the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Thanos & Hela

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : mindenki és senki
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 534
▪▪ IC hozzászólások : 10
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : mindenütt és sehol
Admin

Jelvények
Csoport: Staff Staff
Összesítő: Admin

 #1•• TémanyitásTárgy: Thanos & Hela   Hétf. Feb. 12 2018, 18:52

Marvel-Universe
Thanos & Hela


Idő: Asgard pusztulása után
Helyszín: A Sanctuary II, Thanos vezérhajója
Résztvevők: KM (mint: Thanos, Mások) & Hela
Téma: Hela túlélése és további sorsa

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvel-universe.hungarianforum.com
avatar
▪▪ Play by : Mr. Stan Lee
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 10
▪▪ IC hozzászólások : 12
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : egy lépéssel előtted
Admin

Jelvények
Csoport: NJK NJK
Összesítő: Mesélő

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Thanos & Hela   Hétf. Feb. 12 2018, 18:57

Marvel-Universe
Halálos társaság
♔ Asgard pusztulása nem marad észrevétlen. Hogy is maradhatna? Hela és Surtur összecsapása végigvisszhangzik a Kilenc Birodalmon, félelemmel töltve meg a szíveket, és az ekhó továbbterjed, Yggdrasil ágain túlra. Sokan vannak, akik hallják egy összeomló világ sikolyát, akik csontjaikban érzik az egykori Asgard robbanását, akiknek elméjében elégedetten sóhajt fel egy beteljesült jóslat utóhatása. Kevesen vannak azonban, akik szükségét éreznék, hogy személyesen is megtekintsék a romokat.

♔ A Sanctuary II egyike a hajóknak, melyek arra indultak, és az első, amelyik ténylegesen megérkezik. A semmiben lebegő törmelékkel nem törődik, azok szétporladnak a védelmi rendszeren, és a hajó középpontjában Thanos halvány mosollyal szemléli a kedvére való pusztulás ezernyi és még több nyilvánvaló nyomát. De nem csupán gyönyörködni jött. Az Őrült Titánnak terve és küldetése van, és tudni akarja, ki idézte elő az erősnek hitt Asgard pusztulását - hogy saját kedvére használja az illetőt, ha még a létezők közé tartozik, és nem csatlakozott Halál Úrnő birodalmához. Nem mintha ne lennének generálisai, de a Titán pontosan tudja, hogy az alárendeltjei, bármilyen erőteljesnek tűnnek is az egyszerű halandók számára, csupán fogyóeszközök. Esendőek és ingatagok. Hát cseppet sem árt, ha több is akad belőlük.

♔ A műszerek végigpásztázzák a törmelék mezejét, míg rá nem találnak arra az egyetlen, pislákoló valamire, amit némi jóindulattal akár életjelnek is lehetne nevezni. Egy kisebb hajó már ki is repül a hatalmas Sanctuary dokkjából, hogy behozza a testet, és a katonák bármiféle ceremonialitás nélkül vonszolják Hela félholt, fagyott csaknem-holttestét a trónterembe. Nem egyenesen Thanos elé - ahogy az errefelé szokás, előbb a Mások fog beszélni a jövevénnyel, s csak ha méltónak bizonyul, akkor pillanthatja meg a vendég a Titánt is, akit egyelőre rejt trónusának háttámlája, de jelenléte nyomasztó teherként ül meg a levegőben.

♔ A Másoknak már a puszta érintése is fájdalmas, ahogy a szürke bőrű ujjak Hela mellkasába mélyednek, kínnal ébresztve öntudatra a nőt. - Te voltál-e, csacska gyermek, aki felelős vagy ezért? Hogy vitted véghez? - Hogy tudják-e, mi történt itt, s csupán tesztelik Helát, avagy valódi információra való igény bújik meg a szavak mögött, kérdéses. Az viszont bizonyos, hogy a biztos pusztulás küszöbéről épp csak visszatáncolt Halálistennő nincs olyan állapotban, hogy túl sokat várassa a válasszal kérdezőjét.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : ~Cate Blanchett
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 4
▪▪ IC hozzászólások : 2
▪▪ Csatlakozott : 2017. Nov. 17.
▪▪ Tartózkodási hely : Hel
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Hela

 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Thanos & Hela   Csüt. Ápr. 19 2018, 20:35


Thanos && Hela

Haláli társaság

Hela szinte élettelen testét hatalmas, kibírhatatlan fájdalom járja át a Más érintése nyomán, amely átjárja az összes sejtjét. Igaz, sok fájdalomban volt része az elmúlt időkben, sok mindent túl élt már, de ha Thanos hajója nem talál rá Asgard pusztulása után, akkor nagy valószinűséggel megfagyott volna a jéghideg űrben lebegve. Még belegondolni is utál, hogy már megint legyőzték, de kénytelen lesz megbékélni a gondolattal, hamár újból életben van.
Amint megérzi a belényilaló kínt, levegőért kapkodva magához tér. Arca sápadt, szemei pedig ijedten néznek körbe az ismeretlen helyen. Még sosem járt itt,  ráadásul elképzelése sincsen, hogy hol lehet és hogy kik állnak körülötte, de amint egy kicsit magához tér, a kérdést meghallva egyből talpra áll, magabiztosan kihúzza magát és előkelő testtartással néz le a nála kisebb teremtményre.
-Mégis kinek képzeled magad?Hela vagyok, Odin elsőszülötte! Mégis hogyan gondoltad,
hogy csakúgy hozzám érhetsz bármiféle következmény nélkül?
-teszi fel a költői kérdést az előtte álló Másnak, miközben megpróbálja visszatartani magát, hogy ne ölje meg most azonnal.
-Talán véletlenül kerültem volna oda?-pillant rá kérdően, finoman oldalra biccentve fejét, miközben testsúlyát az egyik lábára helyezi.
-Én csak védtem azt, ami az enyém, az igazi felelős Sultur volt, aki elpusztította az istenek otthonát! Persze ez meg sem történt volna, ha a drágalátos öcsém és a semmirekellő társai nem jönnek vissza és rontanak el mindent -mondja gyűlölettel teli hangjával, hiszen sohasem szívlelte a fivéreit, sőt, csak kerüljenek a kezei közé: egyből megtapasztalják Hela igazi haragját.
Nem szívesen gondol vissza a történtekre, még bevallani is nehézkes volt számára, hogy elbukott, annak ellenére, hogy ő a legerősebb asgardi, aki csak létezett. De Sultur... Ő még Helán is kifogott. Habár igazából a Halál Úrnője is tudta, hogy egyszer biztosan elkövetkezik a Ragnarök, de nem számított rá, hogy pont akkor, mikor végre visszafoglalta örökségét. Azt hitte, hogy képes lesz szembeszállni ellenfelével, de nagyot tévedet. Sultur mindenkinél erősebb volt, még Hela hatalma is kevés volt ellene és hiába próbálja ezzel a ténnyel megnyugtatni magát, az semmit sem változtat.
-Kik vagytok?-néz végig a förtelmes, rendes arc nélküli lényeken, akiktől a hideg futkos a hátán. Igazából sok féle lénnyel találkozott már  világok szerte, de hasonló teremtménnyel még életében nem találkozott.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Mr. Stan Lee
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 10
▪▪ IC hozzászólások : 12
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : egy lépéssel előtted
Admin

Jelvények
Csoport: NJK NJK
Összesítő: Mesélő

 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Thanos & Hela   Hétf. Ápr. 23 2018, 19:51

Marvel-Universe
Halálos társaság
♔ A Helával szemben álló - valljuk be, nem egy szemrevaló - teremtmény termetre talán kisebb, de hatalomra nem feltétlenül. Főleg így, hogy a Mások hatalma teljében és szövetségesek körében áll, míg Hela meggyötört és egyedül van. Az ijedtsége nem marad észrevétlen, de az sem, hogy dicséretesen hamar összeszedi magát és a gőg álcája mögé rejti érzéseit. A Mások érzi elméjében Thanos Nagyúr emiatti elismerését éppúgy, mint nemtetszését a pofátlan hangnem miatt.
- Vigyázz a nyelvedre, nőstény, pislákoló életed nekünk köszönheted, és el is vehetjük tőleg épp olyan könnyedén, amint visszakaptad! - vicsorog Helára a teremtmény, aki szemben áll vele. - Jelen voltál, kétségtelen, de te vitted-e véghez? - teszi fel a kérdést ismét, és Hela jobban teszi, ha megfontolja válaszát, hiszen Asgard pusztulásával hatalmának egyik legfontosabb alapja veszett oda, s ha talál is valamit, ami később helyettesítheti majd a birodalmat, pillanatnyilag még gyenge úgy az átélt küzdelemtől, mint a veszteség megrázkódtatásától.

♔ Hela pedig megválaszolja a kérdést, és a Mások jéghideg pillantása szinte keresztüldöfi, míg a lény Thanos reakciójára vár. Végül, pár szívdobbanásnyi hatásszünet után, ismét megszólal. - Odin halála kedvünkre való; a vén király bizonyára harcolt volna ellenünk. Atyád nyomdokaiban akarsz-e járni, gyermek? - A teremtmény egészen közel lép, puszta kisugárzásával is megfélemlítésre játsszva, ami jeges hidegként eszi bele magát minden élő elméjébe, még a Halálistennő sem menekülhet előle. - Vagy vállalod-e, ami természeted, és magadhoz öleled a pusztulást, ami a világokra vár? - Egy lépés hátra, s ezzel enyhül a nyomás, enyhül a hideg.

♔ Hela visszakérdezésére pedig - talán minden jelenlévő meglepetésére - Thanos maga felel. Igaz, szavak nélkül: a szék, amin ül, lassan körbefordul, felfedve a Titánt, akiről valószínűleg még száműzetésében is hallott félelemmel elsuttogott meséket Hela. Thanos tekintete kutatón méri fel a halálistennőt, akár a póké, ami próbálja eldönteni, mi is legyen a hálójába akadt légy sorsa: felfalja-e rögtön, vagy hagyja meg későbbre, mint finom falatot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : ~Cate Blanchett
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 4
▪▪ IC hozzászólások : 2
▪▪ Csatlakozott : 2017. Nov. 17.
▪▪ Tartózkodási hely : Hel
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Hela

 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Thanos & Hela   Kedd Május 08 2018, 19:44

Thanos && Hela


Haláli társaság


Hela kételkedését és enyhe félelmét igyekszik minél jobban elrejteni kisebb-nagyobb sikerrel. Habár a módszer hatásosnak tűnik, az előtte álló fazonnak semmiképpen sem tetszik, ezáltal Hela jobbnak tartja, hogyha visszafogja többnyire magát. Evégre most kapta vissza az életét és ha igaz, hogy a Mások könnyedén vissza is vehetik tőle, akkor jobb ha inkább vigyáz, hogy mit mond és hogyan sérti meg őket.
Szúrós tekintetével követi a teremtményt, nem mozdul, csak áll egy helyben egyenesen, testtartása tekintélyt parancsoló, mint régen, mikor Odin mellett harcolt még Asgardban. Azok a régi szép idők...
Hela mostmár soha nem lesz olyan, mint régen, hiszen Asgard, erejének legfőbb forrása elpusztult, így amíg nem talál valamit, amivel ezt helyetesítheti, addig ilyen "gyenge" marad.
-Mint már mondtam, nem én vittem véghez...-sóhajt egyet, majd mielőtt bármit is szólhatnának, folytatja.
-Meg lett volna a hatalmam hozzá, mikor visszatértem atyám halála után Asgardba, de nem akartam elpusztítani a saját örökségemet.
Érzi a Mások jéghideg pillantását, amely szinte lyukat éget a Halál úrnő bőrébe. A feszültség érezhető kettejük között, Hela is a lehető leghalálosabb, érzelemmentes tekintetével figyeli a teremtményt, amelytől a legtöbb asgardinak a hideg futkosna a hátán - pedig ők nagyon szívósak.
-Odin egy ostoba öregember volt, semmit sem tudot az uralkodásról, én pedig nem tagadhatom meg a természetemet. Amerre csak járok, pusztulás követ, ez ellen pedig nem tehetek semmit...-mondja, szinte elharapva a mondat végét. Odin tényleg nem értette az uralkodás lényegét, igaz régen volt egy kis elképzelése róla, milyen igazán uralni a kilenc világot, de mikor úgy döntött, hogy a békét választja, akkor hatalmasat tévedett. Ennél mélyebbre nem is süllyedhetett volna, meg volt az esélye arra, hogy uralja az egész univerzumot, de ő inkább a békét választotta és ezért száműzette az egyetlen lányát.
Hela azelőtt felnézett apjára, de miután kitagadta, minden amit gondolt róla megváltozott.
-Válalom a pusztulást!-válaszolja határozottan, hiszen más választása nem igen maradt. Odin nyomdokaiba semmikép nem akar lépni, Asgard, az öröksége elpusztult, úgyhogy inkább vesszen mindenki, aki keresztbe tett neki.
Kérdésére hirtelen megfordul a hatalmas trón, miben Thanos ül és lassan méregetni kezdi az Úrnőt. Hela már hallott róla különböző történeteket, hogy mekkora pusztítást vitt végbe az univerzumban. Még Helben a démonok is féltek pusztán a nevétől is, de akkor még nem sejtette, hogy mitől olyan veszélyes.
A méregető tekintetek meglehetősen zavarják őt, a gondolat, hogy úgy néznek rá, mint egy tárgyra, felidegesíti és legszívesebben rászólna a körülötte lévőkre, de félő, hogy azt a Titán nem nézné jó szemmel. Inkább továbbra is magabiztos kiállással próbál küzdeni a hideg tekintetek ellen.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Thanos & Hela   

Vissza az elejére Go down
 
Thanos & Hela
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: A galaxis többi része :: Yggdrasil többi ága :: Asgard-
Ugrás: