the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Journey to Vanaheim - Idunn&Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Loki
Admin
avatar

Play by : Tom Hiddleston
: :
Hozzászólások száma : 40
Csatlakozás dátuma : 2017. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő


TémanyitásTárgy: Journey to Vanaheim - Idunn&Loki   Vas. Szept. 24 2017, 10:32

Idunn & Loki

Eljött ez a nap is... apánk képes lett volna királlyá koronáztatni a féleszű bátyámat. Felfogni nem tudom, hogy miért lett ez ennyire sürgős, vagy hogy miért kell tartani az ostoba szokást, hogy a trón az elsőszülöttet illeti. Thor képtelen logikusan gondolkodni, csak a harcot szomjazza, ami nem túl előnyös, ha békét kellene tartani a kilenc birodalomban, nem pedig újabb háborúkat szítani. Nem cselekszik józanul és eltiporna mindenkit, aki ellenszegül akaratának. Szerencsére Odinnak itt vagyok én, hogy megmentsem a saját baklövésétől, amivel megpecsételné Asgard sorsát, ha egy ilyen kezébe adja az uralmat. Elrejtettem hát a jégóriásokat Heimdall elől, beengedtem őket a fegyverterembe, ahol az ereklyéket őrizzük, hogy még időben megakadályozhassam a ceremóniát, mielőtt Thor végérvényesen letehette volna a királyi esküt. Tudtam, hogy ez a pár szörnyeteg nem jelent komoly fenyegetést a birodalomra nézve, de az én célomhoz tökéletesen megfeleltek. A rendbontás tökéletesen sikerült, és még csak nagyobb baj sem lett belőle, hála a Pusztító védelmének. Pont, ahogy terveztem. A bónusz a történetben pedig Thor reakciója volt, hogy képes lett volna gondolkodás nélkül lerohanni Jöttünheimet, mondván, hogy Laufey megszegte a békét, amit korábban kötöttek. Tudtam, hogy ez az agresszív, öntelt hozzáállás cseppet sem fog tetszeni atyánknak és talán végre belátja, hogy a bátyám alkalmatlan a trónra. A ceremónia ismétlése valóban elnapolásra került, ráadásul minden konkrétum nélkül, ami jót jelentett. A Mindenek atyja talán elbizonytalonodott a döntésével kapcsolatban. Hiába próbáltam finoman kipuhatolni tőle, hogy ezek után mik a szándékai, szokásához híven csak hallgatott és magában kívánta lerendezni a dolgokat.
Nekem egészen más feladatot szánt most, hogy az új király végül mégsem vehette át a címet. Az idecsődített vendégsereget sem lehetett elhanyagolni, hogy lényegében potyára érkeztek. Thor nem lett uralkodó, ráadásul veszélyeztetve lettek egy esetleges jégóriás támadástól, így sokan joggal lehettek felháborodva. Odin kiadta, hogy kísérjem el útjára Idunn-t, amíg hazafelé tart Vanaheimbe, mert az ő biztonsága különösen fontos mindenki számára. A nevét mindenki ismerte, elvégre ő őrizte azokat a bizonyos arany almákat, melyek az örök fiatalság és  élet forrásai voltak. Nem akartam őt megváratni, így hamar csatlakoztam a palota előtt szolgálói körében ácsorgóhoz, akik már mind indulásra készek voltak.
-A Mindenek atyja engem kért meg, hogy a Bifröstön át biztosítsam gondtalan utazásodat. -emeltem a tekintetem Ivalde és Hildegun leányára.
-Igyekszem jó társaságod lenni. -fűztem hozzá egy mosoly kíséretében. Amennyiben minden holmija a hintóján volt, akár indulhattunk is a szivárvány híd felé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Idunn
Semleges
avatar

Play by : Sasha Pieterse
: :
Hozzászólások száma : 7
Csatlakozás dátuma : 2017. Apr. 11.
Tartózkodási hely : Asgard or anywhere else
Csoport :
  • ✯Neutral/Semleges


TémanyitásTárgy: Re: Journey to Vanaheim - Idunn&Loki   Csüt. Okt. 26 2017, 20:20Loki & Idunn

 
Szeretem Vanaheimet. Ez csak természetes is valahol, hiszen ez az igazi otthonom. Itt nőttem fel, nem Asgardban. Sok emlék köt ide. És egyébként is gyönyörű hely. Örülök, hogy sok időt tölthetek itt. Mást talán nyomasztana, hogy így a férjemet, Braghit ritkán látom, de nem engem. Teljesen jó nekem így. A távolból is tudjuk szeretni egymást, törődni a másik sorsával, ha ölelő karokra van szükségem, azt meg úgyis találhatok máshol is. Elvégre a fiatalság, az élet arra van, hogy élvezzük, nem? Miért is korlátoznám akkor magamat egyetlen emberre, amikor olyan sok vonzó egyed rohangál belőlük, legyen az istenség, halandó vagy esetleg bármely más galaxis lakója? Igazán vétek volna.

Persze nem kell azt gondolni, hogy állandóan a paráználkodáson jár az eszem, sok más egyéb dolog is van, amit szeretek. A napsütés, a szellő, ahogy borzolja a hajamat, a muzsikaszó, a tánc, az éneklés... Boldog vagyok. Örülök, hogy így és itt élhetek. Még ha nem is utazhatok annyit, mint szeretnék, hisz a felelősségem nagy. Odin király rám bízta az isteneknek oly fontos almákat, ami bár sokat ad nekem is (hisz általuk én is örökké fiatal maradhatok), de ugyanakkor meg is köt. Vanaheim az otthonom és itt is kell maradnom, amíg más utasítást nem kapok. Aminek nem is olyan régen elérkezett az ideje.
Thor királlyá koronázásán természetesen nekem is illett ott lennem. Nem bántam, sőt, örültem neki, elvégre az ilyen nagy csinnadrattával járó, kiemelkedő események után mindig pompás a lakoma. Ez azonban most elmaradt. Mint ahogy a koronázás is. Mit ne mondjak, jó nagy felfordulást okoztak azok a jégóriások! Azt gondoltam, ez a kis közjáték meghosszabbítja majd bizonyosan az asgardi tartózkodásom, hisz új időpontot kell kitűzni a ceremóniára, azonban épp ellenkezőleg történt. A koronázást határozatlan időre elnapolták, Odin király pedig úgy rendelkezett, hogy én magam haladéktalanul térjek haza Vanaheimbe. Gondolom a támadás után nem tartja annyira biztonságosnak itt lennem, vagy valami ilyesmi. Végtére is az örök fiatalság almáit fontos biztonságban tudni, azok pedig tőlem, mint őrzőjüktől elválaszthatatlanok.
Már a számomra felpakolt kocsi mellett ácsorgok, mikor egy ismerős, de csöppet sem kellemes emlékeket idéző hangot hallok meg. Loki az, Odin király fogadott fia. Nem is titkolom ellenszenvemet, ahogy felé fordulok. Gyanakodva méregetem a szavait hallva.
- Valóban ez Odin király parancsa? - jó okom van kételkedni Loki szavaiban és ezt mindketten tudjuk. Egy hazug alak. Ha ő nem ármánykodik, a féltestvérem, Thjazi nem tud elrabolni és fogságba ejteni akkor. Igaz, hogy ő is mentett ki és hozott vissza Asgardba, de azt nem épp szívjóságból tette.
- Ha valóban így van, gondolom így is úgyis kénytelen leszek elviselni a társaságod az úton - rideg elutasítás érezhető a hangomban, ahogy hátat fordítok neki és felkapaszkodom a kocsira. Ha felajánlana hozzá bármi segítséget, sem fogadnám el. Amúgy is ván vagyok és így kellően erős még nő létemre is. Egyáltalán nem örülök Lokinak és ezt ki is mutatom. De Odin parancsa számomra szentírás és hacsak ez nem egy újabb átverése, kénytelen leszek elviselni őt az úton. Csak abban az egyben reménykedhetek, hogy semmi fennakadás nem lesz és gyorsan Vanaheimbe érünk. Mert ha van valaki, akivel nem szívesen töltöm az időmet, hát Loki az.Bocsi a késésért!
••

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Loki
Admin
avatar

Play by : Tom Hiddleston
: :
Hozzászólások száma : 40
Csatlakozás dátuma : 2017. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő


TémanyitásTárgy: Re: Journey to Vanaheim - Idunn&Loki   Szomb. Nov. 04 2017, 17:40

Idunn & Loki

Atyánk parancsba adta, hogy legyek Idunn kísérője a Vanaheimbe vezető haza útján, nehogy bármiféle baj érhesse. Thor meghiúsult királlyá koronázása után el kellett tüntetni a vendégsereget, de azzal mindenki tisztában volt, hogy Asgard vagy a Bifröst nem feltétlenül biztonságos. Nem különösebben dobott fel a tudat, hogy nyilván az én felelősségem lesz, ha csak egy arany hajszála is meggörbül. Az én formámat ismerve pedig meg volt erre minden lehetőség, nehogy jól jöjjek ki az egészből. Viszont tisztában voltam azzal is, hogy a jégóriások nem állhatják utunkat, és nem csak azért, mert a Pusztító végzett valamennyivel. Én engedtem ide őket Jötünheimből, a segítségem nélkül pedig egy sem tudná kicselezni a Kapuőr mindent látó szemeit. Heimdall nagyszerűen végzi a feladatát, épp csak azt nem veszi észre, ami az orra előtt van. Többek közt engem sem.
A palota elé érve közöltem aztán az istennővel is a Mindenek atyja óhaját, ami szemmel láthatóan nem igazán nyerte el a tetszését, igazából még elhinni sem nagyon akarta, hogy Odin ilyesmit kitalálna. Biztos voltam benne, hogy még mindig azon a régi ügyön lovagol, amihez az ég világon semmi közöm sem volt. Kivételesen! Mert azért meg kell hagyni, valóban nem én volnék az ártatlanság mintapéldánya, de hogy szándékosan egy olyan alak kezére adjam, mint Thjazi, ez még tőlem is túlságosan meredek lett volna.
-Igen, ez. -sóhajtottam lemondóan kételkedő kérdését hallva. Mikor aztán közölte, hogy kénytelen lesz elviselni a társaságomat, csak a szememet forgattam. Nők... csak a baj van velük!
Némán figyeltem, ahogy felkapaszkodik a kocsira, hogy beszállhasson és helyet foglalhasson. Amint megvolt a nagy mutatvánnyal, én magam is követtem a példáját, hogy csatlakozzak hozzá. Elég hosszú útnak néztünk elébe, különösen úgy, hogy nem kívánatos személynek számítottam a szemében. Szinte a képességeimre sem volt szükség ahhoz, hogy megmondjam, mire is gondol ebben a pillanatban. Minden vonásáról sütött, hogy abban reménykedik, semmi fennakadás nem lesz az úton, és villám gyorsan megszabadulhat tőlem, mint valami nem e világi ragálytól. A kocsi aztán meglódult, hogy elindulhasson a világok közti átjáró felé.
-Nem tudtam, hogy a féltestvéred elrabol majd... -törtem meg aztán a csendet a semmiből. Magam sem tudtam, hogy miféle indíttatásból, de úgy éreztem, hogy ezt el kell mondanom neki.
-Engem is csapdába csaltak... hogy aztán rám foghassák. Komolyan azt gondoltam, hogy azok a másik aranyalmák... valódiak. És mivel azoknak te vagy a szakértője... -pillantottam rá semmitmondó arccal. Volt egy olyan érzésem, hogy hiába tépem majd a szám neki. Ez már örökké így lesz... Thor a szent, Loki pedig a bajkeverő.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Journey to Vanaheim - Idunn&Loki   

Vissza az elejére Go down
 
Journey to Vanaheim - Idunn&Loki
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Loki kastélya
» Ötlettár a játékosoknak!
» Asgard > Loki Laufeyson
» Loki & Thor - A long time ago
» Loki & Brunnhilde - Past

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Egyéb játékok :: A Váz-
Ugrás: