the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Genius, billionaire, playboy, philanthropist... "Dad"

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Paul Bettany
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 3
▪▪ IC hozzászólások : 0
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 04.
▪▪ Tartózkodási hely : New Avengers Facility; New York; USA
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Vízió

 #1•• TémanyitásTárgy: Genius, billionaire, playboy, philanthropist... "Dad"   Vas. Okt. 22 2017, 21:15

TONY STARK
CSOPORT: Hősök

   
Pb: Robert Downey Jr.
   Foglalkozás: Vasember, Bosszúálló, géniusz
   

"- I get first crack at the big guy. Iron Man's what he's waiting for.
- That's true, he hates you the most."

(Tony and Vision)

Őt az egész világ ismeri és ismerte már azelőtt is, hogy felfedte volna páncélos identitását a média számára. Vasember előtt Tony Stark egy fegyvergyártó cég feje és másodállásban hedonista életet élő playboy volt, mígnem elrablásával eljött életébe a nagy változás: hőssé vált. Természetesen egy ilyen út sosem egyszerű, tele van buktatókkal, hibákat követ el az ember. Az egyik döntése, nevezetesen Ultron, kicsúszott az irányítása alól és kishíján az emberiség léte volt az ára. De közben történt valami. Még a sokoviai csata előtt Ultron építeni akart magának egy tökéletes testet a wakandai vibránium [a Föld legerősebb féme] és a Bölcső segítségével, melybe átültethetné tudatát.
~ De nem számolt önnel, Mr. Stark. ~
Sokaknak az lett volna a logikus lépés, hogy egy efféle szörnyet ilyen veszélyes teremtményt elpusztítana, de ő ehelyett megajándékozta a mesterséges intelligencia, J.A.R.V.I.S. mátrixával, mely így az életre kelt Vízió tudatává vált.
~ Megvethetett volna, de Ön mégis életet adott nekem. ~
Miután megnyerték a csatát, Vízió csatlakozott, mint a Bosszúállók új tagja és Mr. Stark mellett maradt a Polgárháború idején is.

Ám az elkövetett hibák, a szétzilált csapat megviselte Víziót, kérdések és kételyek gyötrik, nagyobb szüksége van arra, kinek életét köszöni, mint valaha...


A kötelékükről: Víziót kimondatlanul is roppant erős szál fűzi Tonyhoz, bár már nem a szolgálatában álló JARVIS, akit régen Tony ismert, továbbra is hozzá fűzi a hűsége, bár a kötődése a férfihez mégsem csupán hűségről és háláról szól, hanem arról, hogy úgy tekint Vízió Mr. Starkra, mint gyermek az apjára. Most kételyeinek egyik oka, hogy úgy érzi, nem csak elbukott, de ezzel annak számára is csalódást okozott, akitől tudatát kapta és aki kiállt azért, hogy ő élhessen.

//Nagyon örülnék, ha megérkezne Vízió Daddy figurája, még ha egy ilyen teremtmény esetében fura is lehet ilyenről beszélni. o.o Szüksége van az útmutatásra és bár ő már nem JARVIS, a helyzet az, hogy ő is rajta tartja a szemét a páncélos hősön. Szóval, remélem, gyorsan berepülsz és nemsokára már egymás mellett szelhetjük az eget. :3 //
   
...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Genius, billionaire, playboy, philanthropist... "Dad"
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Alapok :: Karakteralkotás :: Keresett & canon karakterek-
Ugrás: