the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Journey to Vanaheim - Idunn&Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Loki
Admin
avatar

: :
Play by : Tom Hiddleston
: :
Hozzászólások száma : 22
Csatlakozás dátuma : 2017. Sep. 07.
Tartózkodási hely : Kilenc Birodalom
Csoport :
  • ✯Villain/Gonosztevő

: :

TémanyitásTárgy: Journey to Vanaheim - Idunn&Loki   Vas. Szept. 24 2017, 10:32

Idunn & Loki

Eljött ez a nap is... apánk képes lett volna királlyá koronáztatni a féleszű bátyámat. Felfogni nem tudom, hogy miért lett ez ennyire sürgős, vagy hogy miért kell tartani az ostoba szokást, hogy a trón az elsőszülöttet illeti. Thor képtelen logikusan gondolkodni, csak a harcot szomjazza, ami nem túl előnyös, ha békét kellene tartani a kilenc birodalomban, nem pedig újabb háborúkat szítani. Nem cselekszik józanul és eltiporna mindenkit, aki ellenszegül akaratának. Szerencsére Odinnak itt vagyok én, hogy megmentsem a saját baklövésétől, amivel megpecsételné Asgard sorsát, ha egy ilyen kezébe adja az uralmat. Elrejtettem hát a jégóriásokat Heimdall elől, beengedtem őket a fegyverterembe, ahol az ereklyéket őrizzük, hogy még időben megakadályozhassam a ceremóniát, mielőtt Thor végérvényesen letehette volna a királyi esküt. Tudtam, hogy ez a pár szörnyeteg nem jelent komoly fenyegetést a birodalomra nézve, de az én célomhoz tökéletesen megfeleltek. A rendbontás tökéletesen sikerült, és még csak nagyobb baj sem lett belőle, hála a Pusztító védelmének. Pont, ahogy terveztem. A bónusz a történetben pedig Thor reakciója volt, hogy képes lett volna gondolkodás nélkül lerohanni Jöttünheimet, mondván, hogy Laufey megszegte a békét, amit korábban kötöttek. Tudtam, hogy ez az agresszív, öntelt hozzáállás cseppet sem fog tetszeni atyánknak és talán végre belátja, hogy a bátyám alkalmatlan a trónra. A ceremónia ismétlése valóban elnapolásra került, ráadásul minden konkrétum nélkül, ami jót jelentett. A Mindenek atyja talán elbizonytalonodott a döntésével kapcsolatban. Hiába próbáltam finoman kipuhatolni tőle, hogy ezek után mik a szándékai, szokásához híven csak hallgatott és magában kívánta lerendezni a dolgokat.
Nekem egészen más feladatot szánt most, hogy az új király végül mégsem vehette át a címet. Az idecsődített vendégsereget sem lehetett elhanyagolni, hogy lényegében potyára érkeztek. Thor nem lett uralkodó, ráadásul veszélyeztetve lettek egy esetleges jégóriás támadástól, így sokan joggal lehettek felháborodva. Odin kiadta, hogy kísérjem el útjára Idunn-t, amíg hazafelé tart Vanaheimbe, mert az ő biztonsága különösen fontos mindenki számára. A nevét mindenki ismerte, elvégre ő őrizte azokat a bizonyos arany almákat, melyek az örök fiatalság és  élet forrásai voltak. Nem akartam őt megváratni, így hamar csatlakoztam a palota előtt szolgálói körében ácsorgóhoz, akik már mind indulásra készek voltak.
-A Mindenek atyja engem kért meg, hogy a Bifröstön át biztosítsam gondtalan utazásodat. -emeltem a tekintetem Ivalde és Hildegun leányára.
-Igyekszem jó társaságod lenni. -fűztem hozzá egy mosoly kíséretében. Amennyiben minden holmija a hintóján volt, akár indulhattunk is a szivárvány híd felé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Journey to Vanaheim - Idunn&Loki
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Loki kastélya
» Ötlettár a játékosoknak!
» Asgard > Loki Laufeyson
» Loki & Thor - A long time ago

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Egyéb játékok :: A Váz-
Ugrás: