the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Thanos & Hela

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : mindenki és senki
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 522
▪▪ IC hozzászólások : 3
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : mindenütt és sehol
Admin

Jelvények
Csoport: Staff Staff
Összesítő: Admin

TémanyitásTárgy: Thanos & Hela   Hétf. Feb. 12 2018, 18:52

Marvel-Universe
Thanos & Hela


Idő: Asgard pusztulása után
Helyszín: A Sanctuary II, Thanos vezérhajója
Résztvevők: KM (mint: Thanos, Mások) & Hela
Téma: Hela túlélése és további sorsa

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvel-universe.hungarianforum.com
avatar
▪▪ Play by : Mr. Stan Lee
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 4
▪▪ IC hozzászólások : 4
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : egy lépéssel előtted
Admin

Jelvények
Csoport: NJK NJK
Összesítő: Mesélő

TémanyitásTárgy: Re: Thanos & Hela   Hétf. Feb. 12 2018, 18:57

Marvel-Universe
Halálos társaság
♔ Asgard pusztulása nem marad észrevétlen. Hogy is maradhatna? Hela és Surtur összecsapása végigvisszhangzik a Kilenc Birodalmon, félelemmel töltve meg a szíveket, és az ekhó továbbterjed, Yggdrasil ágain túlra. Sokan vannak, akik hallják egy összeomló világ sikolyát, akik csontjaikban érzik az egykori Asgard robbanását, akiknek elméjében elégedetten sóhajt fel egy beteljesült jóslat utóhatása. Kevesen vannak azonban, akik szükségét éreznék, hogy személyesen is megtekintsék a romokat.

♔ A Sanctuary II egyike a hajóknak, melyek arra indultak, és az első, amelyik ténylegesen megérkezik. A semmiben lebegő törmelékkel nem törődik, azok szétporladnak a védelmi rendszeren, és a hajó középpontjában Thanos halvány mosollyal szemléli a kedvére való pusztulás ezernyi és még több nyilvánvaló nyomát. De nem csupán gyönyörködni jött. Az Őrült Titánnak terve és küldetése van, és tudni akarja, ki idézte elő az erősnek hitt Asgard pusztulását - hogy saját kedvére használja az illetőt, ha még a létezők közé tartozik, és nem csatlakozott Halál Úrnő birodalmához. Nem mintha ne lennének generálisai, de a Titán pontosan tudja, hogy az alárendeltjei, bármilyen erőteljesnek tűnnek is az egyszerű halandók számára, csupán fogyóeszközök. Esendőek és ingatagok. Hát cseppet sem árt, ha több is akad belőlük.

♔ A műszerek végigpásztázzák a törmelék mezejét, míg rá nem találnak arra az egyetlen, pislákoló valamire, amit némi jóindulattal akár életjelnek is lehetne nevezni. Egy kisebb hajó már ki is repül a hatalmas Sanctuary dokkjából, hogy behozza a testet, és a katonák bármiféle ceremonialitás nélkül vonszolják Hela félholt, fagyott csaknem-holttestét a trónterembe. Nem egyenesen Thanos elé - ahogy az errefelé szokás, előbb a Mások fog beszélni a jövevénnyel, s csak ha méltónak bizonyul, akkor pillanthatja meg a vendég a Titánt is, akit egyelőre rejt trónusának háttámlája, de jelenléte nyomasztó teherként ül meg a levegőben.

♔ A Másoknak már a puszta érintése is fájdalmas, ahogy a szürke bőrű ujjak Hela mellkasába mélyednek, kínnal ébresztve öntudatra a nőt. - Te voltál-e, csacska gyermek, aki felelős vagy ezért? Hogy vitted véghez? - Hogy tudják-e, mi történt itt, s csupán tesztelik Helát, avagy valódi információra való igény bújik meg a szavak mögött, kérdéses. Az viszont bizonyos, hogy a biztos pusztulás küszöbéről épp csak visszatáncolt Halálistennő nincs olyan állapotban, hogy túl sokat várassa a válasszal kérdezőjét.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Thanos & Hela
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Thanos
» 5. felvonás - Thanos
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]
» Hela; the queen of life&death
» Asgard > Hela

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: A galaxis többi része :: Yggdrasil többi ága :: Asgard-
Ugrás: