the future will be wonderful
 
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Idunn - a fiatalság almáinak őrzője

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
▪▪ Play by : Sasha Pieterse
▪▪ : :
▪▪ Hozzászólások : 8
▪▪ IC hozzászólások : 4
▪▪ Csatlakozott : 2017. Apr. 11.
▪▪ Tartózkodási hely : Asgard or anywhere else
▪▪ Csoport :
  • ✯Neutral/Semleges


Jelvények
Csoport: Saját
Összesítő: Idunn

 #1•• TémanyitásTárgy: Idunn - a fiatalság almáinak őrzője   Szer. Ápr. 12 2017, 16:27


IDUNN
-
CSOPORT: ván | PB: Sasha Pieterse

"They know nothing about me."


Becenév: Idunn
Születési hely és idő: Asgard, valamikor réges-régen az idők kezdete után nem sokkal
Lakhely: ahol az isteneknek épp szüksége van rám
Foglalkozás: fiatalság és halhatatlanság istennője, a fiatalság almáinak őrzője
Pb: Sasha Pieterse

CSALÁD:
Apám Ivalde, az elfek fejedelme, anyám Hildegun. Testvérem Auda, féltestvéreim Völund, Egil és Slagfinn, akiknek anyja egy óriásnő. A testvérem és én hét évig együtt éltünk féltestvéreinkkel, Thjazival és Slagfinnel. Nemrég lettem a költészet istenének, Braginak a felesége.

KÉPESSÉG:
Ván révén vannak olyan képességeim, amivel egy midgardi sosem bírhat: erősebb, gyorsabb, kitartóbb vagyok náluk, valamint a testszöveteim, az izmaim, a csontozatom háromszor sűrűbb az övékénél. Ellenállóbb vagyok, a felgyorsult anyagcserém miatt immunis vagyok a midgardi betegségekre, mérgekre, a sebesüléseimből pedig gyorsan felépülök, gyorsabban gyógyulok. Akárcsak az asgardiak, képes vagyok manipulálni a misztikus vagy a kozmikus energiákat, valamint több kozmikus nyelven értek és beszélek, de be kell ismernem, hogy a rengeteg földi nyelvvel már nem boldogulnék azért.
Mindez persze nagyjából minden vánra jellemző. Ami viszont különlegessé tesz, hogy halhatatlan vagyok és egyáltalán nem öregszem. Köszönhető ez annak, hogy Odin király rám bízta az örök fiatalságot biztosító almákat, amikhez így természetesen én is hozzáférek.

TULAJDONSÁGOK:
Gyönyörű, naiv, megtévesztő. Ezeket a szavakat szoktam leggyakrabban hallani önmagammal kapcsolatban. Sokan mondják, hogy gyerekes vagyok és könnyű átverni, pedig attól, hogy kissé szétszórt és hebrencs vagyok olykor (amit elismerek), nem jelenti azt, hogy buta is volnék.  Bedőltem ugyan már a féltestvéremnek, Thjazinak és Lokinak is, de ha úgy akarom, én is át tudok ám verni bárkit! Egyébként alapvetően barátságos, nyitott személyiségnek tartom magam, aki semmi másra sem törekszik, csak hogy jól érezze magát. Erről szól számomra minden. Szórakozom, játszadozom. Valószínűleg ezért vádoltak már meg azzal is, hogy csalfa, csapodár, vagy férfifaló volnék. Pedig én tényleg csak szeretem jól érezni magam és ennek a testi szerelem is része, akár férfival, akár nővel. Mi baj lehetne abból, ha szeretkezünk, ami testnek, léleknek egyaránt jót tesz? Éppoly ártatlan ez is, mint a tánc, a nevetés, madarak énekének hallgatása, a napsugarak élvezete. Nem érzem úgy egyáltalán, hogy ezzel mondjuk visszaélnék a férjem bizalmával, vagy a testi adottságaimmal.
Mert tény, hogy átlagon felüli szépséggel áldott meg a sors és ezt nem én mondtam, hanem sokan mások. Hosszú, loknis, szőke hajam, igézően kék szemeim, karcsú, de kellően buja alkatom, finom vonásaim vannak. Szeretem a színeket, a természetet, ami az öltözködésemben is megnyilvánul.

ERŐSSÉGEK / KEDVELT DOLGOK:
- tánc, ének: szeretem jól érezni magam, zenét hallgatni és csinálni is, amihez állítólag minden fülnek kifejezetten kellemes énekhangom is hozzásegít
- természet: természetközeli lény vagyok, nemcsak az almák miatt, amikre vigyáznom kell, egyébként is szeretek a természetben tartózkodni, hallgatni a szelet, az állatokat, élvezni a Nap sugarait, a virágok szépségét
- utazás: nyughatatlan természet vagyok, nem szeretek egy helyben ülni, szívesen fedezek fel úgy tájakat is
- csábítás, szeretkezés: miért is ne élvezhetném ki a flörtölés, a testi szerelem örömeit, ha megvan hozzá minden adottságom és lehetőségem? Nincs szerintem ebben semmi rossz, hiszen ez mind nagyon kellemes dolog, nem igaz? Kár lenne megtagadnom magamtól bármi ilyesmit

GYENGESÉGEK / UTÁLT DOLGOK:
- unalom: egyszerűen gyűlölök unatkozni és mindent meg is teszek, hogy ne kerüljek ebbe a helyzetbe, ezért sem maradok sokáig egy helyen
- rosszindulat, pletykák: bár én tényleg mindenkivel egyformán nyitott és barátságos vagyok, tisztában vagyok azzal, hogy elég sok irigyem van, illetve olyanok, akik nem értik, nem tudják elfogadni kissé hedonista életstílusomat
- átverés: egyértelmű, nem? Ki szereti, ha átverik? És tény, elég sokan ármánykodnak ellenem, már csak az almák miatt is. Azok azonban elválaszthatatlanok tőlem! Nem vagyok büszke rá, de dőltem már be olyannak, akinek nem kéne. Ez azonban többet nem fordulhat elő! Legalábbis igyekszem….


ELŐTÖRTÉNET:
Kacagva szaladok végig a réten, élvezem a Nap sugarait. Hiszen élni olyan jó, nem? Az idő is milyen szép, mi baj lehetne? Jó kedvemben táncolva lépkedek és énekelni kezdek örömömben. Még a kezemben lévő kosár sem zavar a kis táncikálásban, még ha érzem is a súlyát a karomon, a legkevésbé sem hat meg. A súlya nem nyomaszt. Sem a kosáré, sem a felelősségé, amit Odin király adott a kezembe velük együtt (ki tudja miért engem tartva a legalkalmasabbnak erre a feladatra. Bár ahogy ő mondta, a sorsom már a születésemkor elrendeltetett, ez az én és csak az én feladatom lehet, Asgard királyának ítéletét pedig senki sem kérdőjelezheti meg). Az örök fiatalság gyümölcsei ezek ugyanis, amikhez az isteneken kívül senkinek sem szabad hozzájutnia, csak én szedhetek újakat a fájukról. És én teszek is róla, hogy elválaszthatatlanok legyenek tőlem. Én is jól járok ezzel, hiszen számomra is lehetővé teszik, hogy örökké fiatal és szép maradhassak, élvezhessem ezt a csodálatos életet úgy, ahogy szeretem. Még ha bajba is kevertek egyszer. Ráadásul a bátyámnak is szerepe volt ebben, ami igencsak rosszul esett.
Thjazi ugyan csak a féltestvérem volt, de hét évig együtt éltünk vele a húgommal, nem hittem volna, hogy ilyesmire képes… Sassá változott és teljesen elbűvölt, csak hogy az almák miatt fogságba ejtsen. Mint megtudtam, Loki is benne volt a dologban… de végül neki köszönhettem a szabadságomat is, hogy visszajuttatott Asgardba. Még ha az istenek nyomására tette is jóvá a bűnét. Nem vagyok ugyan ármánykodó vagy haragtartó, de azért nem felejtem el, amit Loki tett. Főleg, hogy sokszor még neki áll följebb!
Ha lehet, inkább kerülöm, mióta megvádolt azzal, hogy feslett nőszemély vagyok, aki fűvel-fával összefekszik. Még a testvére gyilkosával is. Thjazi ugyanis összeesküvés áldozata lett. Bár ha engem kérdeznek, ő hozta a saját fejére a bajt… (Bár a lányát, az unokahúgomat, Skadit azért sajnálom. Remélem sikerül végre valakinek megnevettetnie azt a szegény teremtést…) Bragi, a férjem egyébként is tagadja, hogy bármi köze lett volna ahhoz az összeesküvéshez… Nekem pedig igazából nem számít. Kedves ember és kellő szabadságot is ad nekem, amire nekem szükségem is van. Kicsit szeszélyes ember ugyan, de velem jól bánik.  Az is csak jó nekem, hogy a költeményei olykor túlzottan lefoglalják. Annyi sok szépség, élvezet van még a világon! Zene, tánc, utazgatás, jóképű férfiak és szép nők, finom étkek, italok… Nehéz lenne ellenállnom mindnek… de miért is kellene? Én így vagyok boldog. Különben is, a fiatalság végül is erről szól, nem? Még ha ez a fiatalság nálam örökké is tart…
THANKS!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Idunn - a fiatalság almáinak őrzője   Szer. Ápr. 12 2017, 16:53

Elfogadva

Köszöntelek az oldalon!
Nagyon örülünk neki, hogy velünk tartottál erre az oldalra is. Nagyon tetszett a lapod, könnyed volt, vidám, napsütéses, nagyon jó kedvem lett tőle. Szinte éreztem a kellemes szellőt a bőrömön, mintha csak én is mezítláb szaladhattam volna a fűben. Nagyon szépen írsz, és profi mód összevegyítetted a mitológia/képregény eseményeit, kibogoztad, hogy ki kinek a rokona. Idunn nálam mindig is nagy favorit volt, mindig Sasha-t képzeltem hozzá, így külön köszönet, hogy megtartottad a pofiját.

Nem húzom tovább az idődet, foglald le a pb-t, aztán irány a játéktér! : )
marvel-universe.hungarianforum.com
Vissza az elejére Go down
 
Idunn - a fiatalság almáinak őrzője
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Marvel Universe :: Alapok :: Karakteralkotás :: Elfogadott karakterek-
Ugrás: