the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Amora, The Enchantress

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Amber Heard
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 9
▪▪ IC hozzászólások : 6
▪▪ Csatlakozott : 2017. Nov. 01.
▪▪ Tartózkodási hely : Midgard/New York
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő


Jelvények
Csoport: Keresett
Összesítő: Amora

 #1•• TémanyitásTárgy: Amora, The Enchantress   Csüt. Nov. 02 2017, 16:02


Amora
Varázslónő
CSOPORT: Ellenégek | PB: Amber Heard

"Gyönyör és gyönyör közt lekottázhatatlan különbség lehet."


Becenév: Amora, Varázslónő
Születési hely és idő: több ezer éve, Asgard
Lakhely: Midgard, New York
Foglalkozás: Varázslónő
Pb: Amber Heard
CSALÁD: Származásáról és családjáról szinte semmit nem tudni, csak annyit, hogy van egy Lorelei nevű húga.
KÉPESSÉG:
A Varázslónő tipikus Asgardi istennő: majdnem kortalan és fizikuma is emberfeletti (25 tonnát képes kinyomni), bár ritkán épít testi erejére. Amora jobban szeret csábítani, és szépségének valóban csak kevesen tudnak ellenállni, különösen mikor varázserejével megnöveli azt. Gyakran egyetlen csók is elég, hogy a rabszolgájává tegyen egy embert.
Képességei hasonlítanak Loki-éhoz. Könnyedén gyakorol olyan technikákat mint védőpajzsok megalkotása, teleportálás, levitáció, misztikus lények megidézése, alakváltás, klónok megidézése, illúziókeltés.
A varázslata a legerősebb Asgard birodalmán belül és minél tovább marad távol tőle úgy csökken, de sosem halványul el teljesen.
Amora néha különleges italokat, ráolvasásokat, vagy talizmánokat alkalmaz.

TULAJDONSÁGOK:
Amora jellemét mindennek lehet nevezni, csak épp kellemesnek nem. Nagyképű, arrogáns, nem törődöm, alattomos, ravasz. Csak magával foglalkozik, nem érdekli senki és semmi. Bárkin és bármin képes átgázolni azért, hogy elérje a céljait vagy csupán azért, hogy másokat bosszantson a viselkedésével. Példának okáért ugyanezt tette akkor is, amikor még Asgard-ban volt. Sif-et olyan mértékben meggyűlölte azért, mert őt elismerték, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy kihozza a sodrából. Ennek érdekében még azt is képes volt elhitetni mindenkivel, hogy olthatatlan vágyat és szerelmet érez a villámok ura, azaz Thor iránt.
Tisztában van a külsejével és az ezzel járó előnyökkel is. Nem veti meg az örömök semmiféle formáját sem, legyen az egy kiadós mulatozás vagy testi vágy. Ahogy egyre idősebb lett, Amora már rég híres lett a kihívó viselkedéséről, szépségéről és varázslatairól. Több dolgot is elsajátított Frigga-tól, de aztán amikor úgy érezte, neki ez már nem elég, Karnilla segítségét kérte, aki később maga vetett véget a tanonci viszonyuknak, mivel túl neveletlennek és könnyelműnek találta a lányt. A viselkedése miatt száműzték Midgard-ra, ahol azóta is éli a mindennapjait és azt tervezi, hogy juthatna vissza Asgard fenséges birodalmába.

Amora külseje magával ragadja a férfiak tekintetét és sok esetben a szívét is, nem hiába választotta legnagyobb fegyverének a szexualitást. Vékony, nőies alakja van, hamvas, hófehér bőre, hosszú, aranyszőke haja és kék szeme. Különösen szép teremtés, ami már magában különleges ismertetőjegy.
Egyetlen egy dolgot szeret a midgardi birodalomban, az öltözékeket, amelyek sokkal merészebbek és kihívóbbak, mint az asgardi páncélok, így hozzá is jobban illenek.

ERŐSSÉGEK / KEDVELT DOLGOK:
-a mágia
-a külseje
-Asgard közelsége
-Lorelei
-midgardi divatot
-erősen alkoholos italok

GYENGESÉGEK / UTÁLT DOLGOK:
-száműzték Midgard-ra
-zavarja, hogy nem kapott akkora elismerést, mint Sif
-Tart Karnilla haragjától
-Utálja Odint

ELŐTÖRTÉNET:
-Először Karnilla királynő alatt tanult, aki végül kitette a szűrét, mert túl fegyelmezetlennek bizonyult. Amora számos más mágus mellett fordult meg ezután, sokszor elcsábította őket, hogy titkaikat kicsalja. Mire elérte a felnőttkort már híres volt a szépségéről és szívtelen cselszövéseiről. A Varázslónő bűnei kivívták Odin haragját, és száműzték Asgard-ból.  -motyogtam magamban ezeket a szavakat, ahogy a mitológiával foglalkozó mesekönyvet a kezemben fogva olvastam bele a rólam szóló apró kis szösszenetbe. Legalább az illusztrációk szépen sikerültek benne. Azért... ez is valami, ha azt vesszük, hogy a midgardiak mennyire egyszerűen kezelik a szépség és tökéletesség fogalmát.
A kezem végül tovább siklott a papíron, egészen a széléig, hogy tovább lapozhassam a kezemben tartott könyvecskét. A lapok már egészen sárgák voltak, hisz nem egy mai darab volt az írás, mondjuk... azok sem, akikről készült. Az emberek, egészen addig, míg Odin a földre nem száműzte a saját fiát, nem is vették komolyan azt, hogy istenek léteznek és akár köztük is járhatnak. Azonban Odin két gyermekének párharca, majd Loki ámokfutása New York-ban felforgatta a kis világukat és már tudják, hogy azok, amiket egykor meséknek és legendáknak gondoltak, igen is létező dolgokat hordoznak magukban. Persze... vannak, akik nem méltóak arra, hogy istennek vagy épp istennőnek nevezzük őket. Példának okáért ott van Sif, akit jóindulattal sem neveznék istennőnek, hiába rajongja körbe annyi féleszű a fegyverforgató némbert.
Egy nagy sóhaj kíséretében csuktam be végül azt az ócskaságot, amit művészeti alkotásnak neveznek a midgardi népek, hogy aztán a hatalmas franciaágyra dobhassam azt. Az asztalról magamhoz vettem a pezsgőspoharat és a hatalmas, szinte az egész falat elfoglaló ablakhoz sétálhassak. Ahogy a legfelső emeletről az alattam elhaladó embereket néztem, ahogy mindegyik a saját dolgával törődve, átgázolva egymáson, a sötétben igyekezett munkába, vagy éppen szórakozni, egy apró félmosolyra húztam a számat. Mindegyik annyira jelentéktelen és szánalmas.
-Persze... néhány dolgot egészen jól kitaláltak... -simítottam végig az eléggé mélyen dekoltált ruhán, ami éppen az aktuális viseletem volt. Amint a pezsgő elfogyott az üvegpohárból, az ágyon heverő könyvhöz sétáltam, egy pillantást vetve az alvóalkalmatosság másik felén fekvő férfira, majd magamhoz vettem az olvasmányt és kisétáltam az ajtón. A fekete kötéses könyvet a hosszú, hátul hasított kabátom belső zsebébe helyeztem. Ne félj Asgard... hamarosan ismét találkozunk...
THANKS!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : mindenki és senki
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 534
▪▪ IC hozzászólások : 10
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : mindenütt és sehol
Admin

Jelvények
Csoport: Staff Staff
Összesítő: Admin

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Amora, The Enchantress   Szer. Nov. 08 2017, 09:57

Elfogadva
♔ Köszöntelek az oldalon Varázslónő! A karakterlapod teljesen korrekt volt, pontosan olyan, amilyennek lennie kell. Már alapból a felhasznált idézet megfogott, illik a karakterhez, a világhoz, amit képvisel. Ekkor már reménykedtem benne, hogy Amora megfelelő user-hez kerül majd. Amber Heard nagyon jó választás volt, elvégre nagyon szép nő. *---*
A képességeit, a mágiáját remekül összeszedted, külön örültem, hogy azt a részt sem felejtetted ki belőle, hogy az ereje ugyan nem vész el, de Asgardtól távolodva gyengül.
A külső/belső leírásba nem lehet belekötni. Jól eltaláltad Amora jellemét, és remekül felhasználtál bele pár dolgot, amikről a PM-ben is szó esett. Végre valaki figyel is! ; )
A szerepjátékpélda ötletes volt, hogy behoztad azt a bizonyos mitológiai könyvet, ami már Selvignél is feltűnt egyszer. Na és persze Amora csábító természetét sem hazudtoltad meg. Szépen, választékosan fogalmazol, ami nálam külön előnyt jelent, illetve az sem árt, ha a játékos tud helyesen írni. (és nem az elgépelésekre gondolok.) Alig várom már, hogy az írásaidat a játéktéren is olvashassam és legyen szerencsénk egymáshoz!

Tessék pb-t foglalni és már keresheted is a játékostársaidat!

marvel-universe.hungarianforum.com
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvel-universe.hungarianforum.com
 
Amora, The Enchantress
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Alapok :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek-
Ugrás: