the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Times Square (NYILVÁNOS)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : mindenki és senki
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 534
▪▪ IC hozzászólások : 10
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : mindenütt és sehol
Admin

Jelvények
Csoport: Staff Staff
Összesítő: Admin

 #1•• TémanyitásTárgy: Times Square (NYILVÁNOS)   Szer. Szept. 27 2017, 12:23

Marvel-Universe
Times Square

♔ A Times Square egyike Manhattan legismertebb negyedeinek, és egyben az egyik leglátogatottabb is.
A negyedet a metró 1, 2, 3, 7, A, C, E, N, Q, R és S jelű járatai érintik, érdemes sétálni vagy a tömegközlekedést használni, mivel szinte állandóak a dugók, még éjszaka is telítettek az utcák.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvel-universe.hungarianforum.com
avatar
▪▪ Play by : Cobie Smulders
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 11
▪▪ IC hozzászólások : 8
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 18.
▪▪ Kor : 36
▪▪ Tartózkodási hely : Nézz hátra...
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Maria

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Times Square (NYILVÁNOS)   Szer. Szept. 27 2017, 15:16

New York.
A város, ami soha nem alszik.
Főleg mióta megtámadták az űrlények.

Azóta ritkábban is járok erre, ha jövök is, legtöbbször a földönkívüli szemét miatt, Stark megbízásából. A Kongresszus, az ENSZ és Vasember is kiemelten fontosnak tartja, hogy ne kerüljenek illetéktelen kezekbe az égből pottyant ellenség után maradt holttestek, roncsok és egyéb törmelékek, így ezeknek a feldolgozása most a legnagyobb óvatosággal folyik, engem pedig néha ideküldenek amikor Pepper épp nem ér rá, hogy jól ráijesszek az itteni fejesekre, hogy tényleg betartsák a kidolgozott előírásokat.
Ja, néha utálom a munkámat.

Azonban most kivételesen nem ez hozott New Yorkba, hanem egy hívás egy ismerőstől, mondhatni baráttól. A Polgárháború óta nem hallottam Wandáról, Steve néha jelentkezett, de őt is akkor láttam utoljára, amikor megkért, hogy küldjem el Starknak az eldobható telefont meg a levelét mellé, mert az ő képességeit már meghaladta a FedEx futár rendelés. Mindegy. Természetesen megtettem, talán azt remélve közben, hogy Tony észhez tér majd a levéltől és azonnal felhívja Steve-et, de lássuk be annak az embernek az intelligenciájától csak az egója nagyobb (meg talán a szája), így maradt ez a hidegháborús csend, amiben én voltam a kettős ügynök. Vagy hát többes.
Mindegy.

Délután háromra beszéltük meg a találkozót a nagyon rövid telefonbeszélgetés folyamán amit néhány napja folytattunk: azt mondta közel vannak hozzá mostanában az Alma fák, én pedig azt javasoltam találkozzunk ott ahol az Tér és a Idő találkozik a Nagymacska alatt, ott elég lesz az árnyék ahhoz, hogy ne kelljen a hőségtől félni.

A kódnyelv nem volt túl bonyolult, de épp elég arra, hogy a szoftverek amik tudtam, hogy figyelik a hívásaim ne tulajdonítsanak ennek a beszélgetésnek különösebb jelentőséget. Sem a kormány ügynökségei, se Stark nem tudhatta meg, hogy kapcsolatban állok bármelyik szökött Bosszúállóval, hiszen ez újabb adag idegőrlő vallatást és tárgyalást vonna maga után, amihez nem volt kedvem most úgy… körülbelül az életem hátralévő részéig, viszont nem hagyhattam cserben senkit, amikor a segítségemet kérte, főleg nem Wandát.

Így tehát a megbeszélt helyre tartottam, Manhattan közepére, a Time Square mindig nyüzsgő betonsíkjára, az Oroszlánykirály musical plakátja alá, ahol elég nagy a tömeg a nap bármely szakában ahhoz, hogy ha valaki követne is, elveszítse a nyomomat a rengeteg ember között. Kávéspohárral a kezemben, fekete szövetkabátban sétáltam át a téren, a szürke new yorki időben mégis napszemüvegben, a hajam magasra kontyolva, így valahogy úgy festhettem mint aki Audrey Hepburnnek képzeli magát, de ettől volt ez a tökéletes álca. Soha senki nem gondolná, hogy hajlandó vagyok kis fekete ruhát viselni akkor is, ha Stark nem parancsol rám. Fury hangosan nevetne ha látna, de most valahogy még ezt gondolatot is mókásnak találtam, hiszen a félvak öregembert is ki tudja mikor láttam utoljára… ha nem tudnám, hogy hülyeség, azt mondanám hiányzik.

Mindenesetre ahogy elérem a célom, megállok a fal tövében és onnan nézem a tömeget, ahogy mindenki siet valahová, majd az órámra pillantok és kortyolok egyet a kávémból. Talán nem volt a legjobb döntés abban a felkapott kávézóban lattét kérni, olyan íze van mint a kávés víznek, fintorodok el, majd tovább figyelem a sodródó embertömeget, szememmel Wanda után kutatva.

Még van néhány perce háromig, de tudom, hogy nem fog késni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Elizabeth Olsen
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 22
▪▪ IC hozzászólások : 14
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Tartózkodási hely : Szökésben valahol New Yorkban
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Wanda

 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Times Square (NYILVÁNOS)   Szomb. Okt. 21 2017, 09:23

Maria & Wanda


~Hűha, már megint késni fogok~állapítom meg magamban, hiszen az elmúlt pár napban bárhová is mentem vagy beszéltem meg egy találkozót, mindenhova késve érkeztem. Pedig régen soha nem késtem el sehonnan. Mindig pontosan érkeztem mindenhová, sőt igyekeztem minnél előbb odaérkezni, hogy meg ne várassam az illetőt és addíg is leültem egy padra vagy igyekeztem elfoglalni magam a megbeszélt helyen. De mostanában mindig olyan szétszórt vagyok. A sok stressz, Ultron, az egyezmény...nem csoda, hogy nem tudok aludni esténként. Mindig felriadok az éjszaka közepén, rémálmok gyötörnek, mindenhol a sok áldozat sikolyát hallom és halványlila gőzöm sincs, hogy ennek mikor lesz vége. Már kipróbáltam mindent, meditáltam, sportoltam, szedtem a bogyókat, de mind hiába. Semmi sem használ.
Meg persze ott van a magány. Olyan egyedül érzem magam, a többiek mindig segítettek, megvigasztaltak, biztos könnyebb volna átvészelni mellettük. De az egyezmény miatt most mindannyian szétszéledtünk és nem tudni, hogy ki hol van. Vajon Steve, Bucky, Sólyom, Clint és a többiek jól vannak? Boldogok vagy velük is ugyanez a helyzet? Nem tudom, de nagyon jó volna tudni ezeket. Legalább egy kicsit meg tudnék nyugodni.
Az egyetlen, akire most számíthatok, az Maria Hill, aki anno a SHIELD-nél dolgozott,, aki tudtommal nagyon megbízható és biztosan szívesen segít egy kicsit. Meg is beszéltünk egy találkozót a Time Square-en és már biztosan ott is van, ha jól ismerem, de én még mindig a metrón ülök és nagy szerencsémre már csak egy megálló van hátra és ott is vagyok.
Pár perc és máris három óra. Már biztosan késni fogok. Kis idő múlva már meg is érkezem a találkozóhelyre, ahol szokás szerint a tömeg hatalmas, így nehéz lesz megtalálni Mariát. Megindulok a hatalmas tömeg felé, ahol már biztosan vár rám.
A tömeget kihasználom, igyekszem elvegyülni benne. Direkt hétköznapi ruhába öltöztem, felvettem egy sötét baseball sapkát, kiengedtem a hajamat, így még közelről sem látni rólam, hogy egy körözött bűnöző vagyok.
Nem kell sokat keresgélnem, a tömegből egyből kiszúrom Mariát és gyors léptekkel elindulok felé.
-Szia Maria, de örülök,
hogy látlak
-köszönök neki, mikor már odaérek hozzá. Az órámra pillantok, ami pontosan három órát mutat, így örömmel állapítom meg, hogy már napok óta most először pontosan érkeztem meg.
Örömmel látom, hogy Marianak látszólag semmi komolyabb baja nincs, pont olyan, mint amikor először találkoztunk. Egy kicsit még cseverészhetünk, de utána igyekszem a lényegre térni.
-Tudnál segíteni valamiben? -kérdezem kedvesen, egy kicsit terelve a témát, hiszen nem szeretném egyszerre minden gondomat rázúdítani. Csak szépen lassan, úgy még nekem is jól esik ez a téma.
Bocsánat a késésért! Ha valami nem jó, pm Smile
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Times Square (NYILVÁNOS)   

Vissza az elejére Go down
 
Times Square (NYILVÁNOS)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Föld (Midgard) :: Amerikai Egyesült Államok :: New York :: Manhattan-
Ugrás: