the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Thor Odinson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Chris Hemsworth
▪▪ Hozzászólások : 16
▪▪ IC hozzászólások : 13
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 06.
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Thor

 #1•• TémanyitásTárgy: Thor Odinson   Szer. Szept. 20 2017, 17:07


Thor Odinson
Thor
CSOPORT: HŐSÖK | PB: Chris Hemsworth

"Sokat kell még tanulnom. Most már tudom."


Becenév: a nagy szőke srác a pöröllyel
Születési hely és idő: Asgard, több, mint ezer éve
Lakhely: Asgard, Föld
Foglalkozás: a Bosszúállók tagja (volt)
Pb: Chris Hemsworth

CSALÁD:
Odin Borson, apa
Loki Laufeyson, mostohatestvér
Jane Foster, love interest

KÉPESSÉG:
A Mjölnir tulajdonosa, repül, és villámokat képes előidézni;
Asgard leendő királyaként emberfeletti erővel rendelkezik, és mind az állóképessége, mind gyógyulásának sebessége meghaladja az emberi mértéket;
és képes az univerzum bármely lakójával beszélni.

TULAJDONSÁGOK:
Királynak nevelkedett, király akart lenni és ezt szem előtt tartva élt nagyon sokáig. Az uralkodás művészetét apjától, Odintól tanulta, de még nem állt készen rá. Önfejűsége veszélybe sodorta népét. Azonban a Földön sikerült alázatot tanulnia.
Nagydarab, erős, mégis barátságos harcos. Bátorságára nem lehet panasz, hacsak nem az, hogy olykor túl vakmerő. Az esze a helyén van, bár érzelmei gyakran magukkal ragadják.

ERŐSSÉGEK / KEDVELT DOLGOK:
Harc.
Pöröly.
Jane Foster.

GYENGESÉGEK / UTÁLT DOLGOK:
Thornak leginkább önmaga jelenti a legnagyobb akadályt. Önfejű, makacs, korábban elég öntelt is volt.
Utálja az árulást, ki nem állhatja a kétszínűséget és a képmutatást.


ELŐTÖRTÉNET:

A nevem Thor Odinson. Otthonom Asgard, Odin fiaként láttam meg a napvilágot. Királynak születtem, és annak is neveltek. Az uralkodás a véremben van. Mindig király akartam lenni, népem nagy hőse és vezére. Amikor azonban az avatásomat megzavarták Jottünheim mocskos betolakodói, elragadott az indulat. Mint annak idején apám tette, meg akartam mutatni nekik Asgard erejét. Ám ezzel a barátaimat és egész Asgardot veszélybe sodortam. Apám, Odin Midgardba száműzött, és megfosztott Mjölnirtől.

Ott kellett megtanulnom, milyen valójában egy jó uralkodó. Meg kellett tanulnom, hogy mások életének nagyobb értéke van, mint amit addig nekik tulajdonítottam. Egyszerű emberként, erőmet elveszítve kellett szembenéznem az ellenséggel. Odin halálának híre, melyet fivérem juttatott el hozzám, lesújtott. Nem térhettem vissza hazám földjére, az erőmet elveszítettem. Így minden kilátástalannak tűnt. Mégsem merültem az apátiába. Igyekeztem beilleszkedni, megérteni az embereket, és amikor barátaim megérkeztek, láttam szemükben a csalódást, amikor azt mondtam:

„Nem térhetek vissza.”

Ám az egész egy átverés volt. Loki hazudott apám állapotáról. És most királyként ült Asgard trónján. A legrosszabb, hogy ellenünk küldte a Pusztítót. Nem vehettem fel vele a harcot. Egy módja volt megszabadulni tőle: fel kellett áldoznom magam.

De Mjölnir megmentett. Az erőm visszatért. Újra méltó lettem erőmhöz, nevemhez, és Asgardhoz. Legyőztem a pusztítót, és visszatértem Asgardba, ahol Lokival kellett szembenéznem és a Bifrost, az egyetlen visszaút megsemmisítésével tudtam csak megakadályozni Jottünheim végét.

Én sem vagyok olyan hatalmas, mint feltételeztem. Sok hibát elkövettem, belátom. Sokat kell még tanulnom, most már tudom. De ráleltem magamban az alázatra, a megbocsátásra. Új barátokat leltem, és egy nőt, akit szeretek. Viszont nem térhetek vissza hozzá, egyelőre úgy tűnt.  

Végül pedig azt, hogy egyszer az uralkodás kevésbé lesz fontos számomra, sosem gondoltam volna.

A Bosszúállók nevű földi csapat tagjaként több csatát megvívtam Midgard gyermekeiért. Ottani barátaimmal vállt-vállnak vetve küzdöttünk. Azonban Loki testvérem árulása és hatalomvágya szíven ütött. Szeretett fivéremet börtönbe kellett vetnünk, bűneiért nem érdemelt mást.

Ütközet ütközetet követett a nyolc világ földjein. Helyre kellett állítanom a kárt, amit fivérem és a Bifrost pusztulása okozott. Sok vér folyt, de végül Asgard serege visszanyerte megérdemelt szerepét a világ védelmezőjeként. Thor erejét megismerték az ellenségei.

Időm azonban nem maradt a magánéletem elrendezésére.

Mostanában időm egy részét Heimdall mellett töltöm, aki a midgardi Jane Fosterről mesél nekem. Egyre kevésbé érzem magam a királyi címre méltónak. És egyre kevésbé szeretném elnyerni örökségemet. Egy harcos vagyok, egy férfi, és nem egy király. Asgard és Midgard védelmezője, de nem vezére.

Apámmal még nem beszéltem erről. De hamarosan ennek is eljön az ideje. Most ideje mennem. Heimdall már vár egy újabb, Janeről szóló történettel...

A kalandjaim pedig csak most kezdődnek igazán.

THANKS!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : mindenki és senki
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 534
▪▪ IC hozzászólások : 10
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : mindenütt és sehol
Admin

Jelvények
Csoport: Staff Staff
Összesítő: Admin

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Thor Odinson   Szer. Szept. 20 2017, 21:15

Elfogadva

Köszöntelek sorainkban!
Örülök, hogy ismét gyarapodunk, és annak pedig különösen, hogy újabb tehetséges írót magasztalhatok. Smile Megérdemelten foglalhatod el helyed a hősök között, hiszen Thor ízig-vérig az: valaki, aki tanult a saját hibáiból, felismerte saját tökéletlenségét, és készen áll rá, hogy fejlődjön és gyarapodjon. A lapod tömör és lényegretörő, és mégis benne vannak a legfontosabbak, amiket tudnunk kell, akár a képességeidről, akár a tulajdonságaidról van szó. Az előtörténet az, ahol egy kicsit jobban bepillantást nyerhetünk Thor gondolataiba, világnézetébe, és azt hiszem, sikerült remekül megfognod a karakterét. Mind stílusában éreztem visszaköszönni a filmek hangulatát, mind pedig az események pontos leírását tekintve. Nem kétlem, hogy a sokat sejtető befejezés a játéktéren fog igazán kibontakozni, úgyhogy nem is tartalak fel tovább.
Foglalj PB-t, és irány partnert vadászni! Smile
marvel-universe.hungarianforum.com
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvel-universe.hungarianforum.com
 
Thor Odinson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Alapok :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek-
Ugrás: