tudom is, hogy hülyeség, Barton most a csapattársam, nem fog gránátot hozzámvágni.
Kivéve, ha mégis.
Én csináltam ilyet csapattársammal.
Parancsra.
Mondjuk egy gránátnál ez a plusz karnyújtásnyi táv amúgy sem olyan sok.
Na jó, ebből elég. Főleg, mert a kezemben tartott tárgy nem egy gránát, hanem egy fegyver: ismerősen simul a tenyerembe annak ellenére, hogy konkrétan ilyen típust szerintem még életemben nem tartottam. Mondjuk, az izmaim szerint igen, mert végtelenül természetes, ahogy ráfonom az ujjaim a markolatra, és egyik tenyeremből a másikba dobom, felmérve a súlyozást.
- Kösz. Barton? - kissé kérdőn ül még a nyelvemen a neve, lévén most mondom ki először. És ha megpróbál a szemembe nézni, akkor elkapom a tekintetem, direkt szemkontaktus kerülendő, még mindig, pokolba is a hülye aknamezővel a fejemben.
A szavai mindenesetre kihívásnak érződnek. Az íjat nézem a hátán, az arca helyett. - Ne aggódj, elvégeztem a házi feladatot. Tudok rólatok annyit, amennyit lehetséges - ráncolom a homlokom, és ahogy befejezem, két kézzel a földre fogom a fegyvert, majd célra emelem a semmire, természetesen nem a csoportosulás irányába, végül az övembe dugom, az eredménnyel elégedetten. Nyilván semmiféle kutatómunka nem ér fel azzal az előnnyel, ami nekik van egymással szemben: együtt gyakorlatoztak, együtt edzettek, együtt éltek. Ismerik egymást erős és gyenge pontjait.
Engem nem ismernek. Talán Nataliát kivéve, meg persze Steve-et, de rajtuk kívül mindenki csak a legendát hallotta, a nagy mumus Télkatonát, nincsenek velem első kézből szerzett tapasztalataik.
Jobb is.
Akiknek van, azok általában nem élik meg, hogy elmesélgessék az élményt.
Az említésére Steve-re sandítok, aztán vissza Barton irányába. Ezúttal a halántékát szemelem ki, az majdnem olyan, mintha állnám a tekintetét. - Őszintén? Nincs rá nagyon szükség. Steve-ről van szó, és ha a világ ki nem fordult a négy sarkából, akkor ő még mindig a legőrültebb, leghatékonyabb alakokkal veszi körül magát. - Mint amilyen a Howling Commando volt, egyszer, valaha. - Meg aztán tele van veletek az internet minden zegzuga - teszem hozzá, és most először a mosolyom nem kap kesernyés élt. Deep web vagy google keresés, tök mindegy, a Bosszúállókat nehéz eltéveszteni. Én pedig stratéga vagyok, persze, hogy végignéztem minden elérhető felvételt.
Efféle merengéseimből zökkent ki a hangosbemondó recsegő hangja, és köszönöm szépen a perfekt nyelvtudást, HYDRA, de szimplán a háborúban felszedett némettel is érteném, hogy mi történik. Kiürítés. Tudják, hogy itt vagyunk. Automatikusan helyezem át a testsúlyom stabilabb pozícióba és ejtem magam mellé a kezem az aprócska autó motorháztetejéről, mintha bármelyik pillanatban elő kellene rántanom a fegyvert.
Dehogy kell. Az evakuáció egy ekkora helyen legalább fél órát vesz igénybe, de az emberi hülyeséggel is számolva inkább többet. Nem fognak azonnal lerohanni minket.
Kivéve, ha arra számítanak, hogy mi arra számítunk, és ezért...
Ehh. A paranoiámat, azt kellene lelőnöm, nem embereket.
Nem akarok megint emberekre lőni.
De mindig ez a vége...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Halle repülőtér (Lipcse)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Egyéb játékok :: A Váz-
Ugrás: