the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Maria Hill - Ügyeletes Badass Lady

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Cobie Smulders
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 11
▪▪ IC hozzászólások : 8
▪▪ Csatlakozott : 2017. Sep. 18.
▪▪ Kor : 36
▪▪ Tartózkodási hely : Nézz hátra...
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Maria

 #1•• TémanyitásTárgy: Maria Hill - Ügyeletes Badass Lady   Hétf. Szept. 18 2017, 16:49


Maria Hill
Hill ügynök
CSOPORT: Hero | PB: Cobie Smulders

"Three minutes and twenty seconds, really? If you were my agents, it wouldn't be for long."


Becenév: Maria, sohasem Mary, Hill ügynök, Parancsnok, Eye Candy
Születési hely és idő: a Föld nevű bolygón születtem, az Amerikai Egyesült Államokban 1982. április 4.-én.
Lakhely: épp ahol hasznomat látják, általában valami bázison.
Foglalkozás: Mindenes az Új Bosszúállók Kiképzőközpontjában, Nick Fury titkosügynöke, jobb- és balkeze, korábban a SHIELD igazgatóhelyettese valamint Parancsnoka.
Pb: Cobie Smulders

CSALÁD:
CLASSIFIED

KÉPESSÉG:
Kiváló lövész és harcművész, remélhetőleg senkinek nem kell elmesélni, hogyan szállt szembe az agymosott Barton ügynökkel vagy hogyan győzte le Talbot több emberét is teljesen fegyvertelenül Providence-ben.

TULAJDONSÁGOK:
Maria egy végletekig hűséges, szabálykövető katona, aki semmitől nem riad vissza, nem ismer lehetetlent, munkájában lelkiismeretes és megbízható, de hajlandó megszegni a szabályokat vagy akár saját elvei ellen menni, ha az a nagyobb jót szolgálja. Magánéletében visszahúzódó, nehezen nyílik meg, de aki kiérdemli a bizalmát, egy hű barátra tehet szert. Ilyen esetben jobban megmutatja a humorát és lazább oldalát.


ERŐSSÉGEK / KEDVELT DOLGOK:
+ lövészet
+ szabályok
+ Fury
+ koffein
+ munka

GYENGESÉGEK / UTÁLT DOLGOK:
- HYDRA
- Stark idióta poénjai
- család, múlt
- Kongresszus és hosszú, értelmetlen tárgyalások
- hibát ejteniELŐTÖRTÉNET:


Kevesen tudják, hogy miért vagyok itt, hogyan jutottam ide és miért küzdök, de egyetlen oka van mindennek: mióta az eszemet tudtam, arra vágytam, hogy tartozzak valahova, hiszen soha nem volt semmim és senkim és a hadsereg nagyon hamar vált az új családommá. Egy olyan családdá, amely mindig megvédi egymást, ahol nincsenek hátrahagyottak és egy ismeretlenül összerakott csapatban is első pillanattól tudsz bízni, hiszen egymáson múlik az életetek.

Ezt az összetartozást, ezt a fajta kötődés nem ismertem addig, amíg nem csatlakoztam a fegyveres erőkhöz, hiszen nem volt soha családom. Egy árvaházban nőttem fel, kisbabaként hagytak az ajtóban, még nevet sem adtak nekem, így lettem a Hillcrest Árvaházról Hill és Szent Szűz Mária után Maria.

De ezt persze senki nem tudhatja, csak és kizárólag Fury. Amint megfelelő pozícióba kerültem, gondoskodtam róla, hogy az aktám ezen része senki számára semmilyen titkosítási szinten ne legyen elérhető és bár tartalmazta a DNS minta alapján beazonosított 2 személyt, akik létrehoztak, de soha nem néztem bele, nem érdekelt a nevük. Nekem ettől sokkal fontosabb személyekről kellett gondoskodnom.Amikor a SHIELD-hez kerültem, minden erőmmel azon voltam, hogy feljebb kerüljek és Fury megadta a lehetőséget, hogy ezt meg is tegyem, míg végül szinte társaként kezelt és helyettesévé nevezett ki. Furcsa párt alkotunk, de valahogy bármit is sodort elénk az élet vagy az univerzum, mindig tudtuk, hogyan birkózzunk meg vele. Egészen addig, míg az egész szervezet, amit felépítettünk, a fejünkre nem hullott.

Bevallom nem volt könnyű feldolgozni, sem a Chitauri érkezését, a rombolást, amit végeztek, Coulson vélt halálát (amit egy ideig én is elhittem), a Bosszúállókat sem volt egyszerű összehozni, de a Triskelionnál történtek lerombolták az addigi életem nagy részét. Fury „meghalt”, a HYDRA beette magát a SHIELD-be és Rogers az életét kockáztatva vetett véget a szervezetnek, amelyért éltem.

De amikor az utolsó gép is lezuhant, nem érdekelt, hogy mi történik a Triskelionnal, csak az érdekelt, hogy van Steve.
Kevesen tudják, de Peggy Carter volt gyermekkorom hőse, ő volt az egyik indoka, hogy a hadsereg és a hírszerzés felé fordultam, hogy ilyen gyorsan ilyen messzire jutottam nőként a SHIELD-ben. Amikor már megfelelő szinten voltam, időnként meglátogattam őt az otthonában, később a kórházban is, hosszan beszélgettünk, mesélt a háború éveiről és persze minden alkalommal szóba kerül Rogers Kapitány, így amikor együtt kezdtem dolgozni a háborús hőssel, mindig szemmel tartottam. Amikor lezuhantak a gépek, és nem válaszolt a rádióhívásainkra, nem tudtam elmenekülni, nem hagyhattam veszni az egyetlen gyökerét annak a régi és csodálatos SHIELD-nek, amiben Peggy hitt, és aminek a neve nem véletlenül kapta a pajzs rövidítést.

Steve-et magam szedtem össze a környező tó partjára vetődve és ültem mellette egész úton a kórházba, nem bízhattam senki másra azt, hogy vigyázzon rá, az egyetlen ereklyére, ami fennmaradt.

De természetesen, mint általában, ezek után sem volt idő a sebeket nyalogatni, vagy hagyni, hogy elvakítsanak az érzelmek, hiszen tudtam, hogy bitófára fognak húzni a hírszerző ügynökségek és a kormány azok után, ami történt, így az egyetlen személyhez „menekültem”, akihez tudtam, hogy nem tudnak hozzáérni: Anthony „Vasember” Starkhoz.

Persze a védelemért cserébe el kellett viselnem a fura stílusát és a helyenként igencsak sótlan humorát, de amint elmúlt körülöttem az újdonság varázsa, főleg Pepperrel dolgoztunk együtt különböző globális biztonsággal kapcsolatos projekteken, míg másodállásban, továbbra is támogattam Fury földalatti tevékenységeit.

Ez természetesen később jól jött, amikor ismét elszabadult a Pokol Ultron képében, ami persze mikor máskor történhetne, mint amikor éppen az évi egy lazítós estémet töltöm a „munkatársaimmal”. De ha a pozitív oldalát nézzük (ami hát valljuk be, elég sovány), legalább Fury és Én újra együtt dolgozhattunk Szokóviában a civilek mentésekor.

Miután ismét elült a por, Stark létrehozta az új Kiképzőközpontot, ami végre egy zöld területen van, távol a várostól, ahol nem kell félni attól, hogy valaki, belerepül egy épületbe vagy valami. Max a saját épületeinkbe. Viszont rövid időn belül Rogers-szel is sikerül összerúgnia a port, így most már nem csak kettős, de hármas ügynök is lettem, amit akármennyire is vagyok profi kém, kicsit kezdek nehezen viselni. Ha még több darabra esik az egységem, kénytelen leszek valami kísérleti klónozó gépet alkalmazni, hogy mindenkire egyszerre tudjak vigyázni, segíteni, megfigyelni.

Így tehát mostanában a Kiképzőközpontban tengetem a napjaim, mindenféle ügyes-bajos dolgokkal foglalatoskodva, amelyekről néha jelentek Peppernek, néha Fury-nek és alkalmasint Stevenek is. A Polgárháború óta egyikük férfit sem láttam, de abban reménykedek, hogy ha más nem, lesz valami új, nagyobb és veszélyesebb akadály, ami miatt mindenki hajlandó lesz félretenni a büszkeségét és együtt megmenteni ismét a világot, ahogy régen tettük, hiszen akár egy családban, jöhet bármi, mi senkit nem hagyunk hátra és senkit sem hagyunk magára.
THANKS!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : mindenki és senki
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 534
▪▪ IC hozzászólások : 10
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : mindenütt és sehol
Admin

Jelvények
Csoport: Staff Staff
Összesítő: Admin

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Maria Hill - Ügyeletes Badass Lady   Hétf. Szept. 18 2017, 22:21

Elfogadva

Köszöntelek sorainkban!
Nem is kérdés, közöttünk a helyed. Bár Maria semmilyen szuperképességgel nem rendelkezik, nem kevésbé hős, mint a Bosszúállók bármelyik tagja. Kémhez illően nem mindig az első sorokban harcol, de amikor megteszi, akkor aztán leesik az álla mindenkinek, aki látja...
Imádom az erős, határozott nőket, és benned pont egy ilyen típust tisztelhetünk. Kicsit hiányoltam Maria 'emberibb" oldalát a lapból, nem sokat tudunk meg a gyengeségeiről vagy arról, hogy kik állnak igazán közel hottá mostanában... de hát egy hozzád hasonló tapasztalt hírszerzőtől nem is várom el, hogy ilyen bizalmas információkat rögtön az elején megosszon! Írás közben kérlek figyelj majd oda a vesszőkre, amik időnként elmásznak a szövegedben, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás részemről, mert másba nem tudnék belekötni. Fantasztikusan, gördülékeny stílusban írsz, látszik, hogy alaposan átgondoltad, kit és milyen formában hozol, Maria él és lélegzik a billentyűzeted által.
Nincs is más hátra, mint előre: foglalj PB-t, aztán irány a játéktér, vár néhány gatyába rázandó szuperhős! Wink
marvel-universe.hungarianforum.com
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvel-universe.hungarianforum.com
 
Maria Hill - Ügyeletes Badass Lady
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Alapok :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek-
Ugrás: