the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Iparvidék (NYILVÁNOS)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : mindenki és senki
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 534
▪▪ IC hozzászólások : 10
▪▪ Csatlakozott : 2013. Dec. 08.
▪▪ Tartózkodási hely : mindenütt és sehol
Admin

Jelvények
Csoport: Staff Staff
Összesítő: Admin

 #1•• TémanyitásTárgy: Iparvidék (NYILVÁNOS)   Kedd Szept. 12 2017, 17:35

coming soon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvel-universe.hungarianforum.com
avatar
▪▪ Play by : Jeremy Renner
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 5
▪▪ IC hozzászólások : 4
▪▪ Csatlakozott : 2018. Apr. 10.
▪▪ Tartózkodási hely : Raft után szabadon
▪▪ Csoport :
  • ✯Outlaw/Törvényen kívüli


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Clint

 #2•• TémanyitásTárgy: Made a different call (Múlt!)   Pént. Május 25 2018, 09:25


Romanova & Barton

"Emlékszem... rohadt hideg volt és szakadt a hó. Semmi kedvem nem volt az oroszokhoz menni. Kaptunk egy fülest, hogy Moszkvától nem messze látták a Fekete Özvegy néven elhíresült kémet, akinek a nevéhez több gyilkosságot is kötöttek. Nyomon követtem a veled kapcsolatos híreket, mint akkor még lelkes ügynök. És tudtam, hogy sosem hibáztál volna és hagytad volna, hogy megtaláljanak. Éreztem, hogy valami nem stimmel. Segélykérés szaga volt az egésznek. És igazam lett... "

Átkoztam Fury-t, amiért képes volt a mínusz fokba küldeni engem. Tudta jól, hogy mennyire gyűlölöm a hideget és a megfázás lehetőségét. Náthásan, tüsszögve nem igazán lehet eltalálni a célt és az íjászkodás kész rémálom. Egyszerűen... blöeee. Ezt üzenem a félszeműnek! Magamra kaptam a legvastagabb téli kabátomat, amit a kicsinyke szekrényemben találtam, és így ültem fel egy gépre, amivel egészen az orosz iparvidékig csattogtam. Azt mondták, hogy itt tűnt fel a Fekete Özvegy, akit a KGB képezett ki valami titkos program keretében, de ennél többet ők sem tudnak róla, csak, hogy veszélyes. Pontos, precíz, blablabla. Ismertem a sztorit, a nő felkeltette az érdeklődésemet, hisz még lelkes ügynök vagyok, nem a nyugdíjhoz közeli trotty. Viszont! Ha annyira tökéletes, mint ahogy azt eddig tudhattuk róla, akkor egy pöppet gyanús volt, hogy lebukott és a nyomára sikerült akadnunk. Évekig semmi, most meg majdhogynem a képünkbe tolja a formás orosz fenekét.
Ez az egy dolog vigasztalt, hogy legalább egy jó nő volt a célpont, bár az kevésbé tetszett, hogy Fury tőlem várta, hogy likvidáljam. Nem akartam megölni őt, sokkal inkább megérteni. Bár tudom-tudom! Ez a dolgom, lényegtelen, hogy ki a célpont. A munka az munka. Szerintem jobb lett volna, ha egy ilyen nő a SHIELD oldalán áll, nem pedig az oroszokén, akiknek így is annyi zombi katonájuk van, hogy ezt az egy nőt igazán odaadhatnák nekünk ajándékba. De nem kívánságműsor, így marad az a verzió, hogy lepuffantom, aztán talán előléptetnek.
Az egyik elhagyatott gyár környékén látták utoljára, az elmondottak alapján még csak meg sem próbálta álcázni magát, ami nem vallott rá. Mintha tálcán kínálta volna magát, hogy meguntam, valaki jöjjön és kapjon el. De elképzelhető volt, hogy ez csak egy alaposan átgondolt, körmönfont csapda lesz.
Amint az épület bejáratához értem, a fegyveremet kibiztosítottam, hogy szükség esetén azonnal lőni tudjak. Az emeletig tiszta volt a levegő, de aztán végül csak rátörtem az ajtót a vörösre.
-Megállj! -szóltam oda a nőnek, rászegezve a pisztolyt, ujjam a ravaszon feszült, készen állva a lövésre. Amint megmozdul, végzek vele. Ez volt a parancs. Hiába nem akartam megtenni...
-A SHIELD ügynöke vagyok. Megmozdulsz, itt helyben véged. -egy pillanatra sem eresztettem le a csövét, nem hagyva kicsúszni a nőt a célkeresztből. Magam sem tudtam, hogy mire készüljek, biztos voltam benne, hogy meg tud majd lepni, végül is erre képezték ki.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
▪▪ Play by : Scarlett Johansson
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 6
▪▪ IC hozzászólások : 4
▪▪ Csatlakozott : 2018. Apr. 05.
▪▪ Tartózkodási hely : ismeretlen
▪▪ Csoport :
  • ✯Hero/Hős


Jelvények
Csoport: Canon Canon
Összesítő: Natasha

 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Iparvidék (NYILVÁNOS)   Pént. Május 25 2018, 10:43

Barton & Romanova
„Igen, és nekem szerencsém volt, hogy akkoriban még… sokkal tapasztalatlanabb és fiatalabb voltál. Ugyan most is szembemész a szabályokkal, attól még egészen sok dolog megváltozott. Viszont abban tényleg igazad lett, hogy ez egy segélykiáltás volt. Bár abban az időben annak is örültem volna, ha egyszerűen lelősz, és ott hagysz. Nem volt már… erőm tovább csinálni. Hiányzott a kié… a miértje.”
Miután sikerült megszöknöm, vagyis… megszöktetni engem, azonnal az orosz iparvidékre utaztam. Nem akartam már többé se az oroszok bérgyilkos kémje lenni, se a 9-es számú, egykori jelölt. De már Natalia Alianovna Romanova sem akartam lenni. El akartam tűnni és soha, még csak vissza sem térni. Azt akartam, hogy öljenek meg, hogy a testemet fedje be a hideg, fehér és tiszta hótakaró és a maradékot pedig zabálják fel a vadállatok. Már nem volt miért és kiért harcolnom. Az életemben lévő, egyetlen igazi dolgot is elvették tőlem, így már nem éreztem szükségét annak, hogy én legyek. Szerettem Őt és Ő is engem, tudom jól, hogy így volt. De már nem lehetek vele, így értelme sincs. Azért küzdöttem, hogy vele lehessek, hogy jobb és szebb életünk lehessen…
Minden egyes kioltott élet egyre kevesebbet hagyott meg belőlem, abból, ami egykor talán voltam. Ezt már sosem kaphatom vissza. Képtelenség törlesztenem.
Az egyik épületben találtam magamnak meg a megfelelő helyet, hogy az egyik emeleten várakozhassak a megváltómra. Eszemben sem volt elbújni vagy álcázni magamat, hisz most nem ez volt a célom.
Tudtam, hogy az amerikaiak egyik különleges szervezete megfigyelés alatt tartott engem és az általam megszemélyesített Fekete Özvegyet, így még inkább lehetőséget akartam adni arra, hogy megöljenek és eltűntethessenek a föld színéről. Mesterkémnek képeztek ki, így képes voltam arra, hogy azt figyeljem meg, aki engem is megfigyelt. Minden információt megszereztem magamnak, amit csak kellett.
Miután beértem az egyik kisebb helyiségbe, levettem a kabátomat és utána kezdtem el fel-le mászkálni a szobában és gondolkodni. Imádkoztam, hogy valaki törje rám az ajtót és kérdés vagy felszólítás nélkül megöljön, de ez a tervem megdőlni látszott. Így egy idő után aztán az egyik ablakhoz sétáltam, háttal az ajtónak és csupán akkor figyeltem fel, mikor egy férfi hangját hallottam magam mögött. Lassú, vontatott mozdulatokkal fordultam meg és úgy bámultam a velem szemben állóra, a mellkasom előtt összefont karokkal.
-A neved Clint Barton. –jegyeztem meg csak ennyit, mikor közölte, hogy a SHIELD ügynöke, és ha megmozdulok, azonnal lelő. Ez a célom, szóval csak gyerünk!
-Sokáig tartott megtalálnotok… ennyit tud a SHIELD? Egy kezdőt küld ellenem? –néztem a férfire kérdőn, miközben a kezemet finoman a ruhám oldalához csúsztattam, mintha a fegyveremért nyúlnék, hogy történjen végre valami és lőjön rám.
- Na … lelősz, vagy könyörögjek? –döntöttem oldalra a fejemet, a velem szemben álló férfi arcát fürkészve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Iparvidék (NYILVÁNOS)   

Vissza az elejére Go down
 
Iparvidék (NYILVÁNOS)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Föld (Midgard) :: Oroszország-
Ugrás: