the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 There will be blood in the water - Loki & Wanda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Elizabeth Olsen
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 19
▪▪ IC hozzászólások : 11
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Tartózkodási hely : Szökésben valahol New Yorkban
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Wanda

TémanyitásTárgy: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Vas. Okt. 22 2017, 18:48

Loki & Wanda


Néha elgondolkozom azon, hogy mi lenne, ha aláírtam volna az egyezményt. Talán most nem tartanék itt, ahol most. Nincsenek barátaim, nincsen családom, egyedül élek a város egyik legelhagyottabb zúgában, egy aprócska lakásban, ahol alig férni el, de a bujdosás miatt nem volt sok időm normális ingatlant keresni, kénytelen voltam a legegyszerűbb és legolcsóbb lehetőséget választani. Talán emiatt szorongok folyton, talán a sok stressz miatt vagy amit az elmúlt hónapokban átéltem... Nem tudom. Mindig fáradt vagyok, egyszerűen nem tudok aludni. Folyton felriadok az éjszaka közepén egy zaj miatt, mert azt hiszem, hogy meg akarnak támadni vagy éppen eljönnek értem. Biztos ez egy berögzült paranomia. De ami a legrosszabb, hogy folyamatosan rémálmok gyötörnek, hallom az emberek sikolyait, árvák, özvegyek sírását... És a legrosszabb minden este úgy elaludni, hogy ez az egész folytatódni fog és nem tehetek ellene semmit.
Próbálkoztam már levezetni az efajta feszültséget, szabad időmben sportolok, sokat vagyok a közeli parkban és üldögélek a kedvenc tölgyfám alatt, meditálok, de mind hiába. Egy kicsit sem használt. Igazából ezeket szeretem csinálni, ezért ezeket nem szeretném abbahagyni. De emellett próbálkoztam különböző nyugtatókkal, altatókkal, de ezek sem használnak semmit. Azt gondoltam, hogy tudom irányítani a félelmeimet, de hatalmasat tévedtem. Bármennyire is küzdök ellenük csak rosszabb lesz. Ezért mostmár nem csinálok semmit, hagyom az egészet, ha már úgysem használ semmi.

Most a konyhában forgolódom, vizet forralok, ebédet készítek, egy igazi, lazítos délelőttöt tartok. Igazából nagyon szeretek főzni, ezért gondoltam, kipróbálok egy új receptet. Hirtelen az előszobából lépteket hallok. A hang irányába fordulok, de nem látok senkit. Hát ez furcsa, biztosan csak képzelődök megint. Lassan visszafordulok, de a gondolat nem hagy egyszerűen nyugodni. Azért ennyire dilis nem vagyok, hogy képzelődöm is. Megint hallom a lépteket, egyre erősebben, közeledve, ami eléggé ijesztő. Lassan a mellettem lévő ablakra pillantok, ahol látom az ismeretlen alak tükörképét. Nem fordulok meg, csak kihúzom magam határozottan és erőt veszek magamon.
-Ki maga?-kérdezem egy cseppnyi bizalmatlansággal a hangomban. Lassan összegyűjtöm minden bátorságomat és megfordulok, hogy váratlan vendégem szemébe nézhessek. Végignézek rajta. Valamiért olyan ismerős nekem, talán mintha az újságban láttam volna vagy a TV-ben, de ha megfenyegetnek is, akkor sem tudnám megmondani pillanatnyilag, hogy kicsoda. De az arckifejezése nem valami bíztató, szóval nem árt óvatosnak lennem. De mit kereshet itt? Mit akar tőlem? Miért pont tőlem?!...Nem tudom, de remélem, hogy jó szándékkal jött, mert a rosszból már egy életre elegem van.

Ha valami nem jó, pm Smile
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 54
▪▪ IC hozzászólások : 17
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Kedd Okt. 24 2017, 13:10

Wanda & Loki

Olyan világokat láttam, melyekről mások álmodni sem mernek. Olyan hírek tudója vagyok, mik talán nem csak a kilenc birodalomra, hanem az azon túli létformákra is hatással lehetnek. Időben kell a győztes oldalt választanom, hogy a veszteségem a legkisebb legyen, fel kell mérnem az erőviszonyokat. A sok szűklátókörű, akik homokba dugják a fejüket, csak legyintenek, míg én nyitott szemmel járok. A béke már csak egy szó, egy hiú ábránd, mit csak a naivak kergetnek. A világok határai igencsak elmosódni látszanak, akkor is ha nem tudnak róla.
Mindig furcsának tartottak, soha nem értették a gondolkodásomat, a tetteimet, holott az egész nagyon egyszerű. Mindig a túlélésre játszottam. Legyen szó Thor árnyékáról, Odin elvárásairól, Frigga szeretetéről, a jégóriások mocskáról, a midgardiak kicsinyes dolgairól, bármiről. A saját malmomra kellett hajtanom a vizet, hogy a jéghegy hátán is megéljek, olykor drasztikus módszerekhez folyamodva, melyek igencsak súrolták a józan ész határait.
Most pedig újra suttogni kezdtek, én pedig ott voltam, hogy időben meghalljam azt, ami a jólétem kulcsa lehet. Egyesek a Ragnarok eljöveteléről beszélnek, míg mások a világok közti háborúkról, új fajok felbukkanásáról, vannak olyanok, akik pedig Thanos ténykedéseit sejtik a háttérben. A végtelen kövek hirtelen jött felbukkanásáról nem is beszélve! Talán mind tévednek, vagy épp mindnek igaza van. Nem fogom ölbetett kézzel megvárni, hogy az egész maga alá temessen.
Midgard volt az úticélom első körben, még akkor is, ha gyűlöltem ezt a helyet, a lakóit, a szabadsághajhász, hazugságban élő halandókat, akik képtelenek voltak arra, hogy megbecsüljék azt, amit kaptak. Mindig többre és többre vágytak, ehhez pedig átgázolnak egymáson és képesek lennének elpusztítani az amúgy pompás és sokszínű világukat, hogy a hatalmukat fitogtassák. Ostoba népség!
Szövetségeseket kell találnom, akik valami okból kifolyólag hajlandóak lennének hasonló nézeteket vallani, mint jómagam. Lényegtelen a motivációjuk, csak a célunk közös legyen. Így került a figyelmem középpontjába az egyik újdonsült bosszúálló, aki az elmekőnek köszönheti emberfeletti képességeit, bizonyos források szerint a káoszmágia hatalmát. Jó kezekben elég erős harcos lehet ahhoz, hogy méltó ellenfél válhasson belőle bárkivel szemben. Kell nekem!
Meglátogattam hát az otthonában, természetesen hívatlanul, ahogy azt illik. A kis lakás ajtaja pillanatok alatt adta meg magát egy olcsó trükkömnek, így könnyűszerrel odabent találtam magam a szűkös előszobában, vagy minek is nevezik ezt a lyukat. Készülő étel illata csapja meg az orromat, így egy elégedett mosoly kíséretében indultam meg a konyha felé, csendesen állva meg az ajtóban, türelmesen várva, hogy a lány felfedezze a jelenlétemet. Felteszi a kérdést, mire halványan elmosolyodom, de nem felelek semmit sem, amíg felém nem fordul. A tekintetén jól látszik, hogy nem tud hová tenni, ismerősnek tűnhetek a számára, talán még a nevem is ott van a nyelvén, de csak nem jön a felismerés.
-Az vagyok, aki visszaadhatja neked szánalmas léted értelmét. -kerülöm a formalitást, hogy egymás nevével dobálózzunk. Nem tartom számon, hogy a jelentéktelen férgek hogy nevezik magukat, és neki sem kell, hogy fontos legyen egy betolakodó kiléte. A miértek nyilván jobban foglalkoztatják.
-Volna egy ajánlatom a számodra. -pillantottam rá továbbra is semmitmondó tekintettel.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Elizabeth Olsen
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 19
▪▪ IC hozzászólások : 11
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Tartózkodási hely : Szökésben valahol New Yorkban
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Wanda

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Kedd Okt. 24 2017, 20:41

Loki & Wanda


A hideg kiráz ettől az embertől. Előbb még nyugodtan éltem az életemet, de most gőzöm sincs hogyan, de betört a lakásomba. Pedig az ajtót mindig kulcsra zárom és ha kopogott volna vagy a zárt piszkálta volna, azt úgyis hallottam volna. A lépteit sem hallottam, de még a jelenlétét sem éreztem. Ez azért egy kicsit furcsa.
Próbálok a fejébe mászni, gondolataiban áskálódni, de valamiért nem megy. Egyszerűen nem látok a fejébe. Ki lehet ez? Pedig mintha valahonnan ismerős volna nekem, de gőzöm sincs honnan. Próbálom felidézni nevét, de az nem megy olyan könnyen. Soha nem volt jó a név memóriám és valószinűleg már soha nem is lesz. A TV-ben mintha már hallottam volna róla. Valami köze biztos van a Bosszúállókhoz, Thor fivére, ha jól emlékszem...
-Ja...szóval maga az az eszement félisten, aki majdnem hazavágta egész New Yorkot...-szálok be én is a kis játékába, remélve, hogy nem vesszi rajtam észre a bizalmatlanságot. Egy darabig csak állok és arckifejezését fürkészem, majd megunom a semmittevést és elindulok megkeverni az ebédet.
-Visszaadni az értelmét?-nevetek fel halkan, miközben a fejemet csóválom,-Az életemnek soha nem is volt értelme, nem értem,
akkor hogyan tudná visszaadni.

Akármennyire is tűnik úgy, de az életemben soha nem voltak. Talán régen voltak, kiskoromban, amikor még élt a családom. De a folytonos lázadás, tüntetés, a Hydra parancsainak teljesítése soha nem volt célom, de még értelme sem volt az egésznek.
Na, meg ott vannak a Bosszúállók. Most, hogy így belegondolok, nem is vagyok igazi hős, soha nem is voltam az. Egy hős nem gyilkol le ezer meg ezer ártatlant egy kis hiba miatt. Egy hős nem kockáztatja társai életét. Ez az egész Sokoviai izé miattam van. Soha nem érhetek fel hozzájuk, soha nem lesz ez az életem értelme. Nem is értem, miért nyugtatgattam magamat ezekkel a mesékkel. Senki nem látogatott meg, mióta elmenekültem, senki nem látogatott meg (na jó, Bucky meglátogatott, de csak is azért, hogy segítsek neki kiszabadítani Steve-t), de meg sem kérdezték, hogy jól vagyok e. Úgy látszik senki nem kiváncsi rám, senkit sem érdeklek, pedig nem is sejtik, hogy mekkora szükségem volna rájuk.
Kavarognak gondolataim, érzem, ahogy pár hónapnyi rossz érzés kezd feltörni belőlem, amit eddig próbáltam elnyomni mindenféle módszerrel.
-És mi lenne az?-nézek felé, miközben próbálom összeszedni magamat. Lehet, hogy ő tudja a megoldást a problémámra. Vajon mit tudhat, amit én nem? Rezzenéstelen arcát figyelem, hátha sikerül kiderítenem szándékát, ha már a gondolatait úgy se látom.


Ha valami nem jó, pm Smile
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 54
▪▪ IC hozzászólások : 17
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Pént. Okt. 27 2017, 12:03

Wanda & Loki

Miután a halandó méltóztatott felém fordulni, közöltem vele itt létem okát, miszerint megadhatom neki azt, amire annyira vágyik. Cserébe pedig nyilván én is akarok valamit, de mindent csak szép sorjában. Mikor New Yorkot említette, egy sötét, önelégült mosoly futott át az arcomon. Ezek a kis férgek nem felejtenek, és persze milyen jól is teszik. Nem azért parádéztam ebben az ocsmány világban, hogy ne hagyjak mély nyomot bennük.
-Te pedig az az eszement boszorka, aki majdnem hazavágta egész Sokovia-t. Ha... nem tévedek... -vágtam vissza türelmesen, érzékeltetve, hogy az én világuralmi terveim nem igazán hasonlíthatók össze azzal a mérhetetlen ostobasággal, hogy ők rendre a saját otthonukat pusztítják. Csak csendben figyeltem, ahogy nekilátott az ebédjének kevergetéséhez. Szórakoztatott a pimasz flegmasága, hogy ebben a helyzetben is ilyen jelentéktelen dologgal foglalkozik, mint a főzés. Annyira... midgardi... Bosszanthatott volna a nemtörődömsége, de rég túlléptem azon, hogy leragadjak az ilyen kicsinyes apróságoknál. Aztán mikor közölte, hogy az életének soha nem volt értelme, a képemen elterülő vigyor csak még szélesebb lett. Roppant találó válasz, ennél szebben én sem fogalmazhattam volna meg, hogy micsoda felesleges kis lények.
-Jaj, ez nagyon tetszik! -mosolyogtam egy jót a megjegyzésén. Csak úgy árad belőle a "magabiztosság". Nem csoda ezek után, hogy még csak tippje sem volt, mégis mit ajánlhatok fel neki, ami miatt hajlandó lenne lepaktálni velem. A kishitűség netovábbja... Újfent elmosolyodom, mikor visszakérdez az alkunk mibenlétére.
-Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy azok, akikben bízni próbálsz, hazudtak neked? A S.H.I.E.L.D... vagy nevezzük, ahogy csak akarod, olyasmit rejteget előled, amit nem volna szabad. -kezdtem bele szövevényes mondókámba. Elvégre kell a bevezetés.
-Mit tennél akkor, ha azt mondanám, hogy a testvéred, a lelked másik fele mégis életben van? -léptem közelebb hozzá, de még így is tartva a kellő távolságot. Nincs kedvem bemocskolni a kezemet.
-Én visszaadhatom őt neked. Elvihetlek hozzá. -pillantottam rá várakozón, hagyva neki egy kis időt, hogy emészthesse a hallottakat.
-Ha esetleg mégsem hinnél nekem, természetesen jogosan, akkor akár rögtön indulhatunk, hogy a saját szemeddel láthasd. -tettem még hozzá, alig láthatóan vonva meg a vállamat, hogy nekem aztán édes mindegy, miként dönt. Valójában, ha jobban belegondol, az ikertestvérével való találkozás neki kell, hogy fontos legyen, engem ez a része hidegen hagy.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Elizabeth Olsen
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 19
▪▪ IC hozzászólások : 11
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Tartózkodási hely : Szökésben valahol New Yorkban
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Wanda

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Szomb. Nov. 04 2017, 10:22

Loki & Wanda


Lassan inkább abbahagyom a kicsinyes csipkelődést, evégre egy istennel szemben állok ( ráadásul nem is a legszelídebb fajta előtt), meg ha már eljött egészen idáig és megtisztel a jelenlétével, akkor nem árt egy kis tisztelet.
Befejezem az ebédem kevergetését, majd kihúzom az egyik széket és leülök rá. A férfi szavait hallgatom, amelyek így elsőre eléggé hihetetlennek tűnnek. Ugyan már, a SHIELD-nek nem szokása hazudozni, pláne nem a szeretett hőseinek. Mondjuk lehet, hogy engem nem is bírnak annyira, mint a többi Bosszúállót, evégre ők soha nem szövetkeztek a Hydrával és soha nem végeztek akkora mértékű pusztitást, mint én az elmúlt pár évben. Oké, akkor fogjuk rá, hogy a SHIELD nem bír engem. De miért akarna előlem bármit is rejtegetni. Ezt nem értem. De nem is érek rá nagyon agyalni a dolgon, mert hamarosan folytatja a mondanivalóját.
Szavain teljes mértékkel ledöbbenek. Hogy lehet, hogy Pietro még életben van? Hiszen saját szemeimmel láttam, ahogy meghalt. Fe akkor mégis hogy lehet, hogy él. Lehet, hogy igaza van...a SHIELD tényleg hazudott nekem. Elrejtette előlem Pietrót. De miért? Ilyenre még a SHIELD sem képes. Miért rejtené el az ember elől a testvérét. Lehet, hogy céljuk volt ezzel. Ezt már tényleg nem értem...
Kavarognak gondolataim, közben igyekszek kivülről teljesen nyugottnak látszani, nem szeretném, hogyha sebezhetőnek gondolnának.
És mi van, ha meg akarnak vezetni, ha ez az egész csak egy hazugság. Lopva az előttem álló arcvonásait fürkészem. nem úgy néz ki, mint aki hazudna, de azért nem árt figyelembe venni, hogy ő a hazugságok és a csínytevés istene. De muszáj megbíznom benne. Csak ő tudja visszaadni nekem szeretett bátyámat.
-Akkor mutasd-mondom magabiztosan, közben felállok a székemből is, hogy azonnal indulhassunk. Nem bírok várni tovább... Látnom kell Pietrót a saját szemeimmel, meggyőződni róla, hogy életben van és hogy nem esett semmi komolyabb baja.


Ha valami nem jó, pm Smile
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 54
▪▪ IC hozzászólások : 17
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Szomb. Nov. 04 2017, 19:17

Wanda & Loki

A halandó nem igazán tudta elképzelni, hogy mégis miféle ajánlattal vagyok hajlandó megtisztelni őt. Persze megértem, hogy nehezére esett kitalálni, hogy mivel lehet a hasznomra, de az már legyen az én gondom, az majd egy következő lépés lesz. Előbb meg kell nyernem magamnak a bizalmát. A kezdeti flegmasága aztán hamar szertefoszlott, mikor beszélni kezdtem neki az itt létem valódi okáról. Pont, ahogy sejtettem. Megemlítettem, hogy az oly' nagyra becsült S.H.I.E.L.D. hazugságok szövevényes hálójában tartja, elrejtve előle az igazságot, amit igenis joga lenne tudni. Nem épp kellemes, ha úgy kell élned, hogy fogalmad sincs, mi is a valóság és egy napon az egész a nyakadba zúdul, váratlanul, fájdalmasan. Én már csak tudom, milyen is ez!
Sütött róla a kétely és a hitetlenkedés. A gondolataiban nem tudtam olvasni a képességei miatt, de a véleményét elég nehezen leplezte. Érthető módon. Mikor aztán a testvérét említettem, valami javíthatatlanul összetört benne. Kívülről próbált erős, semleges maradni, de szinte hallani lehetett, ahogy a szíve egyre gyorsabban zakatolt. Összezavartam, ami jó jel volt. Vevő volt a szavaimra. Az én igazságomat sokkal jobban el akarta hinni, mint a halál gondolatát. Felcsillant benne a remény, hogy visszakaphatja a másik felét, én pedig ezt tálcán kínáltam neki, és hatalmas ostobaság lett volna visszautasítani. Ráadásul ez morális kérdés is volt. Lényegében a testvérét tagadta volna meg azzal, ha elküld a francba. Felajánlottam neki, hogy elviszem hozzá, mindehhez pedig hozzátettem azt is, hogy akár rögtön is indulhatunk. Hitelt akartam adni a szavaimnak, hogy nem a levegőbe beszélek, ez nem csak valami hazugság vagy trükk a részemről. Kész voltam azonnal odavinni őt, hogy a saját szemével is meggyőződhessen arról, nem csak játszadozni akarok a veszteségével. A saját halálomat már eljátszottam párszor, és eszem ágában sincs átszokni arra, hogy másokról állítom, hogy életben vannak. Abban nincs semmi érdekes.
Elégedett vigyorral a képemen nyugtáztam, ahogy felállt a székről, szavaival is nyomatékosítva, hogy most azonnal mutassam meg neki. Kész voltam tartalommal is megtölteni az eddig üresnek ható szavaimat. Kivételesen tisztességes üzletet kívántam ajánlani neki (is).
-Ahogy akarod. -bólintottam rá, a kezemet nyújtva felé. Ugyan nem dobott fel a gondolat, hogy egy midgardi halandó hozzám érjen, de most a cél szentesítette az eszközt. Amint elfogadta a gesztust, már teleportáltam is magunkat abba a cellába, ahol a S.H.I.E.L.D. Pietro-t tartotta. Természetesen nem voltam idióta, így elrejtettem magunkat a kamerák, az őrök és a fiú elől is. Ha rögtön mindent odaadok a boszorkának, mivel fogom magam mellett tartani!? Hagyjunk valamit későbbre is...
-Nem lát és nem hall téged. -szögeztem le gyorsan, mielőtt ebbe a tévhitbe ringatta volna magát.
-De nyugodtan nézz a fejébe, hogy lásd, nem egy káprázat. Olyan emlékek vannak a birtokában, amiket én ismeretlenul képtelen lennék meghamisítani. -tettem hozzá, hogy a semminél azért többet kaphasson a testvéréből.
-Ha hajlandó vagy azt tenni, amit és amikor mondok, segítek, hogy teljes valójában visszakaphasd. Beszélhetsz vele, majd pedig kijuttatom innen. Isten vagyok, megtehetem. -pillantottam a lányra, majd a cella körül masírozó fegyveres katonákra. Ha egyszerű lenne, Pietro már megszökött volna. Előttem viszont nincsenek akadályok, amiket ki ne játszanék. Asgardban sokkal összetettebb dolgok vannak, mint ezek a primitív létesítmények és fegyverek.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Elizabeth Olsen
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 19
▪▪ IC hozzászólások : 11
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Tartózkodási hely : Szökésben valahol New Yorkban
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Wanda

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Vas. Nov. 05 2017, 20:33

Loki & Wanda


Gyorsan felpattanok helyemről, nyomatékosítva szavaimat, hogy azonnal indulhassunk. Nem bírok várni egy percet sem, látnom kell Pietrót, hogy meggyőződhessek róla, hogy tényleg életben van, nincs semmi baja. Remélem, hogy az istennek tényleg igaza van és ez az egész nem csak egy átverés. Próbáljon meg hazudni nekem...akkor aztán megnézheti magát. Nem szokásom bántani másokat, főleg azokat nem, akik ilyen nagylelkű ajánlattal fordulnak felém, de ha esetleg valaki mégis megpróbálna átverni, azt elsöpröm a föld színéről. Mondjuk, az előttem állóval nem szívesen küzdenék meg, főleg mivel nálam sokkal erősebbnek látszik és biztosan ő látná el inkább az én bajomat, mint hogy én az övét. Mindenesetre remélem, hogy ez az egész nemcsak egy trükk. Pietró mindennél fontosabb számomra és mindent megtennék érte, amit csak lehet.
A férfi kezét nyújtja felém, amire először nem tudom, hogy mit reagáljak. Nem szoktam hozzá az efféle gesztushoz. Eleinte csak meglepődve, kérdőn pillantok, hol a kezére, hol rá, majd végül lassan közeledve felé megfogom a kezét. Esküszöm úgy viselkedek, mint az óvodában, de nem érdekel. Csak az érdekel egyedül, hogy láthassam végre szeretett bátyámat. Pillanatokon belül egy cellában találom magamat az isten mellett, aki egészen idáig teleportált minket. Ha jól látom, akkor a S.H.I.E.L.D.-nél vagyunk. Magam elé pillantok és akkor meglátom Pietrót. Eleinte nem is tudom, hogy mit reagáljak. Legszívesebben ugrálnék örömömben, majd odarohannék hozzá és jó szorosan megölelném. Megmondanám neki, hogy mennyire hiányzott és hogy milyen rossz volt nélküle. Kisírnám magamat a vállán, de mint ahogyan azt a mellettem álló is leszögezte: nem lát és nem is hall minket. Csak állok egy helyben, mozdulatlanul és tehetetlenül, mint egy szerencsétlen, miközben lassan apró könnycseppek szöknek szemeimbe. Gyorsan le is törlöm őket, hiszen még a végén gyengének és sebezhetőnek hisznek, pedig nem vagyok az. De hónapok óta ez a legnagyobb öröm, ami ért engem és egyszerűen nem bírom ki fapofával az egészet. Kiváncsiságból belenézek a fejébe, gondolataiban és a régi emlékei közt kutakodom, majd lassan megbizonyosodok róla, hogy Pietró igenis igazi és hogy nem vertek át. Ez azért nagy szó. Összeszedem magamat, majd határozottan az isten elé fordulok.
-Bármit megteszek neked, csak mond, hogy mit és mikor. Bármire képes lennék,
hogy visszakaphassam
-jelentem ki, várva az első feladatot, amit teljesítenem kell. Nem szívesen megyek bele az ilyesmi játszmákba, de bármit megtestek, hogy visszakaphassam egészségben a bátyámat.

Ha valami nem jó, pm Smile
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 54
▪▪ IC hozzászólások : 17
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Hétf. Nov. 20 2017, 18:11

Wanda & Loki

Miután felajánlottam neki ennek a lehetőségét, Wanda kérése az volt, hogy azonnal vigyem a testvéréhez, nekem pedig állnom kellett a szavamat. Nem esett nehezemre az ígéretemet beváltani, mivel nem üres hazugságokkal dobálóztam az irányába, valóban a S.H.I.E.L.D. volt a hunyó abban, hogy eltitkolták előle, Pietro életben van. Ez volt az ütőkártyám vele szemben, és ezek a szánalmas halandók képesek voltak akaratlanul is a kezemre játszani ezzel a húzásukkal. Így hát a karomat nyújtottam felé, hogy a fivére cellájába teleportálhassam egy szempillantás alatt. Biztosítottam felőle, hogy ez nem holmi illúzió és trükk a részemről, hanem igenis a valóság, amit kénytelen lesz elfogadni.
Nem voltam ostoba, nem hagytam, hogy minden csak úgy az ölébe hulljon. Elrejtettem magunkat a fiú, az őrök és a biztonsági kamerák elől, így ugyan nem jöhettek rá az ittlétünkre, de a halandó boszorka sem kommunikálhatott a szeretett bátyjával. Pontosan így akartam! Nem látta és nem hallotta őt, de mivel nem az én kreálmányom volt, így gond nélkül olvashatott a fejében, hogy meggyőződjön róla, valóban életben van, valóban itt van ebben a nem túl barátságos cellában. Képtelen lettem volna Pietro minden apró emlékét maradéktalanul meghamisítani, amikről csak ők ketten tudhattak.
Hagytam neki egy kis időt, hogy megeméssze a tényeket, a boldog, de mégis fájdalmas valóságot. A testvére életben volt, nem halt meg, de mégsem lehetett vele, ahogy nyilván szeretett volna. Nem ölelhette, nem kérdezhette meg, hogy érzi magát, nem szabadíthatta ki innen, és rá kellett döbbennie, hogy a világ, amihez annyira görcsösen tartozni akar, hazudott neki. Elégedetten figyeltem, ahogy a lelkének másik felére meredt, miközben a könnyeit törölgette. Tudtam, hogy célba találtam és már nem szabadulhat tőlem. Innen már biztos volt, hogy mindent megtesz majd nekem, hogy őt mentse.
A drámai csendet aztán újra az én hangom törte meg, hogy szavakkal is nyomatékosítsam benne, én képes vagyok visszaadhatni őt, a szabadságát, így lényegében az életét. Ha azt teszi, amit és amikor mondok, újra beszélhet majd vele, végül pedig kijuttatom innen. Gyerekjáték. Ezerszer rosszabb helyekről is megszöktem, ezek a halandó játékszerek nem jelentenek gondot.
Határozott tekintettel meredt rám, én pedig széles vigyorral a képemen ittam a szavait, mikor kijelentette, hogy bármit megtesz nekem, bármire képes lenne a testvéréért.
-Rendben van. -bólintottam rá, majd várakozó tekintetét látva folytatni kezdtem a megkezdett dolgokat. Tettre kész volt, legszívesebben most rögtön túlesett volna az egészen, de azért ennyire ne legyünk naivak.
-Több feladatom is van, és vannak olyanok, melyeket csak idővel fogok kérni tőled. Talán ma, talán holnap, talán évek múlva. -vontam meg a vállamat, jelezvén, hogy nekem, mint istennek az idő múlása semmit sem jelent.
-A testvéredet persze záros határidőn belül visszaadom neked, és majd ráérsz utólag törleszteni. Ha megtagadod, meghal. Ilyen egyszerű. -fűztem hozzá jól szórakozva, mintha nem valaki élete lenne a tét, hanem csak az időjárásról csevegtem volna vele.
-Első körben viszont... -léptem közelebb hozzá.
-Azt akarom, hogy tanulj. Ennél jobban kell uralnod a képességeidet, ha azt akarom, hogy hasznos légy a számomra. A jelen tudásoddal fél perc alatt elvéreznél. -ragadtam meg a csuklójánál, hogy újra a kiindulási helyen lehessünk, távol a fivérétől. Valamit, valamiért.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Elizabeth Olsen
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 19
▪▪ IC hozzászólások : 11
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Tartózkodási hely : Szökésben valahol New Yorkban
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Wanda

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Pént. Nov. 24 2017, 19:54

Loki & Wanda


Olyan tehetetlennek érzem magam. Csak állok és nézem a fogjul ejtett bátyámat, akit nem tudok pillanatnyilag segíteni. Sőt, inkább még nagyobb bajba kevertem. Ha valami rosszat csinálok, akkor Loki megöli és azt nem akarom. Bárcsak túl lennék az egészen, de ez sajnos nem ilyen egyszerű. A szavai nem túl biztatóak. Ki tudja, hogy meddig leszek az adósa, évekig is eltarthat. Lehet, hogy egész életemben segítenem kell neki, simán kinézem belőle.
De vajon mi lehet a célja velem? Miért pont én? Annyi hozzám hasonló ember van kerek e világon, hogy az már elgondolkodtató. De kár lenne ezen agyalni, holott most van fontosabb dolgom is. Teljesítenem kell a kéréseit és ő cserébe kiszabadítja Pietrót, ilyen egyszerű. Vagy legalábbis remélem, hogy betartja az igéretét, mert különben megtapasztalja a Skarlát boszorkány haragját, és annak biztos nem fog örülni.
A feladaton eléggé meglepődök. Én tanulni? Hagyjuk már, teljesen felesleges. Úgy beszél, mintha egy kezdő lennék. Sokovia-ban is egész jól meg tudtam védeni magam és az embereket, igaz, a harctudásomon van még mit csiszolni, de akkor is.
De mikor visszagondolok a lagos-i tragédiára, amit én okoztam, elgondolkozom és végül belenyugszom, hogy akad még mit tanulnom bőven.
Lassan visszamegyünk a konyhámba, ahonnan indultunk. Talán jobb is így, így jobban tudok koncentrálni a feladatra.
Elfordulok Loki felé, hogy a szemébe nézhessek és tárgyalhassunk a további feltételekről és a részletekről.
-Hogy érted azt, hogy tanulnom kell? Mit tanulhatnék még, amit nem tudok?-kérdezem egy kicsit értetlenül. Kiváncsi vagyok, hogy ő mit gondol az egészről, hogyan jutott erre az elhatározásra. Valószinűleg nem jó ötlet, hogy megkérdőjelezem a szavait, úgyhogy jobban tenném, ha egy kicsit visszavennék magamból. Igaz, mindig lázadó típus voltam, de ez most más. Most a bátyám élete forog kockán, ha megtagadom a parancsait, akkor búcsút mondhatok neki.
Sóhajtok egyet megadóan, majd egy lépésnyit előrelépek magabiztosan, majd karjaimat keresztbetéve teszem fel a kérdést:
-...És mikor kell kezdenem? Már nagyon ideges vagyok az egész miatt, gőzöm sincs, hogy mit akarhat tőlemm. Csak azt tudom, hogy engedelmeskednem kell neki, mert ha ellenkezem, valószinű hogy nem csak Pietró, hanem én is megbánom. Bárcsak már vége lenne ennek...!Ha valami nem jó, pm Smile
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 54
▪▪ IC hozzászólások : 17
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   Vas. Jan. 28 2018, 09:54

Wanda & Loki

A halandó a fivére miatt készen állt arra, hogy bármit megtegyen nekem, amit csak kívánok. Nekem pedig pontosan ez volt a szándékom, mikor felkerestem ezzel a visszautasíthatatlan ajánlattal. Azt viszont mindenki már nagyon is jól tudhatja rólam, hogy nem vagyok a jótékonykodás istene, így nem felebaráti szeretetből kínáltam fel neki a lehetőséget, hogy visszaadom neki a testvérét. Mindent okkal teszek. Megosztottam hát vele, hogy több feladatom is lesz a számára, de nem mindegyiket fogom most számon kérni tőle, lesznek olyanok, melyekkel csak később rukkolok majd elő. Elképzelhető, hogy csak hosszú idő múlva kerül rá sor, hisz az alkunk nem évül el, amíg nem törleszt felém maradéktalanul. Valójában csak szimplán nem tudom, hogy milyen gyorsan fog tanulni és mikor lesz szükségem a gyakorlatban is a képességeire. Minden képlékeny még. Biztosítottam róla, hogy ez nem befolyásolja a tényt, hogy a bátyját hamarosan visszakaphatja majd, függetlenül, hogy majd csak utólag teljesíti a parancsaimat. Adnom kell valami kézzel foghatót neki, ha cserébe kapni is akarok valamit, ám a szabályokat továbbra is én hozom. Helyzeti előnyben kell maradnom a midgardi boszorkával szemben. Nyomatékosítottam benne, hogy ha eszébe jutna megtagadni mindezt, akkor annak a fiú issza meg a levét, és egyszerűen csak végzek vele. A halandók legyilkolása nem jelent morális problémát a számomra, és ezt ő is pontosan tudja.
Közöltem vele, hogy az első lecke, amit teljesítenie kell, hogy tanulásra ítélem. Megfigyeléseim alapján nem ura maradéktalanul a képességeinek, pedig páratlan hatalom van a birtokában, amit képtelen kihasználni, de én segíthetek ezen. Fejlődnie kell, ha hasznos akar lenni a számomra, mert a jelenlegi tudása nagyon szegényes, hamar elvérezne egy könnyedebb ütközetben is. A gigantikus csaták egészen más skálán mozognak, mint amikhez ő szokott. A tekintete és az arckifejezése hamar értetlenséget tükrözött, melyet szavakkal is megerősített. Nem értette, hogy neki mégis mi tanulnivalója lenne, amit még nem tud. Igyekeztem nem a képébe nevetni a mérhetetlen ostobasága miatt.
-Ezt te sem gondolhattad komolyan. -csóváltam a fejemet egy szórakozott mosoly kíséretében. Rendkívül mulatságosak tudnak lenni az emberek. Hatalmasnak és legyőzhetetlennek, hibátlannak gondolják magukat, ahelyett, hogy magukba néznének. Szánalmas.
-A képességed nem csak abból áll, hogy tárgyakat mozgatsz, és mások fejében turkálsz. Vagyis... csak próbálsz. Hisz még az enyémben sem vagy képes olvasni. -szúrtam oda neki a nem épp mellékes információt.
-Hihetetlen dolgokat alkothatsz, világokat pusztíthatsz el, ha... szorgalmas, kitartó és együttműködő vagy! -oszlattam el a kis illúzióját arról, hogy nagymenőnek érezze magát. Ostobaság alábecsülni a végtelent, ami a világukat körülveszi. Fogalma sincs arról, hogy kik és mik élnek odakint.
Úgy tűnt aztán, hogy némi gondolkodás után sikerült belátnia, hogy igazam van és nem a levegőbe beszélek, csak mert esetleg a sértegetése elégedettséggel tölt el. Ezt nem vitatom, de most nem játszadozni jöttem. Közelebb lépett hozzám, karjait összefonva maga előtt, hogy aztán magabiztosságot színlelve közölje, készen áll és szeretné tudni, hogy mikor kezdünk. Ennek hallatán egy újabb apró mosoly kúszott a szám sarkába.
-Hát most. -vontam meg a vállamat, majd egy hanyag mozdulattal hajítottam felé egy a semmiből megjelenő tőrt. Ugyan eszem ágában sem volt most belemerülni a mágia érdekes, ám annál kimerítőbb rejtelmeibe, de kíváncsi voltam, miként képes váratlan helyzetekre reagálni.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: There will be blood in the water - Loki & Wanda   

Vissza az elejére Go down
 
There will be blood in the water - Loki & Wanda
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» True Blood - Inni és élni hagyni
» Loki kastélya
» Ötlettár a játékosoknak!
» Asgard > Loki Laufeyson
» Loki & Thor - A long time ago

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Föld (Midgard) :: Sokovia-
Ugrás: