the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Avengers AU - Clint & Bucky

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Sebastian Stan
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 164
▪▪ IC hozzászólások : 93
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 15.
▪▪ Kor : 100
▪▪ Tartózkodási hely : on the run
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Bucky

 #1•• TémanyitásTárgy: Avengers AU - Clint & Bucky   Hétf. Ápr. 23 2018, 21:00

Cím: Egy boldogabb idővonal
Idő: 2016 körül
Helyszín: Bosszúállók Torony
Körülmények: A SHEILD/HYDRA bukása után az egykori Télkatona feladta magát Amerika Kapitánynak, aki a Bosszúállók közé vitte gyermekkori barátját. Bucky lassan visszanyerte korábbi önmagát, és jó úton jár afelé, hogy hivatalosan is Bosszúáálóvá váljon - ami, a csapat szemében legalábbis, már többé-kevésbé megtörtént.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Sebastian Stan
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 164
▪▪ IC hozzászólások : 93
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 15.
▪▪ Kor : 100
▪▪ Tartózkodási hely : on the run
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Bucky

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Avengers AU - Clint & Bucky   Hétf. Ápr. 23 2018, 21:12

*A helyzet az, hogy már nagyjából biztonságban érzem magam a Toronyban. Beletelt némi időbe, hogy ezt elérjem - na jó, elérjük, mert ez mindenkinek közös erőfeszítése volt. Steve sokat tett érte, meg Natalia is, a többiek pedig a maguk módján mind hozzátettek ehhez. Sam és Tony szereztek megbízható terapeutát - plusz utóbbi rendelkezésre bocsátotta Jarvist, mint kifogyhatatlan adatbázist és keresési segédletet, ami igencsak hasznos volt felzárkózás tekintetében -, Bruce jógaórát és közös főzőcskézést tartott, Thor asgardi alkoholt biztosított az alkalmankénti lerészegedéshez, és így tovább.
De Bartont talán még ezeknél is nagyobbra értékeltem, aki kezdettől fogva emberként kezelt, és egyetlen pillanatig sem mutatott kételyt, félelmet. Valószínűleg Natashához képest a Télkatona már meg se kottyant az idegrendszeréhez, vagy csak természetes érzéke van ahhoz, hogyan kell volt orosz (vagy orosz kötődésű) agymosott kvázi-rosszfiúkat kezelni.
Szóval jól megvoltam vele.
Azt is tudtam, hogy időnként - vagy talán gyakran - szívesen időzik a szellőzőrendszerben.
De vannak rossz napjaim, oké? Mindenkinek vannak ebben a toronyban, tegyük hozzá, totál traumatizált népség. Szóval rossz napom volt, és nem gondolkodtam teljesen tisztán.
Szóval amikor zajt hallottam a fejem fölül, nem igazán gondolkodtam, hanem követtem az előbb lőj, aztán kérdezz protokolt: magyarán három golyót eresztettem a plafonba. Aztán az agyam beérte a kezemet, és rájöttem, hogy hoppá, ezt talán nem kellett volna. - Ugh - állapítottam meg rendkívül értelmesen. - Barton? - Ha puszta paranoiából kinyírtam az íjászunkat, akkor nagyon fogom utálni magam. Plusz a többiek sem repesnek majd az örömtől, készülhetek rá, hogy Natalia drága kínhalálban fog részesíteni. Remélem, Steve készen áll rá, hogy az Antarktiszig és tovább szaladjon velem...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Jeremy Renner
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 5
▪▪ IC hozzászólások : 4
▪▪ Csatlakozott : 2018. Apr. 10.
▪▪ Tartózkodási hely : Raft után szabadon
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Clint

 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Avengers AU - Clint & Bucky   Szomb. Május 05 2018, 22:01


Barnes & Barton

Imádok elvonulni a világ elől, amikor már zsong a fejem a sok idiótától... vagy csak úgy. Mondhatni a mániákus bujkálás a védjegyemmé vált. Bármennyire is ki tudom venni a részem a hülyeségekből -hisz ezen a téren nem kell félteni- de nem vagyok egy társasági ember. Amúgy is szerettem volna hazamenni a családomhoz, de a S.H.I.E.L.D. bukása után közvetlenül ez túlságosan is veszélyes húzás lett volna a részemről, így jobbnak láttam, ha egy ideig még a csapattal maradok. Eszem ágában sem volt még véletlenül sem Laurához és a gyerekekhez vezetni valami fanatikus hydrás köcsögöt, hogy aztán miattam váljanak ártatlan áldozatokká. Kösz, nem!
A mai napon is valamiféle magányos farkasként sólyomként ébredtem, aki szerint jó poén a szellőzőrendszerben bujkálni. Oké... kimondottan szeretek a szellőző nyílásokon keresztül random tárgyakat szétdobálni a Toronyban, hogy aztán elégedetten szemléljem a többiek fejét, amikor nem értik, hogy keverednek el ennyire a dolgok. Mindenki a másikra mutogat, én meg adom a komor madarat, aki nem tud semmiről, de ő is nagyon ki van akadva. Most is épp egy "ördögi tervet" szövögettem, hogy mi legyen a következő lépés, de aztán egy semmiből jött lövés megzavarta az elmélkedésem. Milyen egy lövés!? Mindjárt HÁROM!!!! Ki a k**** anyám lövöldöz eszetlenül gyanútlan emberekre!???? Bár volt egy-két tippem.
Az első gondolatom az volt, hogy feltépem az alattam lévő talajt és megölöm a kedves illetőt, aki nekem is hasonló sorsot szánt, mert ugye ez rohadtul nem volt vicces húzás. Szerettem volna közelről egy robbanó nyilat ereszteni a fejébe. El is találhatott volna! Sőt! Akár! Bele is halhattam volna. És itt jött az agresszív eljárásom eltörlése. Neeem! Én ennél jobb vagyok. Többet ésszel, mert nyílvesszővel. A lehető leghalkabban kotortam elő a zsebemből a késemet, hogy ejthessek egy vágást a kezemen, hogy aztán a véremet átfolyassam a szellőzőn, mintha betalált volna a lövés. Csendben voltam, nem mozdultam, hogy még csak életjelet se adjak. Had érezze csak szarul magát aki eltette láb alól a legmenőbb Bosszúállót.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Sebastian Stan
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 164
▪▪ IC hozzászólások : 93
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 15.
▪▪ Kor : 100
▪▪ Tartózkodási hely : on the run
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Bucky

 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Avengers AU - Clint & Bucky   Hétf. Május 14 2018, 09:56

*Mentségemre legyen mondva, a "hogyan bánj egykori agymosott bérgyilkosokkal" címzetű eligazítást, amit maga a másik ex-orosz ex-bérgyilkos Natalia tartott, és amit Jarvis mindenféle pszichológiai háttérinfóval és "további olvasnivaló, amennyiben valaki érdeklődését felkeltette a téma" listával háttértámogatott, majd Steve néhány zavaróan személyes részlettel és potenciális triggerrel kiegészített, mindenki kötelezően végigülte.
Kivéve Tony, pedig mellesleg ő ragaszkodott hozzá, hogy a biztonság kedvéért legyen ilyen kiselőadás, de mindegy, Tony valahogy úgyis tudott dolgokat, amiket más nem. Ebben a tekintetben baromira egy húron pendültek Nataliával.
Visszakanyarodva, elméletben mindenki száz százalékig tisztában van vele, hogy mögém/fölém osonni, hirtelen meglepni, et cetera egy biztos trigger arra, hogy ne teljesen önmagamként - vagy, máshogy szemlélve: túlságosan önmagamként - reagáljak rá.
Még jó, hogy majdhogynem időben észbe kapok. Végtére nem az egész tárat eresztettem a plafonba, és nem követtem a golyókat én magam, hogy a Télkatona teljes eszköztárát bevetve elimináljam a betolakodót. Oké, technikailag sem a három kés, sem a pisztoly nem lehetne nálam, legalábbis beltéren, de mint említettem, rossz napom van, és a fegyverek mindig megnyugtatnak. Nem mintha elhinném, hogy a Hydra ellenében sokat érnének... vagy egy tolakodó riporter ellen (azokat szigorúan TILOS TILOS TILOS meglőni, még lábon is, ugh, pedig megérdemelnék néha)... Még akkor is, ha a világ legjobban biztosított épületében vagyok éppenséggel. Még akkor is, ha épp emiatt ez rohadtul nem racionális paranoia részemről. Szóval bárki és bármi mással szemben kellhet a stukker, na.
Kivéve, ha esetleg a rezidens íjászunk úgy dönt, hogy pont az én fejem fölött korzózik bejelentetlenül. Én meg kinyírom.
Némi visszafogott aggodalommal pislogok a plafonra, legalábbis addig, amíg az első csepp vér le nem hullik.
- Ó, basszus - nyögöm ki, miközben a szívverésem a torkomba, a ritmusa meg úgy háromszorosára ugrik. Elteszem a pisztolyt, aztán felnyújtom a bal kezem és ugrani készülök, amikor Jarvis megállít.
- Barnes őrmester - kezdi a testetlen hang, én meg pördülök meg és csak azért nem lövök megint, mert ad1, az juttatott ebbe a helyzetbe első körben, ad2, most tettem el a stukkert és a karom jobban kézre esik. Megint kell egy-két másodperc fáziskésés, hogy az agyam beérjen, és realizálja, hogy nem vagyok veszélyben, csupán egy olyan épületben, ahol folyamatos megfigyelés alatt áll mindenki. - Kérem, vegye le a panelt ahelyett, hogy áttöri. A Torony és az Ön karjának integritása érdekében - teszi hozzá a végét szinte már méltóságteljesen, én meg miután megkaptam a bevett kisebb szívrohamot, szokás szerint elgondolkodom, hogy vajon a rendszer gondolatolvasó-e.
A jövőbeli technológiákkal sosem lehet tudni.
Mindenesetre megfogadom a tanácsot, és ahelyett, hogy puszta kézzel szaggatnám szét a furnért, felugrom és kiütöm a helyéről. Nagyot csattanva ér földet a lábamnál, én pedig ugrok megint, ezúttal azért, hogy a szegélyt elkapva felhúzzam magam a homályos, klausztrofóbiás, utálatos szellőzőrendszerbe, egy nagyon mozdulatlan Bartonhoz. A sötétben azt sem látom, lélegzik-e, hiába szuperszérum.
- Ha kinyírtalak, megérdemlem, hogy visszajárj kísérteni - mormolom, miközben felé tapogatózom. - Ne legyél halott, ne legyél halott...- Nem tudom, pontosan kinek fohászkodom, Istenben már nem különösebben hiszek. Legalábbis nem abban, hogy figyelne ránk...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Avengers AU - Clint & Bucky   

Vissza az elejére Go down
 
Avengers AU - Clint & Bucky
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Egyéb játékok :: A Váz-
Ugrás: