the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Loki
Admin
avatar

: :
Play by : Tom Hiddleston
: :
Hozzászólások száma : 22
Csatlakozás dátuma : 2017. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

: :

TémanyitásTárgy: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Vas. Szept. 24 2017, 14:54

Thor & Loki

Egy ideje már lehetett suttogásokat hallani arról, hogy Nornheimben újabb lázongások törtek ki. Sokak nem nézik jó szemmel, hogy uralkodóik a sors és végzet istennői legyenek. Jelen esetben a probléma gyökere az isten megnevezésben keresendő. Nem igazán tartják őket női mivoltuk miatt alkalmasnak az irányításra, hiába képviselik az idő múlását. Urd, Verdandi és Skuld nem épp vezéregyéniségek, csupán a múlt, jelen, jövő és az általuk szőtt sorsfonalak fontossága miatt tölthetnek be ilyen meghatározó szerepet a birodalomban. Tény, hogy nem bocsátkoznak értelmetlen harcokba, de legalább békés területnek számítanak.
Anyánk korábban sokat mesélt róluk és arról, hogy a Nornák csarnoka az Yggdrasil gyökereinél van. Ők öntözték a sors forrásának vizével, hogy ki ne száradjon. Egy időben születtek az univerzummal. "Senki sem éri meg a holnapot, ha a nornák szólították." Így tartja a mondás. Nagy hatalommal rendelkeznek, de ezt az olyan elvakult harcosok nem érthetik, akik nem látnak túl a kardokon és pajzsokon. Döntenek jó és rossz dolgok felett is, emiatt gyakran félreértik és igazságtalannak tartják őket. A királynő azonban mégsem hármuk közül került ki, hanem Karnilla vált teljhatalmú uralkodóvá, aki Asgard egy ismeretlen vidékéről tette át oda a székhelyét. Mágiájával képes átlátni az idő szövedékén és feltérképezni az idővonalakat, de ez sokak számára még így kevés, hogy uralkodójuknak tekintsék.
Aztán valóban sor került arra, amit már korábban sejteni lehetett. Jó pár felfegyverkezett harcos indult csatába Ulik vezetésével, hogy átvegyék a hatalmat a Nornáktól, amit a Mindenek atyja nem nézhetett tovább tétlenül. Ugyan Nornheim a Kilenc Birodalmon kívülre esik, Karnilla és a lakói mégis Asgard védelmét élvezhetik. Atyánk magához hívatott minket a bátyámmal, hogy minél előbb vezessünk egy kisebb sereget azonnali hatállyal leverni a vezetést megdönteni akarókat.
-Ulik sikertelenül áhítozott Geirrodur hatalmára, így most Nornheimet kívánja megtörni, amit nektek kell megakadályoznotok. -intézte hozzánk szavait szokásos szigorúsággal.
-Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is. -ugyan a legtöbb sziklatroll végtelenül buta, mégis óva intett minket attól, hogy alábecsüljük az említett alakot.
-Mint minden sziklatrollnak, úgy neki is óriási testi ereje van, ráadásul nem kevés követővel rendelkezik, akik mind hasonló erővel rendelkeznek. -ezidáig csak hallomásból találkoztam a fajjal. Körülbelül annyit tudok róluk, hogy barlangokban élnek nem messze Nornheimtől. Thor pedig valószínűleg ennyit se. Azonnal felé is pillantottam, hogy megpróbáljak valamit leolvasni az arcáról, hát ha nem csak arra tud gondolni, hogy lezúz pár ellenséges trollt a Mjölnirt forgatva.
-A királynő seregei? -szegeztem neki a kérdést atyánknak a tisztán látás végett. Ha Ulik azon már átjutott, akkor lehet csak romokat sepregetni megyünk oda.
-A sereg egy része egyesül az Einherjarokkal, ám Karnilla maga Alfheimben tartózkodik. A sziklatroll ezt akarta kihasználni. -kaptam meg a választ a kérdésemre, amivel többé-kevésbé elégedett is voltam.
Music: Frontline

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thor Odinson
Hős
avatar

Play by : Chris Hemsworth
Hozzászólások száma : 9
Csatlakozás dátuma : 2017. Sep. 06.
Csoport :
  • ✯Hero/Hős


TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Vas. Szept. 24 2017, 20:21

Thor&Loki
Apánk, Odin hívatott. Teljes harci díszben és kezemben a Mjölnirrel jelentem meg előtte öcsém oldalán. Nemrég még barátaimmal tivornyáztunk, próbáltam ennek nyomait leplezni. Hamarosan király leszek - egy király nem gyengülhet el némi nedűtől, akkor sem, ha éppen száz másik harcost az asztal alá ivott.
Apánk és királyunk beszámolt a jelenlegi helyzetről Nornheimben. Karnilla és lakói Asgard védelmét élvezik, így a sziklatrollokat nekünk kell visszavernünk, megakadályozva, hogy átvegyék az uralmat.
Odin így mutatta be az ellenséget:
- Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is. Mint minden sziklatrollnak, úgy neki is óriási testi ereje van, ráadásul nem kevés követővel rendelkezik, akik mind hasonló erővel rendelkeznek.
Eddig nemigen találkoztam sziklatrollal, de nem félek tőlük. Fivérem rám pillantott, bizonyára tudni akarta, hogy készen állok-e a harcra. Megpörgettem a Mjölnirt. A pörölyömmel akárhány trollt lezúzok.
- A királynő seregei? - kérdezte Loki apánktól. Hiába, ő mindig taktikus marad. Szerintem elég lenne odamennünk pár erősebb harcossal és végeznünk Ulikkal, és hadvezéreivel.
- A sereg egy része egyesül az Einharjokkal, ám Karnilla maga Alfheimben tartózkodik. A sziklatroll ezt akarta kihasználni - kapta meg Loki a választ a kérdésére. Nekem tetszett a szituáció, így legalább a királynő nem szól bele, mit csinálunk.  
Hamar készen álltunk az indulásra. Nemsokára a Bifrost felé vezető hídon haladtunk át, én, Loki, mögöttünk a barátaim, Hogun, Volstag, Fandrall és Sif, és mögöttük a büszke asgardi sereg.
- Jó kis ütközet lesz, öcsém! - mondtam Lokinak. - Készen állok akárhány trollal leszámolni!
Nem is figyeltem, Loki mit felel. Mindig olyan gondolatok járnak a fejében, amikhez nem értek. Ha király leszek, megparancsolom majd neki, hogy avasson be a titkaiba. Addig csak találgathatok.
Heimdall köszöntött minket, és engedelmesen kinyitotta számunkra a Bifrostot Nornheim felé.
Ott először egy kisebb pusztaságra értünk. Teremtett lelket nem láttunk a környéken.
- Merre vagytok, trollok! - kiáltottam. - Gyertek elő!
Kicsit tanácstalanok voltunk, merre induljunk, de hamar észrevettük a távolban az ég felé törő füstoszlopot. Felemeltem a Mjölnirt és mutattam az utat.
- Arra megyünk!
Lokira pillantottam, hogy egyet ért-e velem? Vagy, valami más jár-e a fejében? De egy uralkodó nem függhet a tanácsadóitól, sem a testvérétől. Határozott voltam.
A hadjárat kezdetét vette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Loki
Admin
avatar

: :
Play by : Tom Hiddleston
: :
Hozzászólások száma : 22
Csatlakozás dátuma : 2017. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

: :

TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Hétf. Szept. 25 2017, 07:04

Thor & Loki

Thort nem nagyon érdekelték az általa feleslegesnek vélt taktikai információk. Még el sem indultunk, azt sem tudjuk, hogy pontosan kivel vagy mivel is állunk szemben, de őt már fűti a harci kedv, amit még csak nem is próbál meg titkolni. Nem olyan biztos az, hogy ezt is sikerül ép bőrrel megúsznia, ő mégis úgy indul harcba, mintha a leghatalmasabb ellenségek is leperegnének róla, és térdre rogynának a Mjölnir ereje előtt. Atyánk nem akarhatja királlyá koronázni pont őt. Teljesen az ösztöneinek él. Nem mondom, hogy jobb uralkodó lennék nála... de... jobb uralkodó lennék! A tekintetemből ugyan hiányzott az aggodalom, de belül nem voltam elragadtatva a gondolattól, hogy Thor talán a halálba vezet minket. Nagyon jó harcos, ezt sosem vitattam, de csak megy a saját feje után, mint egy megzabolázhatatlan cséphadaró, nem számolva az esetleges következményekkel.
A Mindenek atyja nem kívánt egyebet megosztani velünk Nornheim helyzetével kapcsolatban, így rövid készülődés után a Bifrost felé vettük az irányt. Thor harcos barátai persze nem maradhattak ki a sorból, így kénytelen voltam elviselni az ostoba képüket. Sosem jöttem ki velük túl jól, nem vagyunk egy világ, és valahol jobb is így. Nem szeretnék a csőcselékhez hasonlítani, akik csak tivornyázni, törni-zúzni tudnak. Thor ecsetelni kezdte, hogy micsoda jó kis ütközet vár ránk, és hogy ő készen áll akárhány trollal leszámolni, mire csak alig észrevehetően a szemeimet forgattam. Jellemző...
-Ha te mondod, testvér... -sóhajtottam lemondóan. Nem tudjuk, hogy ez a faj pontosan mire képes, így talán meg kellene fogadnia Odin tanácsát és nem alábecsülni azokat a sziklatrollokat.
-De talán bölcsebb volna Atyánkra hallgatni és... -végül inkább ráhagytam a dolgot, mivel úgyis csak süket fülekre találtak a szavaim.
Viszonylag hamar elértük a Kapuőrt, aki már nyitotta is meg a hidat, hogy a sereggel együtt átkelhessünk Nornheim felé. Az elején egy kihalt pusztaságon kellett áthaladnunk, ami szemmel láthatóan eléggé bosszantotta a bátyámat. Ő már szeretett volna rögtön az ütközet közepébe csöppenni, nem pedig ilyesmire pazarolni a drága idejét. Mivel Thor elmés módszere, hogy szép szavakkal csalogassa elő a trollokat nem igen akart működni, így ki kellett találnunk, hogy merre induljunk tovább. A kérdés aztán hamar megválaszolta magát, mikor a távolból egy füstoszlop tört az ég felé. Thor a magasba lendítette a pörölyt, mutatva, hogy abba az irányba kell mennünk, mire csak némán bólintottam, hogy akkor nincs más hátra, mint előre. Szerintem nem ész nélkül kellene belerohannunk egy felfegyverkezett, feldúlt tömegbe, hanem megosztani erőinket és meglepni az ellenséget, de Thort ilyesmivel sosem lehetett meggyőzni, így nem is fárasztottam magam a kimerítő magyarázkodással.
A barátai minden vonakodás nélkül követni kezdték őt, ahogy a sereg is szépen haladt a füstölgő csatatér irányába. Más lehetőség híján Thor oldalán indultam én is a harcba, hogy szükség esetén fedezhessem őt, mielőtt kinyiratja magát a nagy hősiessége közepette. Akármennyire az agyamra tud menni és gyűlöltem az árnyékában felnőni, mégiscsak a testvéremről van szó. Amint közelebb értünk a tűzfészekhez, mindenki Thor jelére várt, hogy lesújtson a Mjölnirrel és kezdetét vegye a harc. A pusztító erejű fegyver híréhez méltón söpört utat magának, majd az asgardi katonák is meglódultak, hogy még véletlenül se maradjanak ki a Thorféle mókából. Leendő királyunk határozott léptekkel indult meg előle, elkalapálva mindent és mindenkit, ami csak az útjába került. Jól ismertem őt, így tudtam, hogy mi jár a fejében. Biztos voltam benne, hogy meg akarja keresni Ulikot, remélve, hogy ha végez a lázadást szítóval, akkor majd lecsillapodnak a kedélyek. Bár nem tudom, hogy a gondolatai merre kalandoztak, amikor Atyánk nyomatékosította, hogy "Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is". Követtem őt, igyekezve sugárnyalábokkal leszedni azokat, akik ellenséges szándékkal akarták megközelíteni a fivéremet. Kizárt, hogy hagyjam, hogy egyedül szálljon szembe Ulikkal.
-Thor! Gondold át ezt... nem mehetsz oda csak úgy egyedül! -próbáltam jobb belátásra bírni, hogy legalább pár Einherjarnak szólhatott volna, mielőtt öngyilkos akcióba kezd.
Music: Frontline

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thor Odinson
Hős
avatar

Play by : Chris Hemsworth
Hozzászólások száma : 9
Csatlakozás dátuma : 2017. Sep. 06.
Csoport :
  • ✯Hero/Hős


TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Hétf. Szept. 25 2017, 15:46

Thor&Loki

Ahogy közelebb értünk a füstölgő romokhoz, a sziklatrollok seregének alakja bontakozott ki a szemünk előtt. Mindenki elcsendesedett mögöttem, a jelemre vártak, hogy megkezdődhessen a mulatság. Megpörgettem a Mjölnirt és a belőle kicsapó villámokkal utat törtem Asgard embereinek.
- Előre! - kiáltottam, és elrugaszkodtam a földtől. Egy nagy ugrással több tucat troll közé érkeztem, élvezettel aprítottam őket. Egy dolog járt a fejemben, hogy megküzdhessek Ulikkal, gyorsan véget vetve a lázongásnak. Öcsém hamarosan felzárkózott mögém, gondolom, követelte ő is a jussát a dicsőségből. Nem aggódtam érte, anyánktól tanult trükkjeivel mindig talált kiutat a kutyaszorítóból.
Emlékeztem apánk szavaira: "Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is." Egyértelmű volt, hogy nekem kell megküzdeni vele. Nem kockáztathatom barátaim, vagy akár öcsém testi épségét. És különben is, ő az én prédám. Asgard leendő királyaként nem engedhetem át másnak. Alig vártam, hogy megütközzek vele, közben teljesen belemerültem a csatába. Egyre több troll vett körül minket, és bár eleinte létszámban felülmúltak minket, Asgard harcosai hamarosan kiegyenlítették az esélyeket. Ennek ellenére Loki úgy tűnt, aggódik.
- Thor! Gondold át ezt... Nem mehetsz oda csak úgy egyedül!
Ezt szinte meg se hallottam. Ugyan, miért ne mehetnék?
- Csak ennyit tudtok? - kiáltottam, majd elhajítottam a pörölyt. Két tucat trollon száguldott keresztül, mielőtt visszatért volna hozzám. Győzelmünk egyre biztosabb volt, a trollok kezdtek a visszavonuláson gondolkozni.
- Hol van Ulik? Hol van a vezéretek? - követeltem a választ, de Ulik sem, sőt, a hadnagyai közül senki sem került elő. A trollok harci kedve megfogyatkozott. Egyre többen dobták el fegyvereiket, hogy menekülőre fogják. Ezt nem hagyhattam. A hatalmas Thor elől nincs menekvés! A Mjölnirt meglendítve felemelkedtem a levegőbe, és egy hatalmas ugrással, egy kicsit repüléssel rásegítve, elzártam a menekülők útját.
- Adjátok meg magatokat! - követeltem a trolloktól. Ők egymásra néztek, végül letették a fegyvert. Ekkor ért mellém Loki, az öcsém.
- Meg kell találnunk Ulikot - mondtam neki. - Ezeket pedig rabságba vetjük - mutattam az elfogott seregre. De a dolog nem volt ilyen egyszerű. A trollok nem akartak beszélni. Lokinak biztos volt valami ötlete, hogyan szedhetné ki belőlük az információt, de erre nekem is képesnek kellett volna lennem. Végül mégis rábíztam a dolgot, és magára hagytam a foglyokkal. A türelem nem volt az erényem, és amikor nem beszéltek elsőre, több fogolyt is kiütöttem annyira, hogy hetekig biztos nem térnek magukhoz. Lady Sif lépett mellém, amíg Lokira vártunk.
- Mi a terv? - érdeklődött.
- Megtalálom Ulikot, és végzek vele. Dicsőséges, királyhoz méltó összecsapás lesz!
Lady Sif rosszallóan csóválta a fejét. - Megint egyedül akarsz menni?
Én csak mosolyogtam. Ez egyértelmű volt. Továbbra is Lokira vártunk hát, vajon mit szedett ki a trollokból?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   

Vissza az elejére Go down
 
Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Loki & Thor - A long time ago
» Part 14 / 2
» Képek
» Part 14 / 10
» Asgard > Einar Thorson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Egyéb játékok :: A Váz-
Ugrás: