the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 66
▪▪ IC hozzászólások : 24
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

 #1•• TémanyitásTárgy: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Vas. Szept. 24 2017, 14:54

Thor & Loki

Egy ideje már lehetett suttogásokat hallani arról, hogy Nornheimben újabb lázongások törtek ki. Sokak nem nézik jó szemmel, hogy uralkodóik a sors és végzet istennői legyenek. Jelen esetben a probléma gyökere az isten megnevezésben keresendő. Nem igazán tartják őket női mivoltuk miatt alkalmasnak az irányításra, hiába képviselik az idő múlását. Urd, Verdandi és Skuld nem épp vezéregyéniségek, csupán a múlt, jelen, jövő és az általuk szőtt sorsfonalak fontossága miatt tölthetnek be ilyen meghatározó szerepet a birodalomban. Tény, hogy nem bocsátkoznak értelmetlen harcokba, de legalább békés területnek számítanak.
Anyánk korábban sokat mesélt róluk és arról, hogy a Nornák csarnoka az Yggdrasil gyökereinél van. Ők öntözték a sors forrásának vizével, hogy ki ne száradjon. Egy időben születtek az univerzummal. "Senki sem éri meg a holnapot, ha a nornák szólították." Így tartja a mondás. Nagy hatalommal rendelkeznek, de ezt az olyan elvakult harcosok nem érthetik, akik nem látnak túl a kardokon és pajzsokon. Döntenek jó és rossz dolgok felett is, emiatt gyakran félreértik és igazságtalannak tartják őket. A királynő azonban mégsem hármuk közül került ki, hanem Karnilla vált teljhatalmú uralkodóvá, aki Asgard egy ismeretlen vidékéről tette át oda a székhelyét. Mágiájával képes átlátni az idő szövedékén és feltérképezni az idővonalakat, de ez sokak számára még így kevés, hogy uralkodójuknak tekintsék.
Aztán valóban sor került arra, amit már korábban sejteni lehetett. Jó pár felfegyverkezett harcos indult csatába Ulik vezetésével, hogy átvegyék a hatalmat a Nornáktól, amit a Mindenek atyja nem nézhetett tovább tétlenül. Ugyan Nornheim a Kilenc Birodalmon kívülre esik, Karnilla és a lakói mégis Asgard védelmét élvezhetik. Atyánk magához hívatott minket a bátyámmal, hogy minél előbb vezessünk egy kisebb sereget azonnali hatállyal leverni a vezetést megdönteni akarókat.
-Ulik sikertelenül áhítozott Geirrodur hatalmára, így most Nornheimet kívánja megtörni, amit nektek kell megakadályoznotok. -intézte hozzánk szavait szokásos szigorúsággal.
-Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is. -ugyan a legtöbb sziklatroll végtelenül buta, mégis óva intett minket attól, hogy alábecsüljük az említett alakot.
-Mint minden sziklatrollnak, úgy neki is óriási testi ereje van, ráadásul nem kevés követővel rendelkezik, akik mind hasonló erővel rendelkeznek. -ezidáig csak hallomásból találkoztam a fajjal. Körülbelül annyit tudok róluk, hogy barlangokban élnek nem messze Nornheimtől. Thor pedig valószínűleg ennyit se. Azonnal felé is pillantottam, hogy megpróbáljak valamit leolvasni az arcáról, hát ha nem csak arra tud gondolni, hogy lezúz pár ellenséges trollt a Mjölnirt forgatva.
-A királynő seregei? -szegeztem neki a kérdést atyánknak a tisztán látás végett. Ha Ulik azon már átjutott, akkor lehet csak romokat sepregetni megyünk oda.
-A sereg egy része egyesül az Einherjarokkal, ám Karnilla maga Alfheimben tartózkodik. A sziklatroll ezt akarta kihasználni. -kaptam meg a választ a kérdésemre, amivel többé-kevésbé elégedett is voltam.
Music: Frontline

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Chris Hemsworth
▪▪ Hozzászólások : 16
▪▪ IC hozzászólások : 13
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Thor

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Vas. Szept. 24 2017, 20:21

Thor&Loki
Apánk, Odin hívatott. Teljes harci díszben és kezemben a Mjölnirrel jelentem meg előtte öcsém oldalán. Nemrég még barátaimmal tivornyáztunk, próbáltam ennek nyomait leplezni. Hamarosan király leszek - egy király nem gyengülhet el némi nedűtől, akkor sem, ha éppen száz másik harcost az asztal alá ivott.
Apánk és királyunk beszámolt a jelenlegi helyzetről Nornheimben. Karnilla és lakói Asgard védelmét élvezik, így a sziklatrollokat nekünk kell visszavernünk, megakadályozva, hogy átvegyék az uralmat.
Odin így mutatta be az ellenséget:
- Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is. Mint minden sziklatrollnak, úgy neki is óriási testi ereje van, ráadásul nem kevés követővel rendelkezik, akik mind hasonló erővel rendelkeznek.
Eddig nemigen találkoztam sziklatrollal, de nem félek tőlük. Fivérem rám pillantott, bizonyára tudni akarta, hogy készen állok-e a harcra. Megpörgettem a Mjölnirt. A pörölyömmel akárhány trollt lezúzok.
- A királynő seregei? - kérdezte Loki apánktól. Hiába, ő mindig taktikus marad. Szerintem elég lenne odamennünk pár erősebb harcossal és végeznünk Ulikkal, és hadvezéreivel.
- A sereg egy része egyesül az Einharjokkal, ám Karnilla maga Alfheimben tartózkodik. A sziklatroll ezt akarta kihasználni - kapta meg Loki a választ a kérdésére. Nekem tetszett a szituáció, így legalább a királynő nem szól bele, mit csinálunk.  
Hamar készen álltunk az indulásra. Nemsokára a Bifrost felé vezető hídon haladtunk át, én, Loki, mögöttünk a barátaim, Hogun, Volstag, Fandrall és Sif, és mögöttük a büszke asgardi sereg.
- Jó kis ütközet lesz, öcsém! - mondtam Lokinak. - Készen állok akárhány trollal leszámolni!
Nem is figyeltem, Loki mit felel. Mindig olyan gondolatok járnak a fejében, amikhez nem értek. Ha király leszek, megparancsolom majd neki, hogy avasson be a titkaiba. Addig csak találgathatok.
Heimdall köszöntött minket, és engedelmesen kinyitotta számunkra a Bifrostot Nornheim felé.
Ott először egy kisebb pusztaságra értünk. Teremtett lelket nem láttunk a környéken.
- Merre vagytok, trollok! - kiáltottam. - Gyertek elő!
Kicsit tanácstalanok voltunk, merre induljunk, de hamar észrevettük a távolban az ég felé törő füstoszlopot. Felemeltem a Mjölnirt és mutattam az utat.
- Arra megyünk!
Lokira pillantottam, hogy egyet ért-e velem? Vagy, valami más jár-e a fejében? De egy uralkodó nem függhet a tanácsadóitól, sem a testvérétől. Határozott voltam.
A hadjárat kezdetét vette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 66
▪▪ IC hozzászólások : 24
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Hétf. Szept. 25 2017, 07:04

Thor & Loki

Thort nem nagyon érdekelték az általa feleslegesnek vélt taktikai információk. Még el sem indultunk, azt sem tudjuk, hogy pontosan kivel vagy mivel is állunk szemben, de őt már fűti a harci kedv, amit még csak nem is próbál meg titkolni. Nem olyan biztos az, hogy ezt is sikerül ép bőrrel megúsznia, ő mégis úgy indul harcba, mintha a leghatalmasabb ellenségek is leperegnének róla, és térdre rogynának a Mjölnir ereje előtt. Atyánk nem akarhatja királlyá koronázni pont őt. Teljesen az ösztöneinek él. Nem mondom, hogy jobb uralkodó lennék nála... de... jobb uralkodó lennék! A tekintetemből ugyan hiányzott az aggodalom, de belül nem voltam elragadtatva a gondolattól, hogy Thor talán a halálba vezet minket. Nagyon jó harcos, ezt sosem vitattam, de csak megy a saját feje után, mint egy megzabolázhatatlan cséphadaró, nem számolva az esetleges következményekkel.
A Mindenek atyja nem kívánt egyebet megosztani velünk Nornheim helyzetével kapcsolatban, így rövid készülődés után a Bifrost felé vettük az irányt. Thor harcos barátai persze nem maradhattak ki a sorból, így kénytelen voltam elviselni az ostoba képüket. Sosem jöttem ki velük túl jól, nem vagyunk egy világ, és valahol jobb is így. Nem szeretnék a csőcselékhez hasonlítani, akik csak tivornyázni, törni-zúzni tudnak. Thor ecsetelni kezdte, hogy micsoda jó kis ütközet vár ránk, és hogy ő készen áll akárhány trollal leszámolni, mire csak alig észrevehetően a szemeimet forgattam. Jellemző...
-Ha te mondod, testvér... -sóhajtottam lemondóan. Nem tudjuk, hogy ez a faj pontosan mire képes, így talán meg kellene fogadnia Odin tanácsát és nem alábecsülni azokat a sziklatrollokat.
-De talán bölcsebb volna Atyánkra hallgatni és... -végül inkább ráhagytam a dolgot, mivel úgyis csak süket fülekre találtak a szavaim.
Viszonylag hamar elértük a Kapuőrt, aki már nyitotta is meg a hidat, hogy a sereggel együtt átkelhessünk Nornheim felé. Az elején egy kihalt pusztaságon kellett áthaladnunk, ami szemmel láthatóan eléggé bosszantotta a bátyámat. Ő már szeretett volna rögtön az ütközet közepébe csöppenni, nem pedig ilyesmire pazarolni a drága idejét. Mivel Thor elmés módszere, hogy szép szavakkal csalogassa elő a trollokat nem igen akart működni, így ki kellett találnunk, hogy merre induljunk tovább. A kérdés aztán hamar megválaszolta magát, mikor a távolból egy füstoszlop tört az ég felé. Thor a magasba lendítette a pörölyt, mutatva, hogy abba az irányba kell mennünk, mire csak némán bólintottam, hogy akkor nincs más hátra, mint előre. Szerintem nem ész nélkül kellene belerohannunk egy felfegyverkezett, feldúlt tömegbe, hanem megosztani erőinket és meglepni az ellenséget, de Thort ilyesmivel sosem lehetett meggyőzni, így nem is fárasztottam magam a kimerítő magyarázkodással.
A barátai minden vonakodás nélkül követni kezdték őt, ahogy a sereg is szépen haladt a füstölgő csatatér irányába. Más lehetőség híján Thor oldalán indultam én is a harcba, hogy szükség esetén fedezhessem őt, mielőtt kinyiratja magát a nagy hősiessége közepette. Akármennyire az agyamra tud menni és gyűlöltem az árnyékában felnőni, mégiscsak a testvéremről van szó. Amint közelebb értünk a tűzfészekhez, mindenki Thor jelére várt, hogy lesújtson a Mjölnirrel és kezdetét vegye a harc. A pusztító erejű fegyver híréhez méltón söpört utat magának, majd az asgardi katonák is meglódultak, hogy még véletlenül se maradjanak ki a Thorféle mókából. Leendő királyunk határozott léptekkel indult meg előle, elkalapálva mindent és mindenkit, ami csak az útjába került. Jól ismertem őt, így tudtam, hogy mi jár a fejében. Biztos voltam benne, hogy meg akarja keresni Ulikot, remélve, hogy ha végez a lázadást szítóval, akkor majd lecsillapodnak a kedélyek. Bár nem tudom, hogy a gondolatai merre kalandoztak, amikor Atyánk nyomatékosította, hogy "Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is". Követtem őt, igyekezve sugárnyalábokkal leszedni azokat, akik ellenséges szándékkal akarták megközelíteni a fivéremet. Kizárt, hogy hagyjam, hogy egyedül szálljon szembe Ulikkal.
-Thor! Gondold át ezt... nem mehetsz oda csak úgy egyedül! -próbáltam jobb belátásra bírni, hogy legalább pár Einherjarnak szólhatott volna, mielőtt öngyilkos akcióba kezd.
Music: Frontline

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Chris Hemsworth
▪▪ Hozzászólások : 16
▪▪ IC hozzászólások : 13
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Thor

 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Hétf. Szept. 25 2017, 15:46

Thor&Loki

Ahogy közelebb értünk a füstölgő romokhoz, a sziklatrollok seregének alakja bontakozott ki a szemünk előtt. Mindenki elcsendesedett mögöttem, a jelemre vártak, hogy megkezdődhessen a mulatság. Megpörgettem a Mjölnirt és a belőle kicsapó villámokkal utat törtem Asgard embereinek.
- Előre! - kiáltottam, és elrugaszkodtam a földtől. Egy nagy ugrással több tucat troll közé érkeztem, élvezettel aprítottam őket. Egy dolog járt a fejemben, hogy megküzdhessek Ulikkal, gyorsan véget vetve a lázongásnak. Öcsém hamarosan felzárkózott mögém, gondolom, követelte ő is a jussát a dicsőségből. Nem aggódtam érte, anyánktól tanult trükkjeivel mindig talált kiutat a kutyaszorítóból.
Emlékeztem apánk szavaira: "Ulik minden troll közül a legerősebb és legvérszomjasabb is." Egyértelmű volt, hogy nekem kell megküzdeni vele. Nem kockáztathatom barátaim, vagy akár öcsém testi épségét. És különben is, ő az én prédám. Asgard leendő királyaként nem engedhetem át másnak. Alig vártam, hogy megütközzek vele, közben teljesen belemerültem a csatába. Egyre több troll vett körül minket, és bár eleinte létszámban felülmúltak minket, Asgard harcosai hamarosan kiegyenlítették az esélyeket. Ennek ellenére Loki úgy tűnt, aggódik.
- Thor! Gondold át ezt... Nem mehetsz oda csak úgy egyedül!
Ezt szinte meg se hallottam. Ugyan, miért ne mehetnék?
- Csak ennyit tudtok? - kiáltottam, majd elhajítottam a pörölyt. Két tucat trollon száguldott keresztül, mielőtt visszatért volna hozzám. Győzelmünk egyre biztosabb volt, a trollok kezdtek a visszavonuláson gondolkozni.
- Hol van Ulik? Hol van a vezéretek? - követeltem a választ, de Ulik sem, sőt, a hadnagyai közül senki sem került elő. A trollok harci kedve megfogyatkozott. Egyre többen dobták el fegyvereiket, hogy menekülőre fogják. Ezt nem hagyhattam. A hatalmas Thor elől nincs menekvés! A Mjölnirt meglendítve felemelkedtem a levegőbe, és egy hatalmas ugrással, egy kicsit repüléssel rásegítve, elzártam a menekülők útját.
- Adjátok meg magatokat! - követeltem a trolloktól. Ők egymásra néztek, végül letették a fegyvert. Ekkor ért mellém Loki, az öcsém.
- Meg kell találnunk Ulikot - mondtam neki. - Ezeket pedig rabságba vetjük - mutattam az elfogott seregre. De a dolog nem volt ilyen egyszerű. A trollok nem akartak beszélni. Lokinak biztos volt valami ötlete, hogyan szedhetné ki belőlük az információt, de erre nekem is képesnek kellett volna lennem. Végül mégis rábíztam a dolgot, és magára hagytam a foglyokkal. A türelem nem volt az erényem, és amikor nem beszéltek elsőre, több fogolyt is kiütöttem annyira, hogy hetekig biztos nem térnek magukhoz. Lady Sif lépett mellém, amíg Lokira vártunk.
- Mi a terv? - érdeklődött.
- Megtalálom Ulikot, és végzek vele. Dicsőséges, királyhoz méltó összecsapás lesz!
Lady Sif rosszallóan csóválta a fejét. - Megint egyedül akarsz menni?
Én csak mosolyogtam. Ez egyértelmű volt. Továbbra is Lokira vártunk hát, vajon mit szedett ki a trollokból?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 66
▪▪ IC hozzászólások : 24
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Csüt. Okt. 19 2017, 19:29

Thor & Loki

Thor hozta a szokásos formáját, és egyedül akart szembeszállni a zendülésért felelős sziklatrollal. A fajról túl sok mindent ugyan nem tudtunk, de Ulik még apánk szerint is veszélyes ellenfél, így nem ártott volna komolyabban venni ezt az intelmet, de a bátyám sosem a megfontoltságáról volt híres. Nagyon nem, és ezt most is sikerült bizonyítania, mikor fejvesztve rohant a saját vesztébe. Nem hagyhattam, hogy feleslegesen magányos hőst játsszon, és a leendő király csak így vásárra vigye a borét. Atyánk sem dicsért volna meg érte, így hát a nyomába szegődtem, és próbáltam értelmet verni a fejébe. Arra kértem, hogy gondolja ezt át még egyszer, de úgy tett, mintha meg se hallotta volna a figyelmeztető szavaimat, amivel jobb belátásra akartam bírni. Hiába... makacsabb, mint bárki a kilenc birodalomban.
Csak egy lemondó sóhaj volt a reakcióm, mikor fennhangon Ulikot kezdte el keresni egy összecsapás reményében. Thor, pláne az oldalán a Mjölnirrel nagyon erős, ezt sosem vontam kétségbe, de azért... néha rajta is erőt vehetne az a bizonyos félsz, ami óvatosságra intheti. A megfontoltság nagy erény tud lenni, bátyám! A trollok egy része közben érthető módon menekülőre fogta a dolgot. Kevés esélyük volt az asgardi sereg ellen, és ezt még ők is tudták, pedig nem épp az eszükről voltak híresek. A szememben csupán egy halom kőagyú szörnyeteg. Ám Thor más véleményen volt, nem tetszett neki a menekülés gondolata, így egy határozott ugrással zárta el az utat a csürhe elől. Már megint... A megadást követelte tőlük, akik igencsak hajlottak a békésebb megoldásra, szerintem egyik sem szeretett volna kegyetlen villámcsapások által halni Ulik önös céljai miatt. Az együgyű népség egymásra nézett, a másiktól várva a választ, hogy mégis mit lépjenek, végül csak letették azt az átkozott fegyvert, amit alapból megragadniuk sem szabadott volna. A mániákusan előlem szökdöső testvérem mellé léptem, érdeklődve, kissé türelmetlenül pillantva rá, hogy most akkor mégis mi lesz a következő lépés.
-Nos... hogyan tovább, testvér? - ő persze nem tágított az eredeti elképzelése mellől és továbbra is azt szajkózta, hogy meg kell találnunk Ulikot. Találnunk? Ez új volt... vagy hajlandó volt bevenni a csapatába, vagy pedig valami új királyi többest gyakorolt, nála sosem lehetett biztosan tudni. A következő megjegyzésére azonban én is csak bólogatni tudtam, mert abban egyetértettünk, hogy ezeket a lázadókat be kell zárni és felelősségre kell vonni Odin színe előtt. Az Einherjarok nem húzták az időt, rögtön kattantak is a láncok és bilincsek a sziklatrollokon, hogy majd elvezethessék őket az asgardi börtönbe, amint Thor végzett velük. Mármint... a kihallgatásukkal. Ki akarta szedni belőlük, hogy hol találhatja meg Ulikot, de az agresszív fellépés ellenére sem eredt meg a nyelvük. Ilyenkor persze jól jön a kistestvér a családban, akit inkább a mágia világa nyűgöz le, mint a kardforgatás és az élő húsklopfolás.
-Ezt bízd csak rám... -ajánlottam fel neki nagylelkűen, neki pedig egyáltalán nem volt kifogása a dolgok ellen. Láthatóan kezdte elveszíteni a türelmét, így ezer örömmel adta át nekem az idegölő játékot. Elégedett vigyorral a képemen lépdeltem a térdre kényszerített foglyok elé, megvillantva azt  a bizonyos zöld fényt az ujjaim között. Anyánk azt mesélte, tanította róluk, hogy természetes immunitással rendelkeznek minden méreg és betegség ellen, ám gyengék a mágiával szemben. És ez igaznak bizonyult, hisz rémülten pislogtak a karjaim felé, hogy mégis mire készülök. Pedig eszem ágában sem volt fizikailag kínozni őket, én nem a bátyám vagyok, az én módszereim egészen máshol kezdődnek. Személy szerint jobban kedvelem az elmetrükköket. Az ilyen gyenge akaratúaknak igazán könnyen bele tudtam mászni a talán nem is létező agyukba, hogy megtudhassam, amire Thor annyira kíváncsi.
-Ulik már a palotában van... -jegyeztem meg csak ennyit, mikor a beszélgető Thor-Sif páros közelébe értem.
-Odavezetlek... -fűztem hozzá egy halovány mosoly kíséretében, fejemmel a megfelelő irányba bökve.
Music: Frontline

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Chris Hemsworth
▪▪ Hozzászólások : 16
▪▪ IC hozzászólások : 13
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Thor

 #6•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Kedd Okt. 31 2017, 02:07

Thor&Loki

- Ulik már a palotában van - tájékoztatott bennünket Loki, amint a közelünkbe ért. Már épp kezdtem türelmetlen lenni, pedig nem tartott sokáig a dolog, igazán. Csak, hát, az ilyen helyzetben minden perc fontos lehet. Nem hagyhattam, hogy Ulik meglógjon esetleg, miután meghallotta, milyen rettenetes ellenféllel kell szembenéznie. Nagy összecsapásaimról biztosan hallott, hiszen nincs a kilenc birodalomban olyan, aki ne tudná, ki vagyok. Talán trónörökös, talán harcos, talán a villámok istene... Én vagyok Thor.
Tudtam, ha az öcsémre bízom a foglyok kihallgatását, hamarabb célt érünk, mintha más módszerrel próbálkoznánk. Igazam is lett, mint mindig. A tévedés igazán nem az én asztalom. Ezek a sziklatrollok pedig egyszerű népség, és Loki hamar kiszedte belőlük az információt. Néha, de csak néha, kíváncsi vagyok Loki trükkjeire, és tudomásul veszem, hogy bár én nem értek hozzájuk, hasznomra lehetnek. Azonban, én ezek nélkül is bizonyítottan teljes értékű harcos vagyok, sőt, erősebb bárki másnál! Éppen ezért alig vártam már, hogy szembeszállhassak Ulikkal. Megmutatom én nekik, milyen az igazi erő! Egy igazi, isteni csetepatéban részesítem őket! És ha már túl voltunk az információszerzésen, jöhetett a harc! Mjölnir markolatát megszorítva indultam volna el - a rossz irányba.
- Odavezetlek... - bökött Loki a helyes irányba a fejével, és Sif majdnem elnevette magát. Megrántottam a vállam, és megfordultam. Mintha nem történt volna semmi. Nem szokásom tévedni.
- Csak előre akartalak engedni - mondtam, széttárva karjaim. - Követlek.
Egészen a palotáig. Onnantól aztán én jövök, és Uliknak nincs esélye. Gyorsan összeszedtük a harcosokat, akik nem a foglyokat őrizték, akik nem sérültek meg, és már mentünk is. Az élen a vezérrel, velem (és nem is értettem, minek hoztunk ennyi embert magunkkal, mi szükség rájuk. Csak hátráltatnak. Kivéve talán a közvetlen három barátom, akikkel együtt szórakozunk a csatamezőn, de, és nem akarom megbántani őket, ők is gyakrabban sérülnek meg, mint szeretném. Ezeket rajtam kívül valahogy csak Loki szokta megúszni... Hiába, egy család vagyunk).
- Mondd csak, öcsém - valami nem hagyott nyugodni. - Ulik a palotában van. De mást nem mondtak a foglyok? Hogy a serege mind vele van, vagy, hogy... Már tudnak-e rólunk?
Loki kifürkészhetetlen tekintete mögé próbáltam látni, amíg a választ vártam. Azért, mielőtt csapdába sétálok, szerettem volna tudni róla. Nem változna a terv, egyszerűen csak gyorsabban végzünk, ha számítok a dologra. Illetve, több okom lenne egyedül menni, hogy az embereink ne sérüljenek meg. Mert, nincs helyzet, amiből ne vágnám ki magam, és minél inkább ellenem szólnak az esélyek, már ahogy az egyszerű halandók hinni szeretnék... Annál édesebb a győzelem. Közben egy dombtetőre érve a horizonton feltűnt a palota sziluettje.
Mjölnirrel a kezemben megtorpantam. Lazítottam a fegyverem markolatának szorításán, de éppen csak annyira, hogy lazán meglendíthessem, amikor kell, de attól még a kezemben maradjon. A magasba emeltem őt. Az égen a szürke fellegek megmozdultak. Amilyen nagy alakú, lomha tömegnek tűntek, olyan gyorsan fodrozódtak a feltámadt szélben. Egy villám csapott ki belőlük, és találta telibe Mjölnirt.
Feltöltődtem.
Elkiáltottam magam, hangos, mindenre elszánt üvöltéssel.
- Jövök már, Ulik!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Tom Hiddleston
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 66
▪▪ IC hozzászólások : 24
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 07.
▪▪ Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
▪▪ Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

Admin

Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Loki

 #7•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Szomb. Nov. 04 2017, 18:42

Thor & Loki

Thor végül türelmét vesztve rám hagyta a sziklatrollok vallatását, akik a mágiától való félelmükben menten el is dalolták, hogy Ulik a palotában van. Ezt rögtön tovább is adtam a Siffel diskuráló bátyámnak, aki ettől kellően felszívta magát, és két lábon járó, megtestesült Pusztítóként akart elindulni kezében a villámló pöröllyel. A diadalmas pillanatnak csak egyetlen szépséghibája volt, de az kellően hatalmas ahhoz, hogy elrontsa a Nagy Thor menetelését. Rossz irány! Mielőtt még a harctér helyett haza gyalogolt volna, készségesen közöltem vele, hogy inkább odavezetem, fejemmel a helyes irányba bökve, ami szöges ellentéte volt annak, amerre Thor tartott.  Az önfejűsége ebben a helyzetben még Sif szerint is meglehetősen röhejesre sikeredett, de a bátyám iránt érzett mérhetetlen rajongása miatt udvariasan visszafojtotta a kitörni akaró nevetést. Szánalmas... Én is csak egy hitetlen mosolyt engedtem meg magamnak, figyelve, ahogy megvonta a vállát, hogy aztán irányt válthasson. Ebből is kivágta magát azzal, hogy csak előre akart engedni, ő meg majd követ engem. Ez is az én hibám, nem?
-Majdnem egy birodalomnyi előnyt adtál. Ennyire nem vagyok lassú. -jegyeztem meg szemforgatva, majd eleget téve a kérésének indultam meg előre a palota felé.
Thor követni kezdett, őt pedig az asgardi sereg, de nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy az élre törjön, így már nem volt épp egyértelmű, hogy akkor most ki is követ kit. Ez annyira jellemző rá. Ha nem ő lehet a vezér, akkor már nem is érzi jól magát, egy pillanatra sem tudja elengedni ezt a királyosdit. A gondolatmenetemből aztán "őfelsége" hangja térített magamhoz, mikor nyugtalankodó hangsúllyal szólított meg. Az érdekelte, hogy mást mondtak-e a foglyok a tartózkodási helyen kívül, esetleg arról, hogy Ulik serege mind vele van-e, vagy tudnak-e az érkezésünkről. Meglepve vontam fel a szemöldökömet, mintha csak rosszul hallottam volna. A cséphadarót valóban ez foglalkoztatja? Mi a fene...!?
-Tán elkaptál valamit? -kérdeztem vissza egy cseppnyi éllel a hangomban.
-Számít ez valamit is? Mindig csak mész előre, vakon rontva az ellenségre, a Mjölnirt pörgetve. Ha azt mondom, hogy tudnak rólunk, akkor elkezdesz haditervet kieszelni? Úgyis az a vége, hogy beugrassz és szétversz mindenkit, nem számít, én mit mondok. -közöltem vele a tényeket színtelen hangon. Komolyan nem akartam elhinni, hogy pont ő tart attól, hogy csapdába sétálhatunk. Talán felelősséget kezdett el érezni az őt követő Einherjat sereg iránt? Bámulatos! Talán képes a fejlődésre. A szinte vérre szomjazó tekintetét látva aztán hamar elszálltak a reményeim. Egyedül akar bemenni. A koloncok nélkül, hogy majd ő lehessen a hős, aki csak a többieket védte, és közben mégis hihetetlen győzelmet aratott, amiről majd később rengeteg ital és mulatozás mellett regélhetnek.
-Uliknak van serege a palotában is. Nyilván már kissé hiányosan. Bár az ostoba követői semmi ilyesmit nem említettek, de gondolom számít arra, hogy a Mindenek atyja ideküldi majd az Einherjarokat, hogy megállítsák. -osztottam meg vele a véleményemet a feltett kérdésével kapcsolatban, már ha komolyan érdekelte a dolog. Magán túl nem igazán látott sosem. Mjölnir! Mjölnir! Trón! Mjölnir! Blablabla...
Hirtelen aztán megtorpant, amint felértünk a dombtetőre, és a palota körvonalai kezdtek kirajzolódni. Magasba emelte a pörölyt, mire az égen a fellegek gyülekezni kezdtek, a szél pedig hirtelen feltámadt. A vihar előtti csend. Aztán megérkezett a várva várt villámcsapás is, amitől szinte újult erővel kiáltotta el magát. Amint megindult előre, az asgardi sereg is a nyomában volt, kivont karddal, maguk előtt tartott pajzsokkal. Igyekeztem Thor mellett maradni, és mielőtt még a palotába érhetett volna, hatalmas füsttel borítottam be a környéket. A mágikus füstköd majd legyengíti a sziklatrollokat, és elrejti az ostoba bátyámat Ulik elől, hogy az ne tudhassa, melyik irányból fog majd rátámadni. Bármennyire is bele tudtam volna fojtani egy kupa borba, mégsem szerettem volna, ha valami komolyabb baja esik a meggondolatlansága miatt. Elküldtem az egyik klónomat, hogy keresse meg a főkolompost. Amint megpillantotta Ulikot, már az én elmém is tisztában volt a hollétével.
-A trónteremben van. -szóltam oda Thornak, intve neki, hogy melyik folyosót válassza.
Music: Frontline

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Chris Hemsworth
▪▪ Hozzászólások : 16
▪▪ IC hozzászólások : 13
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Thor

 #8•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   Kedd Május 08 2018, 17:50

Thor&Loki

Ó, igen. Mindig ez történik. Kivétel nélkül mindig.

A trónteremben van – irányított Loki a megfelelő folyosó felé. Tétovázás, habozás nélkül mozdultam. És gondolkozás nélkül.

Élveztem az összecsapást a folyosón felém tartó sziklatrollokkal. Egy-két lendítés Mjölnirrel, és harcképtelenül dőltek össze. Nem voltak ellenfél a nagy Thor számára. A hosszú folyosó lett a végzetük, ahogy rájuk szabadítottam Asgard minden haragját. Nem volt menekvés a számukra, de nem is próbáltak menekülni. Ekkora hatalom láttán pedig mindenki kereket old.
Talán, jobban féltek attól, ami a megfutamodásuk esetén vár rájuk. Ki tudja?
A trónterem kapuja nyitva állt, mintha csak rám várna. A trónig vezető út elesett harcosokkal volt borítva. A trón pedig nem állt üresen. Egy troll ült benne. Magas, szakállas alak. Két oldalán a fegyvereivel: egy kard és egy buzogány. Amint meglátott, elvigyorodott. Nem gondoltam volna, hogy van oka az örömre.
Mielőtt megszólaltam, felmértem ellenfelemet és a rajta kívül a teremben tartózkodó két másik alakot. Valószínűleg a tanácsadói lehettek, nem tűntek veszélyes harcosnak.
És ott volt Loki is. Megelőzött engem, vagy valamelyik trükkjét használta.

Ulik? – kérdeztem, pörölyömet felemelve rámutattam a trónon ülő alakra.

Thor – felelte a sziklatroll. – Odin fia. A Mjölnir birtokosa.

Add meg magad, vagy készülj a végzetedre!

Ulik hangosan felkacagott. Kezébe vette a fegyvereit. A kardot az egyik, a buzogányt a másik kezébe.

Számítottam rád, Asgard hercege! – morogta mély hangján Ulik, és végre felállt a trónszékből. – Tudtam, hogy nem nézitek tétlenül Nornheim elfoglalását. De az uralom megdöntése csupán része volt a tervemnek.

Ekkor történt. Mint mindig, most is ez történt. A trónterem ajtajai előtt hirtelen vastag kőlemezek zuhantak le nagy csattanással, elzárva a kiutat.
Csapda.
Ulik döngő léptekkel indult felém, láthatóan nem hatotta meg, hogy kivel áll szemben.

Győzni fogunk, Ulik! A sereged lassan odavész – figyelmeztettem. Ő nem hallgatott rám. A pörölyömre mutatott, és azt mondta:

Add ide a Mjölnirt, és talán, életben hagylak!

Szóval, ez volt végig a terv. Meg akarta szerezni a fegyverem, én meg szépen besétáltam a csapdájába. Innen már csak akkor szabadulok, ha kiverekszem magam.
Harcra készen meglendítettem a pörölyöm, és támadtam.
Szeretem az ilyen helyzeteket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

 #9•• TémanyitásTárgy: Re: Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki   

Vissza az elejére Go down
 
Rocktrolls in Nornheim - Thor&Loki
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Loki & Brunnhilde - Past

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: A galaxis többi része :: Yggdrasil többi ága :: Asgard-
Ugrás: