the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Halle repülőtér (Lipcse)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Jeremy Renner
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 5
▪▪ IC hozzászólások : 4
▪▪ Csatlakozott : 2018. Apr. 10.
▪▪ Tartózkodási hely : Raft után szabadon
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Clint

TémanyitásTárgy: Halle repülőtér (Lipcse)   Pént. Május 25 2018, 12:35


Barnes & Barton

A Sokoviai egyezményhez hasonló intézkedések hada már régóta lógott a levegőben, és várható volt, hogy hamarosan élesben is lépni fognak. Érthető, ha az emberek félnek, nem értik, hogy mi történik körülöttük, de akkor sem tartom helyes megoldásnak, hogy megpróbálnak korlátozni minket és a működésünket. Segíteni akarunk, nincs bennünk ártó szándék, és bár kegyetlenül hangzik, de a járulékos veszteség akkor is esélyes lesz, ha a kormány mondja meg, hogy mikor és hová mehetnénk. Én pedig ebből nem kérek, a saját utamat akarom járni, azoknak segíteni, akik rászorulnak, nem akiket pár fejes érdemesnek tart erre. Sokat hibáztunk, de ez benne van a pakliban, és ezután is benne lesz. Közöltem, hogy nem fogom aláírni az egyezményt, akármi lesz is ennek a következménye, még ha ezzel megbélyegeznek és bűnözőnek is kiáltanak ki. Ellenkezik az elveimmel, és többre tartom azt, hogy legalább tükörbe tudjak nézni, anélkül, hogy szembe kellene köpnöm saját magamat.
Ahogy ténnyé vált a Sokoviai egyezmény, úgy váltam egyre "népszerűbbé" telefonos körökben, és nekem is mérlegelnem kellett, hogy akkor mi legyen. Natasha akarta tudni a vonal másik végén, hogy milyen állásponton vagyok, én pedig közöltem vele is, hogy az egyezményt semmilyen szín alatt nem írom alá, mert az nem én lennék. De nem tehetem meg, hogy illegális játszmába kezdek, túl sok forogna kockán. A családom! Nem hagyhatom, hogy Laura-nak és a gyerekeknek miattam essen bántódása. Így inkább a visszavonulást választottam, és megígértem a kölyköknek, hogy elviszem őket vizisízni.
De még 5 perce sem nyugdíjaztam magam, de Amerika Kapitány máris az agyamba férkőzött és elérte, hogy ne húzzam meg magam az árnyékban. Ő a nemzet szimbóluma, és olyan lelkesítő dumákat tud lenyomni, hogy csak na, az igazságérzete pedig egyszerűen a lelkedig hatol. Felébresztette bennem a cselekedni akarást, így belementem, hogy szívesen segítek, nem lehet nemet mondani neki. A kérésének eleget téve elmentem a Bosszúállók főhadiszállására, hogy elhozzam Wandát, ami Víziónak hála nem volt épp túl egyszerű. De a kis boszorka végül helyesen döntött. A találka pont előtt még tennünk kellett egy kis kitérőt, hogy elhozzam a Hangyaként elhíresült Scott Langot, aki majd a szedett-vedett bandánkat erősíti majd. Mi lettünk a bűnös bűnüldöző brigád, a lehető legfurább alakokból összerakva. Lázadó Amerika kapitány, jó útra tért (?) Tél katonája, belső harcokat vívó Skarlát Boszorkány, a nevemet lenyúlni akaró Sólyom, egykori 13-as ügynök, aki a CIA-t is elárulta. És végül én! A dunsztos üvegek hőse, aki maga sem értette, hogy mit keres már megint egy ilyen felturbózott ütközetben. Pláne az ellenkező oldalon, mint ahol Nat volt. De hát ilyen az élet... Attól még jóban lehetünk, ha nem üt majd nagyot. De mégis itt voltam... ahol annyira nem akartam. Lipcse.
Sok időnk nem volt a kötelező csevejre, hamar megtudtuk a hangosbemondóból, hogy kiürítik a repteret. Egyértelmű volt, hogy Stark és a törvényszolgák műve. Ideje volt felfegyverkezni.
Amíg az új gyerek (értsd Lang) még mindig a Kapitánytól volt elájulva, inkább a háttérben ácsorgó katonához léptem, mielőtt még végleg ellopja a láthatatlan szerepemet a csapatban. Én vagyok a no name tag, akit mindenki elfelejt, és ez így is marad. De talán egy napon majd dalt írnak rólam.
-Hé, ezt neked hoztam. -dobtam oda Barnes-nak egy fegyvert. Pontosabban egy jegelőt, végül is nem mészárlásra készülünk, csak meg akarunk lépni előlük. Nem ismerem a fickót, de hallottam már róla. Mondhatni... S.H.I.E.L.D.-es alaptanagyag volt. És Nat is mesélt már róla, mikor szépen kicsinosította a bikinis álomalakját.
-Tudom, hogy menő a fém karod meg minden, de még szükséged lehet rá. Nem tudod, kikkel állunk szemben. -bár lehet majdnem jobb a boldog tudatlanság, mint arra várni, hogy Stark vagy Vízió odapörköljön egy kellemeset. A korábbiakból kiindulva az utóbbinak nincs baja azzal, hogy elgyepáljon, és gondolom a Vasmanusnak sem épp én vagyok a szíve csücske.
-Gondolom Rogers azért mesélt róluk pár dolgot. -tettem még hozzá. Gondolom ő is be van avatva. Muszáj. Főleg, hogy kb az egész mizéria miatta... érte van. Ő nem hibás, csak a rendszer, és a sok agymosás mániás köcsög. Mondhatni, tudom mit érez. Ezúton is csók Loki, te mocskos szemét.

Music: Team
***
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Halle repülőtér (Lipcse)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Halak Kódexe
» [Küldetés] Repülő Pingvinek
» Thomas Repülőtér
» Cerebro

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Egyéb játékok :: A Váz-
Ugrás: